💪"Игри на волята: България" - сезон 6 (2024) - тема 6 (21.10 - 28.10)

• 76 137
  • 1 586
  •   1
Отговори
# 1 335
Дойде и краят на една епоха, но тя не е на царуването на КРАЛЯ - най-достойният участник , стъпвал някога в риалити формат, а на продукцията, която ще изплати в пъти повече в репарации на Краля, отколкото е наградата за първото място, след като си получат призовките. Кралят отново ги наигра, дори в залеза на своето участие. Видя се, че няма как да бъде отстранен в битка, колкото и в неравностойни условия да беше поставян, затова блатните съзаклятници, врагове до вчера помежду си, се съюзиха и заедно с продукцията организираха нечуван преврат. Преврат, който ще им струва скъпо, защото последователите на Краля ще търсят мъст от името на своя кумир!! Дори на излизане от съвета, Кралят накуцваше заради тежката рана, причинена от нереза Свинич Грухич, когато го захапа при борбата за раницата по-рано днес. Въпреки това нападателят отдавна вече цвърчи на скарата, която чака своя Крал най-накрая да се наяде като хората...

Не по-добра съдба споходи и левия крак на Краля - АрдУ Шушляк, който загуби своя най-близък ( и единствен ) приятел Николаос Пъзередис. Пъзередис бе надигран последователно от Фалафел - най-известният поп-фолк изпълнител стъпвал някога на тази арена и Г.Лешев - Фризбито - най-верният коалиционен партньор, който арената е виждала !! Сега животът на Шушляк ще се стъжни в курника, а племето ще приеме ново име и от "Кокошка кючек" ще бъде преименувано на "Яйца капладъ".

КРАЛЯТ може да си е заминал, но заветът му остава. Тежко и горко на тези, които се опитват да затрият неговото дело, било то продукция или форумни модератори. Колкото и да се опитват да го заличат , той ще си остане любимец на народа и най-силният участник стъпвал някога на тази арена !!!

# 1 336
Diavolo, хубави въпроси в анкетата! Моите отговори в по-голямата си част съвпадат с мнозинството. Много приятно е да видиш, че всички напуснали участници ( с изключение на Кралев) са оставили положителни впечатления у зрителите.
Каролис се разплака не само за това, че още му се играеше, а най-вече за черната неблагодарност адресирана към неговите заслуги в игрите. Обективност, самопреценка, срам,  поемане отговорност, самокритика, това са несъществуващи морални качества  за птиците.
В случая е валиден израза - няма ненаказано добро.
Играта между Гешев и Раду беше интелигентна и спортсменска за радост на зрителите. Разминаваха се елегантно, подсказваха си един на друг къде са номерата. Павел се беше вкопчил в средата и не отстъпваше  на см и затова се получаваше това настъпване и бутане. То хубаво да се бориш и да спечелиш, но това беше една грозна и измъчена игра.

ЧИД на Митко! Нека живота го среща и събира с такива лоялни, добри и принципни хора като него!

# 1 337
Ето и моя скромен принос след многобройните цитати които ни предложи Joy 05, Hands Thumbsup

Ралица:
-- Блатото е състояние на ума!

От предишен епизод
Маги:
-- Почва да ми писва от тея емоции вече!

За епизода - От четиримата щеше най-малко да ми е жал да си тръгне инкрустираният нос. След като останаха Гризлито и Караолис, ми бяха еднакво на сърце и може би заради това ме възмутиха още повече тежките жилетки.
Мисля че за първи път гласувах само с пет точки, тоест "слабо ниво" на последния въпрос,  "Като цяло колко ми хареса" .  В крайния резултат този епизод ми излезе 27% и нещо.

Общо взето въпросите от моята анкета се обсъждат ежедневно в темите - за нагласените битки, за необезопасените елементи, за стратегии, за мисъл и т.н.  Жалко, че сравнително малко хора гласуват.

# 1 338
Като им отпадне Караолис ще видим какво ще правят без пъзелист. Представям си Пелипенко, Анджи или Виктория на пъзел.

Е, как ,какво ще правят.Ще им дойде от блатото, мъж, пъзелист и т.н. А, че ще прати някоя от тях на това място, няма драма, ще стиснат зъби, какво толкова

Добре де, хубаво.Ама на тяхно място какво бихте направили?Всеки си гледа собственият интерес.Това е индивидуална игра, не отборна.Всеки гледа да се задържи колкото се може повече време в играта.Какво трябва да направят?Някоя да се жертва и да отиде на елиминации вместо мъж?Да, за нас зрителите сигурно това ще е по-добре, но за нея?От къде на къде и защо самае рискува да излезе от играта?За да върви племето напред?Какво е интересува племето, ако тя вече е извън играта.Ама другата седмица можело да изгонят някоя от тях.Може, но ще е другата седмица, а не днес, а може и да не я изгонят.Дали е слаб играч, дали е силен всеки се бори да остане ако може и ден повече и от неговата гледна точка си е напълно оправдано.Не ми харесва че отпадна Караолис, но не мога и да обвиня някоя от жените, че не се жертва и да отиде на елиминации вместо него. Не му е майка, ще да предпочете доброто за Караолис пред собственото си добро.А дали е женска, дали е мъжка коалицията е все тази.Принципа е един и същ, гониш хора от другата коалиция, за да не изгонят теб.

# 1 339
  • в моя гьол
"Няма да ям баница! И айрян няма да пия! Гладен съм, ама няма пък!"
Фръц!
Демонстрации на ниво 3 група в детската градина.
Грешката им беше, че оставиха жените да създадат здраво ядро.
Една жена да бяха привлекли в своята коалиция и нещата щяха да се развият по съвсем друг начин.
В интерес на истината, в началото очаквах Раду да заиграе със Силвия.
Той пък се заигра с нощничката...
Миии... т`ва е... на к`вот си постелиш, на туй ще лежиш.
Той си постели нощничка.
Ся и да се цупи и фръцка, файда йок.

# 1 340
  • Be realistic - plan for a miracle.
Дете е, да. В много отношения. Но това важи за повечето участници, просто са на различни възрастови групи (но никой не е над 14).

# 1 341
Снощи скучен епизод, в който се видя отново как продукцията коли и беси.
Поне Кралев се разкара.
Довечера Мартин - бляк.

# 1 342
И дългоочаквания Подкаст със Симеон Кралев

Добрин е бил голям стратег ,не му се сърди за нищо.Още когато Мартин е дошъл при Гордите ,Добри е решил да се възполза и е успял.Но това е играта,затова и Добрин стига много далеч.Кралев там си е празнувал рожденния ден в резиденция и уж имали уговорка жените накрая да измият чиниите ,но те не го спазили и той се ядосал.Бил е разочарован от Крамарска,защото е заиграла с Добрин.Към днешно време не таи лоши чувства към нея ,но не са се чували изобщо след предаването.Иначе за всичките му обиди към играчите било от влияние на емоциите вътре и глада.Най-добър в задкулисните игри бил Мартин ,веднага обработил Венци да заиграе с него.Димитър много ги е забавлявал навсякъде.Кралев се е познавал  със Светлин и Рени отпреди ,можел е да заиграе с тях ,ако са били в едно племе.Мартин пък се е познавал с Малвина отпреди и не е искал да я праща нея на блатото.Абсолютно всички игри ги е тренирал преди да влезе.Ходил да бяга ,в планината.В игрите е отслабнал 14кг.Димитър е бил най-подготвеният участник в този сезон-водил си е записки с всички игри през сезоните.Кралев се занимава със строеж и продажба на луксозни имоти,изпълнителният директор бил.Бизнеса е семеен,на баща му Grinning Има приятелка от 2год.и живеят заедно.Малкият му брат е на 9 год.бил картинг състезател.Би участвал в Ол Старс,ще гладува отново ако трябва.Иска да е в племе с :Мартин /от този сезон/,Виолета ,Фифо,Джаферович ,Гатьо ,Неделчо  Sweat Smile
Иска да спечели :Микяй,Калоян или Раду/алфамъжкарят ,който знае какво иска/.
Най-слабият е Елица.Поддържа контакт навън с Благой ,Добрин и Мартин.Вечеряли са всички в хола на  Кралев  Sweat Smile заедно с техните приятелки ,хапнали и гледали ИВ.Също се вижда с Микяй ,Калоян ,Раду ,Рени и Светлин.

Последна редакция: сб, 26 окт 2024, 09:38 от Еlpida

# 1 343
Когато се проведе разговора между Ралица и коалицията за класация на мъжете, на репликата на водещата - Я,  колко сте палави! ( Не цитирам дословно, но смисъла беше такъв), Силвия отговори - Като няма какво да правим!
Е, ми ходете на индивидуални битки, Силве! Нали за това сте влезли в ИВ. За дефилета на мъжете по бански и да ви поднасят коктейли, локацията е тази на Ергенът.
4-рката нямаше да успее да покаже тоалетите, които носят в куфарите си, ако не беше Каролис.

# 1 344
Ами някои ходиха. Силвето беше на индивидуална битка за елиминация и пак скуча, защото завърши колко оборота пред останалите. Виктория и Караолис спасиха кожата предишните седмици, Анджи тази, било му е времето на Караолис сега, не извади късмет с битка. И на останалите ще дойде не се безпокойте.

Кралев е класически случай на hangry. Да си пусне за реклама на snickers - не си ти когато си гладен. А какво племе си е избрал, на дива калинка щяха да го направят 😄

# 1 345
Благодаря за преразказа. Мен не ме дразнеше толкова Кралев, но е примерно еднолластов. Раду е по интересен в това отношение.
Ех, жалко за Димитър, предпочитам да видя повече от него, вместо много други участници, но друг път.

# 1 346
"Няма да ям баница! И айрян няма да пия! Гладен съм, ама няма пък!"
Фръц!
Демонстрации на ниво 3 група в детската градина.
Грешката им беше, че оставиха жените да създадат здраво ядро.
Една жена да бяха привлекли в своята коалиция и нещата щяха да се развият по съвсем друг начин.
В интерес на истината, в началото очаквах Раду да заиграе със Силвия.
Той пък се заигра с нощничката...
Миии... т`ва е... на к`вот си постелиш, на туй ще лежиш.
Той си постели нощничка.

Ся и да се цупи и фръцка, файда йок.
JoyJoyJoyJoy На мен ми е изключително смешно как когато друг прави нещо, той не пропуска да се възмути и го осъжда строго, но когато той прави същото нещо, тогава не е проблем и е оправдано Grinning някакъв синдром на безгрешния е ще да е това!

Исках Павел да си тръгне. Безинтересен ми е. Побутват го явно и е досадно за гледане. А и не обичам разказвачи, които не спират да дрънкат. Не ми трябва преразказ на случилото се, мога сама да си направя изводите като зрител.

# 1 347
Елпида, благодаря, че за пореден път ни преразказваш❤
Леле Кральольо ако играеше заедно с Рената, щяха да са изписани +200 страници хейт😂

# 1 348
Снощния епизод ми беше скучен. И двете игри не ми харесаха. Това с жилетките е такава глупост, все едно ще ги тренират за пехотинци, а няма да правят тв продукт. Не изглежда добре на екран и разваля цялата битка. Беше толкова предрешена, че нямах и малък процент надежда за Караолис. Не очаквах само така да реагира, но явно е бил много изморен и не успя да се сдържи. Мисля, че плака защото реалността се сблъска с представите му. Даде си сметка как всички наглед дребни и невинни решения, които взе, го доведоха до тук. Това, че не свали Павел беше огромна грешка. Другите двама на тази битка не биха се поколебали и така и трябва. Добро момче е, дано го преживял. Той ми беше най-симпатичен в зелените и единствения нормален човек там. Дори в началото като каза, че е ватерполист ми беше в топ 3 претенденти, но представянето му не беше това, което очаквах.
Кралчето много тихо си тръгна, нямаше сили явно.

# 1 349
Кралев преди малко го даваха и в "Събуди се ".Нищо ново не каза,освен ,че баща му бил крайно разочарован от поведението му  вътре .

Общи условия

Активация на акаунт