💪"Игри на волята: България" - сезон 6 (2024) - тема 6 (21.10 - 28.10)

• 76 116
  • 1 586
  •   1
Отговори
# 1 530
Точно така е. Караолис може да е много добро момче, но игра глупаво. Да, факт е, че жените се държат уважително към мъжете, а обратното, визирам Раду, не пропуска да обиди и да натърти някоя грешка на жените, което само го прави жалък и буди съжаление към жена му.

# 1 531
  • София
Ако Раду наистина саботира в понеделник ще се получи обратния ефект.
Ще се опита да избоде очите на жените, ама ще им изпише веждите... Simple Smile

# 1 532
Е, сега! Че точно тези жени (изключвам Силвия и донякъде Анджи) не стават, е повече от ясно. Голямото пиле (Виктория) освен да си прави вятър на устата с бавната мисъл и френското R)

От визитката на Виктория запомних само, че обичала да влиза в конфликти и че винаги побеждавала в тях. Много говорела и никой не може да я надговори ( "достойни качества", с които да се хвалиш 😀). Иначе много медали имала и на всяко състезание, на което участвала, винаги печелила медали, но... не спомена конкретно състезание и съответно как се е класирала, както се спомена за Ангел, Микяй, Наталия...
Важно е да се хвалим и да размахваме един шивашки метър 😀

# 1 533
  • Sofia
Е, сега! Че точно тези жени (изключвам Силвия и донякъде Анджи) не стават, е повече от ясно. Голямото пиле (Виктория) освен да си прави вятър на устата с бавната мисъл и френското R)

От визитката на Виктория запомних само, че обичала да влиза в конфликти и че винаги побеждавала в тях. Много говорела и никой не може да я надговори
Скрит текст:
( "достойни качества", с които да се хвалиш 😀). Иначе много медали имала и на всяко състезание, на което участвала, винаги печелила медали, но... не спомена конкретно състезание и съответно как се е класирала, както се спомена за Ангел, Микяй, Наталия...
Важно е да се хвалим и да размахваме един шивашки метър 😀
Ха ха ха! За това трябват гладка и бърза мисъл, и добър речников запас, каквито в нея не виждам. Simple Smile Но нека си вярва, няма лошо. 😊

# 1 534
Преди да се върна да прочета какво сте сътворили нощес- да не забравя да напиша колко ме дразни Миряна. Много простотия блика от нея. На фона на съсредоточената Малвина. Последната ми е доста приятна, или поне не са я показали в негативна светлина. Освен, че строгият военен Димитър я е отсвирил. За неин голям късмет, защото мисля, че с представите си за света Димитър е мното скучен и непоносим човечец.
Да не забравя да питам- не ви ли се стори Мартин много подпухнал в лицето. Едното му око наистина беше полузатворено?

# 1 535
Първо, не знаем дали Раду ще саботира или не. От няколко кадъра няма как да се разбере. Освен това съм сигурна, че продукцията ще направят така, че зелените да не са на реката, все пак нали трябва да се изтъкнат жениоте-чудо и че и без Караолис са си топ.

# 1 536
Раду няма смисъл да саботира утре, за него плаж ще е по-кофти от за жените. Що да гладува? За останалите битки има резон. А и той вече е в печелившата позиция в племето, ако отидат на елиминации. Сега зависи и кой ще дойде от блатото де

# 1 537
Преди да се върна да прочета какво сте сътворили нощес- да не забравя да напиша колко ме дразни Миряна. Много простотия блика от нея. На фона на съсредоточената Малвина. Последната ми е доста приятна, или поне не са я показали в негативна светлина. Освен, че строгият военен Димитър я е отсвирил. За неин голям късмет, защото мисля, че с представите си за света Димитър е мното скучен и непоносим човечец.
Да не забравя да питам- не ви ли се стори Мартин много подпухнал в лицето. Едното му око наистина беше полузатворено?

Да, аз наобратно забелязах, тоест лявото око ми се стори много опулено.

# 1 538
.

araselia Раду не е защитаван, защото толкова кефи някой. По-скоро е защитаван от нападките, че "пимпвал Пелипенко", че "емоционално изнудвал Силвия", че третирал жените като "вещи" и всякакви подобни крайни твърдения. Иначе, Дяволо е прав, че си е циркаджия или това, че е дразнител и провокатор. Просто се прекалява с някои определения и това дразни другите потребители.
Това мисля, че е двустранно. И хората, които защитават женската коалиция са на подобен принцип. Аз поне никой не харесвам в този отбор и като им дойде времето няма да жаля нито за някоя от жените, нито пък за бай чичо. Но се кефя, че има 6 седмици женска коалиция и ми е тъжно да чета жени да обиждат други жени за нещо, за което не винят мъжете.
И довода с ходенето на плаж е супер абсурдно, ще кажеш, че е нещо нечувано и страшен провал.  По тая логика сините, дето гнездят там от началото на играта всички да си ходят, явно са топ слабаци.
Ако Раду саботира (че почнаха да правят по кадърно промотата и успяват да докарат малко съспенс) си е в правото си. Очевидно това е част от играта. Не го намирам за много умно точно на тази битка, но всеки с мотивите си.

# 1 539
Саботаж на Раду няма да коментирам преди да го излъчат, защото още помня как в промо за следващ епизод бяха изкарали Ангел, че се е сбил с него.
От излъчените саботажи този на Гешев като идея го намирам за много добър, демонстрацията му обаче не я разбрах защо беше нужна.
На жълтите саботажа срещу Кралев ми беше много забавен, от сърце се смях как се озориха да паднат. Само за Анджи ми стана неудобно колко искрено се зарадва на победата тогава, но пък и тя показа похвално търпение с онова ласо.

# 1 540
Точно така е. Караолис може да е много добро момче, но игра глупаво. Да, факт е, че жените се държат уважително към мъжете, а обратното, визирам Раду, не пропуска да обиди и да натърти някоя грешка на жените, което само го прави жалък и буди съжаление към жена му.

Хахах, минат се няколко страници и като се споменават по 100+ пъти едни и същи неща за Раду и няма вече какво, хоп и се споменава съпругата му, децата му, шофьорите му, моравата му и т.н. Само кучето му не са споменали досега, но пък той може да няма куче. Веднага да си вземе, че да се увеличи кръга от семейни членове 😀.
Тя съпругата му досега само е чакала и се е надявал потребителки от форума да я съжаляват 😄😄😄
Искам да гледам финал с много подготвени състезатели, независимо мъже или жени, но се очертава да са мъже.
След това СЦ да помислят за един женски финал ( без предварителни игри) с Мани куцата, куцата от този сезон ( как се казваше!?) и някоя друга участничка от предишните сезони. Не съм ги гледала всички и не мога да избера третата.

# 1 541
Да ,супер е, гледам,че ще го правят ,млади момичета да рискуват херния. Но не е чудно ,неволята кара жените понякога да правят самоубийствени неща, за разлика от мъжете, чието его е най-важно.

Ама ти сериозно ли?
Раду ще е виновен, ако някоя направи херния!?Scream
Младите момичета не ги е изправил живота пред някаква трудност, та те по неволя да трябва да се справят с нея.
6- ти сезон е.
Все нещо да са гледали и да знаят какво евентуално би ги очаквало в ИВ.
Амазонките миналата година кого да обвинят!?
Аз разбирам, че не харесвате Раду, ама вече си смучете от пръстите за какво да го обвините дори и потенциално, за бъдещи вреди. Смешно е, жалки опити.

# 1 542
Най-гадната игра за жена беше на Наталия и Светлин, но не бих укорявала Светлин, а продукцията.

# 1 543
Да ,супер е, гледам,че ще го правят ,млади момичета да рискуват херния. Но не е чудно ,неволята кара жените понякога да правят самоубийствени неща, за разлика от мъжете, чието его е най-важно.

Ама ти сериозно ли?
Раду ще е виновен, ако някоя направи херния!?Scream
Младите момичета не ги е изправил живота пред някаква трудност, та те по неволя да трябва да се справят с нея.
6- ти сезон е.
Все нещо да са гледали и да знаят какво евентуално би ги очаквало в ИВ.
Амазонките миналата година кого да обвинят!?
Аз разбирам, че не харесвате Раду, ама вече си смучете от пръстите за какво да го обвините дори и потенциално, за бъдещи вреди. Смешно е, жалки опити.

👍👍👍Раду им е ДЛЪЖЕН, той да си докара херния 😀.
Раду е най-интересен като играч, не казвам най-харесван. За кой друг участник независимо от пола се измислят, интерпретират и преувеличават "факти" за живота му извън игрите. Какво знаем за гаджето на Виктория, или за съпругата на Ангел, за бабата на Анджи и т.н. по ред на номерата 😄

# 1 544
  • София
Уф, много сте изписали, едвам може човек да прочете всичко Joy
Включвам се относно утрешната битка и "саботажа" на Раду, и най-вече защо той не вадил дънерите, ами малката Анжи. Може би сте забравили каква точно е играта: този който вади дънерите се вози в каручката а останалите бутат тази каручка през всичките препятствия. Та си представете един Раду в каручката и четирите жени да мъкнат тази каручка барабар с него. А докато возещия се копае и дърпа дънерите останалите стоят и чакат и нямат право да му помагат. Затова напълно логично зелените да изберат най-леката за този пост, още повече, че Анжи си има и сила. А и спомнете си, че във с2 Катето Невро разби всички именно на тази игра

Общи условия

Активация на акаунт