💪"Игри на волята: България" - сезон 6 (2024) - тема 6 (21.10 - 28.10)

• 76 133
  • 1 586
  •   1
Отговори
# 1 545
Уф, много сте изписали, едвам може човек да прочете всичко Joy
Включвам се относно утрешната битка и "саботажа" на Раду, и най-вече защо той не вадил дънерите, ами малката Анжи. Може би сте забравили каква точно е играта: този който вади дънерите се вози в каручката а останалите бутат тази каручка през всичките препятствия. Та си представете един Раду в каручката и четирите жени да мъкнат тази каручка барабар с него. А докато возещия се копае и дърпа дънерите останалите стоят и чакат и нямат право да му помагат. Затова напълно логично зелените да изберат най-леката за този пост, още повече, че Анжи си има и сила. А и спомнете си, че във с2 Катето Невро разби всички именно на тази игра

👍👍👍Браво, Дидо! Хубаво се сети да обясниш "саботажа" на Раду и правилата на играта. 👍
Човекът да не посмее да седне на пясъка и веднага му се преписват и световните конфликти 😄

# 1 546
Боже, сега пък Павката стана мръсник, защото победи Караолис. Ами Димо каза какво е забранено. Нали се разбархме, че всички са там, не за да дават път на околните, освен ако не е в тяхна полза. Раду тук на страниците на форума вече "саботира", това възмути жена му и тя е подала молба за развод? Как ги измисляте тези неща? Оттук нататък ще твърдя, че благодаря на тези млади хора в ИВ за да ме забавляват. И коя съм аз да ги съдя... Стан хубаво го  каза- човек без храна откача... Не разбирам защо се се подложили на това преживяване, което си е животозастрашаващо. Обещавам си да го гледам като филм и да не се вторачвам чак толкова. Хубав ден!

# 1 547
Уф, много сте изписали, едвам може човек да прочете всичко Joy
Включвам се относно утрешната битка и "саботажа" на Раду, и най-вече защо той не вадил дънерите, ами малката Анжи. Може би сте забравили каква точно е играта: този който вади дънерите се вози в каручката а останалите бутат тази каручка през всичките препятствия. Та си представете един Раду в каручката и четирите жени да мъкнат тази каручка барабар с него. А докато возещия се копае и дърпа дънерите останалите стоят и чакат и нямат право да му помагат. Затова напълно логично зелените да изберат най-леката за този пост, още повече, че Анжи си има и сила. А и спомнете си, че във с2 Катето Невро разби всички именно на тази игра
О, помним. Епична битка беше. Катето им разказа играта и на пъзела. За финал на тази битка беше корабния рул.
Сега коя ще го реди?

# 1 548
  • София
Значи нямате нищо против някой мъж да нарича дъщерите ви кокошки 🤔😂 Грешно възпитавам синовете си 🙃
По твоята  логика значи нямаш против синовете ти да бъдат наричани мишки от някоя жена (Наталия), да бъдат псувани и обиждани цял сезон ( Виолета и Денислава), да се вменява задължението, че те трябва да се жертват на номинации, за да може “силните” жени, на които изобщо не са им нужни мъже, да стигнат по-напред в играта.
Интересно 😁

# 1 549
  • София
Не се ли изпокара тогава Катя с брадатия Александър, та после той се тръшкаше нещо по пясъка? Grinning
Големи образи бяха това племе.

# 1 550
  • София
Ее..вие пък не ни позволявате да помечтаем, че Раду саботира...Развалихте ни илюзията 🤣

# 1 551
Мисля,че червеното племе вчера заложи на Мартин изхождайки от идеята ,че няма как да има Ол старс без него - нещо,което и ние тук си говорим.Знаеха,че на терен ще бъде издухан.
Надяваха се,че или ще му дадат по-слаб опонент или ще има елемент ,на който Марто ще успее да направи обрат. В случая това трябваше да е пъзела,но и продукцията и ние забравихме,че Марто е далтонист. Ако имаше например анаграма нещата щяха да са други. Дразнят ме тези залози...
 Не вярвам ,че Раду ще си позволи саботаж и то на териториална битка.Твърде много държи на героичния си образ.Патриархални разбирания,семейни ценности,морал,чест,достойнство- това пропагандира ,а сега изведнъж с един ход ще си изъни тъй дълго градения имидж.
 Червените ще се борят за храна,така че остават сините.Защо си мисля,че Павката е замесен?! Може би заради възмутения Геш 😂

# 1 552
  • Stockholm
tfn2k, в неделя сутрин с кафето получавам не само ободряване от кофеина, но и бум на ендорфини, благодаря Yellow Heart
"Най-големият кавалер, стъпвал някога на тази арена ще се опита абсолютно безплатно да направи подарък-изненада на кокошките в племето си и да ги закара на плажен курорт, където ще имат възможност някоя от тях да се трансформира в пиле на грил и да нахрани племето. Безграничното му уважение и почит към жените явно ще му изиграят лоша шега в утрешния епизод, но осланяйки се на учението на Краля "Тарикат мъж не писка", АрдУ ШушлЯк ще стисне зъби и ще се опита САМ да осигури курортните резервации за нищо неподозиращите съплеменнички от коалицията на "Коко Тигел"

# 1 553
Значи нямате нищо против някой мъж да нарича дъщерите ви кокошки 🤔😂 Грешно възпитавам синовете си 🙃
По твоята  логика значи нямаш против синовете ти да бъдат наричани мишки от някоя жена (Наталия), да бъдат псувани и обиждани цял сезон ( Виолета и Денислава), да се вменява задължението, че те трябва да се жертват на номинации, за да може “силните” жени, на които изобщо не са им нужни мъже, да стигнат по-напред в играта.
Интересно 😁
Ама вие сериозно вадите от 9 кладенеца вода , и абсурдни аргументи. Спорът е за конкретни хора и конкретни действия. Иначе можете да посочите и някоя серийна убийца , за да защитите тезата си , колко са лоши жените и какво заслужават.
За жена му , на Раду не се споменава нищо повече , от това освен , че я има. Факт , който самият той е спделил.
И пак самият той , каза в промото , че ще саботира . Никой не си вади извода от ваденето на пъна. Дали ще се случи , допускаме и да е монтаж. Говорим принципно , на база неговие думи

# 1 554
Моля, не всички са кокошки, ама са в женски род
Раду е петел сред кокошки реално и преносно.
Само дето изразът "кога петелът пее, кокошките мълчат там не важи"
Раду не ми е бил симпатичен, много е ...ми не го приемам като характер, ама кога има право му го признавам.
Точно тези там 3 и половина женски са ми кат кокошки, че и те имат мозък пернатите, а онези ...пепелянки и прашки, че и онова дребничкото момиче (бях му фенка, ама ми беше ясно, че няма място там, просто няма как да пробие с физика и височина дори каквото и да си приказваме) Силвия има хляб в нея, харесвам я, виждам, че си дава реална сметка за нещата, ноооо тя беше нарочена и създаде коалиция на жените и донякъде я разбирам. Обаче онова с прашките не мога да го приема, толкова да ме дразни, че...направо Мани миглата бледнее и Анка арията пред таз. За пепелянката ...ми не е за там, къде по-добра е една Крамарска. Всъщност жени като нея и Силвия мога да приема и викам за тях, както и самотното момиче в другото племе( толкова харесвам тоз сезон, че ще свърши и имената им не мога да запомня)
Раду за мен ще саботира и от промото се вижда, но и реално го очаквах, ако има топки. Еми браво на него. Защо, кога онези двете Фейгин и Мани саботираха обраха овации, че провалиха цяло племе и ги направиха на глупаци, а след това веднаха разхвърляха (тогава това беше залога) направиха Гого на смешник, ама видиш ли едва ли не героини излезнаха с подлия си номер. Раду просто няма да се раздава за пернатите и толкоз. Както и за продукцията, която нечестно за мен поне и видно за повечето направи неравностойна играта на Каролис с Гешев. Дори пак да паднеше да беше реално и честно , но не...трябваше да го смачкат, че и книга нямаше за него, вие пък добри думи искате от Ралица (таз стипца направо, какво красиво виждате не знам и Димо също ми писна да го гледам, изхаби се за водещи и не ги търпя просто)

Последна редакция: нд, 27 окт 2024, 11:12 от Анонимен

# 1 555
  • София
Според мен би трябвало червени да победят в понеделник. Много ще зависи какво ще е предимството на другите две племена, но освен ако не е извадени 3 дънера, то все пак смятам, че червените ще са първи. Зелените имат не малък шанс да са втори, особено, ако сините отново сложат Павел на пъзел - не че в тази игра е точно пъзел де, но нали продукцията всичко нарича така и аз като тях. За мен сините отдавна трябваше да започнат Гешев да избират за тези компоненти. Не твърди, че е "пъзелист", но всъщност се представя повече от добре, особено на фона на доста от другите. Така че, за мен лично, това е интересното за териториалната - кое племе ще остане трето и кои ще са втори.

# 1 556
Ее..вие пък не ни позволявате да помечтаем, че Раду саботира...Развалихте ни илюзията 🤣

Аааааа, никой няма претенции за илюзиите ви. Живейте си с тях, но си спомнете и правилата на игрите.
Вашите очаквания, не са ви обещани от Раду и от СЦ.

Вероятно е Павката да направи нещо на играта, но какво ли ще е толкова фрапиращо, че има такова възмущение в повечето състезатели!?
Утре е обещаваш епизод!

# 1 557
  • Stockholm
Истината е, че евентуалният саботаж на Раду засили интереса. Аз лично с нетърпение очаквам епизода утре, може би за пръв път от началото на сезона. Това дори засенчва  какво са прегрешили Сините, предположение, породено от реакциите на Геш в промото.

# 1 558
Няма нищо нелепо в "хипотезите". Защото, както става дума за конкретни хора в предаването, така става дума и за конкретни потребители тук, които сега съдят, а миналата година си мълчаха. Повечето, които коментират сега са коментирали и миналата година, когато Виолета си нападаше мъжете, както пожелае. Такава реакция тогава нямаше, следователно няма обективност. Това също може да се тълкува и да се изопачава по много начини, стига да искаш.

# 1 559
  • София
От снощния епизод най-интересно ми беше промото за следващия.
Очертава се цяло племе в сезон 7 от победители на кастинг битка.Боговете няма да го позволят,разбира се.
То и аз не го позволявам и се надявам да им спретнат нещо на "сигурните".
Раду може и да иска да саботира,но ще бъде изненадан с предимство за тяхното племе. Simple Smile
А червените,макар и забавени,ще спечелят,защото аз не се сещам кой от зелени и сини ще реши корабния рул по-бързо от тях.
Освен това се прокрадва идеята за някакво шмекеруване...Абе няма как боговете да пратят амазонките на плажа,той си е запазен за дръзки,точка Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт