💪"Игри на волята: България" - сезон 6 (2024) - тема 6 (21.10 - 28.10)

• 76 097
  • 1 586
  •   1
Отговори
# 1 560
Не се ли изпокара тогава Катя с брадатия Александър, та после той се тръшкаше нещо по пясъка? Grinning
Големи образи бяха това племе.
Дааа, изпокараха се Simple Smile
Вместо другото момиче от отбора, отиде Александър да реди пъзел с Катя. Той вместо да и помага, само пречеше Simple Smile
След битката реши да покозва на Катя колко е добър и как минава трасето. Голям смях беше. Не помня точно, но Чудото май беше вече в техния отбор и не знаеше на коя планета е попаднал Simple Smile

Последна редакция: нд, 27 окт 2024, 11:27 от jhbd

# 1 561

Синхроните след шестата седмица.

# 1 562
Аз съм напълно убедена, че думите на Димо се отнасят за нещо друго, не за зеленото племе.
Напълно възможно е Раду да саботира битката, но специално тази ситуация с дънерите някой я обясни по-нагоре обективно. Дънерите вади този, който ще бъде бутан. В случая това е Анджи. Успех й пожелавам. Миналата година Виолета също направи чудеса на тази битка. Които обаче после й костваха цялата игра във физически аспект.

# 1 563
За мен гафът е при сините. Не знам какво са направили.

# 1 564
  • Stockholm
Гледах целия подкаст с Караолис. Каза, че с нетърпение чака покана за All stars и звучеше искрено. Чисти душици като него, Момчи, Жорката, Фифо, Морунов дори не се усещат, че бяха жертва на продукцията и гледат с розови очила в бъдещето. Засега тези, които се усетиха и парират индиректно бъдещи взаимоотношения с ИВ са Гого, Неделчо, Елвиса (според мен умишлено не се справи на пъзела). Момчи аха да "загуби", но надделя спортния дух. Така че той се усеща (избъзика се, че очаква да е втори), но му се играе въпреки всичко.

В момента ми е много интересна играта на Гешев и Павел. Май леко подхлъзват  продукцията? Как така от нищото се появи тази раздяла? Може и да е по сценарий, но ако двамата са се уговорили, е топ. Дано някога се разбере истината.

Последна редакция: нд, 27 окт 2024, 16:10 от silsto

# 1 565
Аз едно не разбрах. Ако условието на утрешната игра е дънерът да се вади от човека на количката, а другите да я дърпат как сега ще обвиним Раду за евентуалните бъдещи хернии на девойките? И за кои по- точно? За тези на Анджи или за тези на другите девойки?
За това съботажът в случая е най- доброто решение за всички.  Дружно и двете групи участнички в игратаот Силните да имат основание да си го обвинят.

# 1 566
Crystal_Noir, не е точно така, жените не стават  и няма нужда от тях, в това ме убеждават цяла седмица тук. Мисля ,че трябва да е предаване само за мъже за да няма спорове.

Относно облеклото ,на кой какво му се вижда - той си се излага(ако изобщо го бърка това) ,какъв е проблема не разбирам .
Кой е казал, че жените са излишни? Аз това не съм прочела, но да...по-слабо звено са определено и не добре подбрани отново. Залагат да минат напред с някакви коалиции (ама само женски, да бяха смесени разбирам), да пращат силни мъже да се бият и за благодарност да пискат, че трябвало да се докажат , за да стигнат финал. Ами те как трябва да стигнат финала, на баница и фасони?
Нали писахте, че тук няма правила и никой на никого не е длъжен. Не разбирам защо тогава мъжете да са длъжни на жените. Мен , като жена това ме обижда, значи съм слаба и скатавка. Помня  Амелия-Мира как я използваха мъжете и пращаха нон стоп на битки. Не гъкна това момиче, че им и прислужваше на бейовете там. Ама...това разбирам да е несправедливо, но ...в момента е съвсем на другия полюс.
Отделно има игри в които се иска точност, памет, сръчност, издържливост, където силите са изравнени. Това за индивидуалните предимно битки, но за племенните вече е нужно да има И мъже за сила поне, а пилетата останаха без такива и сега какво?? Та те дори за племето не им е жал, нямат принадлежност, не мислят няколко хода напред, за да имат покритие на действията си и успех в класацията. Сега ще ги разпердушинят по другите племена, ще ги отстрелят и искат или не искат ще се бият една срещу друга. Ама това ги не бърка, важно е мъже силни и подготвени да си ходят, племето им е обезглавено почти, само прашки се веят и ...какво печелят, няколко седмици да гледам....на оназ високата ...еми не ми е приятно , да не пиша , че ми е гнусно просто. То Анджи да е така приемам, някак повече върви, ама на таз...Иначе слипа на Кралев го разнищихте, ама нищо не се видя , ни дупе отзад, ни нищо, а на Виктория....добре, че не беше в по-близък план, че...Това го правят да дразнят Раду, ама той човекът май е доволен, доказва си тезата уж. За ношницата не беше прав, ама кой ги знае как са ходили там. Изобщо..спортистът е човек с удобни дрехи, с мисъл да изглежда прилично на камера (това е ясно, че ги снимат) , а в тези пернати това не достига до клетките под перушината. Да, на вечеря да се пипнат, издокарат, да имат вид и всичко, в първи сезон и на ресторант ги водиха и на някакви екскурзии, тук няма вече такива неща...бялото Мите още го помня. Все по-зле става. Как да има жена победител, като такива вкарват ...перушини.

# 1 567
  • Stockholm
Аз лично  бях и против коалицията на Мъжката дума миналата година. Еми не ставаха, което показаха и резултатите. Изводът е, че успешни коалиции са смесените. И колкото и да се натискат тези, които нямат нужните качества, не става само с болни амбиции. Добре че продукцията не е изнагляла дотам, че да направи някой/някоя такъв /такава победител. Тази година явно са залагали на Силвия, но както се вижда, куцат компоненти.

# 1 568
Изгледах Караолис в Подкаста.По-тъпо интервю не съм гледала.Мънка ,хъка ,2 часа и отгоре,нищо интересно.Запомних :няма приятелка.В депресия изпаднал като напуснал предаването и сега като гледа пак е в депресия.Не е искал да си ходи.Фаворитите му са Калоян и Раду.Все още не може да забрави падането си от Гризлито и Павел .

# 1 569
Уф, много сте изписали, едвам може човек да прочете всичко Joy
Включвам се относно утрешната битка и "саботажа" на Раду, и най-вече защо той не вадил дънерите, ами малката Анжи. Може би сте забравили каква точно е играта: този който вади дънерите се вози в каручката а останалите бутат тази каручка през всичките препятствия. Та си представете един Раду в каручката и четирите жени да мъкнат тази каручка барабар с него. А докато возещия се копае и дърпа дънерите останалите стоят и чакат и нямат право да му помагат. Затова напълно логично зелените да изберат най-леката за този пост, още повече, че Анжи си има и сила. А и спомнете си, че във с2 Катето Невро разби всички именно на тази игра

Еееее ти пък, айде сега, подценяваш ги, една количка с Раду в нея ли ще затрудни "жените чудо", какво говориш. Количка с Раду в нея е не повече от 200 кила, какво са това за 4-и жени-чудо ??? Ами те само Виктория и Пелипенко бутаха 800 кила Smile

Абе тези в ИВ за майтап ли ни взимат?Satisfied

Наталия вдигала на мъртва тяга 400 кила SatisfiedSmileSatisfiedSatisfiedSatisfied Абсолютно НЕВЕРЕН факт повторен 3 пъти в предаването.

Две женички бутали 800 кила в пясък Open Mouth Онзи ден във фитнеса се загледах в един здравеняк и се сетих за Наталия. Човека сигурно беше 110кила, голям як мъж и буташе количка около 400 кила на паркет и му бе тежко на човека, но Пелипенко и Викенцето летят с 1 тон по пясъка Smiley ... та един отслабнал Раду ли няма да могат да повозят Stuck Out Tongue Closed Eyes

# 1 570
Гледах целия подкаст с Караолис. Каза, че с нетърпение чака покана за All stars и звучеше искрено. Чисти душици като него, Момчи, Жорката, Фифо, Морунов дори не се усещат, че бяха жертва на продукцията и гледат с розови очила в бъдещето. Засега тези, които се усетиха и парират индиректно бъдещи взаимоотношения с ИВ са Гого, Неделчо, Елвиса (според мен умишлено не се справи на пъзела). Момчи аха да загуби, но надделя спортния дух. Така че той се усеща (избъзика се, че очаква да е втори), но му се играе въпреки всичко.

В момента ми е много интересна играта на Гешев и Павел. Май леко подхлъзват  продукцията? Как така от нищото се появи тази раздяла? Може и да е по сценарий, но ако двамата са се уговорили, е топ. Дано някога се разбере истината.

И кое му е топ на евентуалната уговорка между Павел и Гешев, при положение , че и двамата бяха на елиминации и Павел се спаси по чудо?

# 1 571
  • Stockholm
Гледах целия подкаст с Караолис. Каза, че с нетърпение чака покана за All stars и звучеше искрено. Чисти душици като него, Момчи, Жорката, Фифо, Морунов дори не се усещат, че бяха жертва на продукцията и гледат с розови очила в бъдещето. Засега тези, които се усетиха и парират индиректно бъдещи взаимоотношения с ИВ са Гого, Неделчо, Елвиса (според мен умишлено не се справи на пъзела). Момчи аха да загуби, но надделя спортния дух. Така че той се усеща (избъзика се, че очаква да е втори), но му се играе въпреки всичко.

И кое му е топ на евентуалната уговорка между Павел и Гешев, при положение , че и двамата бяха на елиминации и Павел се спаси по чудо?

Ще видим "кое му е топ". Играта не е завършила с петъчния епизод Blush

# 1 572
  • На Изток от Рая
Аз пък много харесвам Раду, още от ден едно 😀, както и Анджи, но при нея е от субективни причини. Гледала съм я как тренира и на какво е способна и може би имах някакви свръх очаквания към нея, без да съобразя, че едно е в залата, където всички си тренирате и никой няма очаквания от теб. Съвсем друго е реалити, където те снимат, затворени сте непознати на едно място и трябва да се доказваш всеки ден за да останеш в предаването. Естествено знам до къде стига пътят ѝ в игрите и се надявам, че е доказала с играта си на арената, че е достоен участник в игрите.

# 1 573
На мен нещо не ми стана ясно: очаква се сега от блатото един (?!) да се присъедини към Силните, но да не праща никой обратно, защото ще го закриват? Ако не е така, ако ще пращат и на блатото за последно, то Раду също не е в безопасност, защото тези момичета се доказаха, че мислят само ден за ден и ще гледат просто да се спасят на момента. А за съвет също хич не им е изгодно Раду да остане като силен съперник (Или най-после ще решат да не го номинират?) много би им било удобно да дойде Димитър и да пратят отново двама мъже на номинация, но това означва, ще коалицията им ще се разпадне, защото трябва да пращат на блатото. Най-щадящо би било да отлъчат Пелипенко, а новия + Раду на номинация. Но защо Пелипенко не се усети и не се отцепва вече? Към кого - към единствения Раду ли? От друга страна, ако дойде Димитър, тя пак ще се лепне за него. Ако дойде Крамарска, блажен съюз. Тогава Виктория трябва да се чувства застрашена или може би Силвия?! Всичко това, ако ще се праща човек. Ако не се праща човек на блатото, да живее матриархата и женската коалиция! Топ 8 ги очаква, поради липса на по-достойни, неотпаднали играчи 😁

# 1 574
  • София
Пелипенко 😮😥🤗

Общи условия

Активация на акаунт