Център за асистирана репродукция (ЦАР) 39

• 31 689
  • 715
  •   2
Отговори
# 705
Не е от яйцеклетките Firebird, от ембриологията е. Ние фрагментация преборихме с Теса извън Бг. Без констатиран при мен проблем, на 35г.

# 706
Предполагам, че догодина и ние ще пробваме другаде. Почна да ми писва от разни его-маниаци лекари, които правят стимулации все едно хвърлят боб, а накрая се изказват, все едно щом те не са успели няма как да стане. Особено последната стимулация беше пълен потрес - яйцеклетките били много, ама били хубави, ама много голям процент успешно оплодени - 5 дена по-късно: не стават яйцеклетките. Затова казвам, аз вече съм на мнение, че не стават те. Аз съм толкова бясна, че ще видим дали изобщо ще правим още стимулации в България. Не ме другаде нещо е гарантирано, и оттам има недоволни, късмет трябва малко или много навсякъде.

Но особено в първата клиника още обмислям дали да не пъсна един сигнал до медицински надзор и после да го пратя за информация в ЦАР.

# 707
  • София
Заповедта покрива единствено стимулиран цикъл ли? Има ли възможност да се използва за опит на естествен цикъл?🧐

# 708
  • София
Заповедта покрива единствено стимулиран цикъл ли? Има ли възможност да се използва за опит на естествен цикъл?🧐
Може, кандидатства се за инвитро на естествен цикъл, една заповед покрива четири пункции и трансфер, понякога лекарите дават и някоя инжекция последните дни, може да е стимулираща или тригер, тях си ги поемате сами. Не съм сигурна дали и изследванията на хормоните не си ги плащаха.

# 709
  • София
Хормоните НЕ се покриват от фонда, когато заповедта е на спонтанен цикъл.

# 710
Някой получи ли известие от Еконт за изпратена заповед ? Предполагам , че днес ще изпратят повечето предвид написаното в сайта до “23.09” но все пак ?

# 711
Някой получи ли известие от Еконт за изпратена заповед ? Предполагам , че днес ще изпратят повечето предвид написаното в сайта до “23.09” но все пак ?

И аз очаквам заповед по Еконт да ми изпратят, но за съжаление нямам все още известие.

# 712
Предстои ми подаване на документи за нова заповед. Имам един замразен неизползван ембрион, дали мога да кандидатствам отново при това положение?
Звъня на фонда да питам, но днес никой не отговаря там.

# 713
Може, да. На мен ми издадоха заповед докато имах 3 замразени.

# 714
Аз тъкмо получих известие за пратка от Еконт.

# 715
  • София
Предстои ми подаване на документи за нова заповед. Имам един замразен неизползван ембрион, дали мога да кандидатствам отново при това положение?
Звъня на фонда да питам, но днес никой не отговаря там.
И аз получих заповед при два замразени, но предполагам, че трябва да има основателна причина, никъде не се пише такава, но лекарят и клиниката трябва да са съгласни все пак. Може лекар да откаже да направи нова стимулация при налични.

Общи условия

Активация на акаунт