Black Friday/Черен петък – 2024 г.

• 228 479
  • 2 364
  •   1
Отговори
# 540
Знаете ли дали намаленията в Гален важат и на място в аптеките? Чудя се дали да се разходя до там.

# 541
# 542
Здравейте! Знаете ли дали CCC ще имат черен петък или да се възползвам от singles' day?

# 543
За Гален , мисля че ги синхронизират цените вече и в аптеката и на сайта....или поне повечето ....проблем е ,че може да не са налични някои неща Cry

# 544
Спомняте ли си миналата година дали Reno.bg имаха и втори уикенд с намаления? Пропуснах миналата седмица. Сега ще поръчвам от Тескома, но пък нямат пълния асортимент от кухненски аксесоари. Липсващите в Тескома ги има в Рено, но не ме кефи цената.

# 545
  • Пловдив
Знаете ли дали намаленията в Гален важат и на място в аптеките? Чудя се дали да се разходя до там.
Важат- същите са цените 🙂

# 546
Знаете ли дали Зара имат ЧП?

# 547

Мисля, че в Зара от януари почваха намаленията. Всеки четвъртък на сайта намаляваха продукти.

# 548

Да, зара имат всяка година големи намаления Ноември и Юни месец, това са големите намаления иначе има и през останалото време разни модели. За този Ноември има информация че ще са от 29ти.
Миналата година пак бяха към края и бяха за няколко дни след това всичко отново на редовн цена Simple Smile

# 549
  • София

Да, зара имат всяка година големи намаления Ноември и Юни месец, това са големите намаления иначе има и през останалото време разни модели. За този Ноември има информация че ще са от 29ти.
Миналата година пак бяха към края и бяха за няколко дни след това всичко отново на редовн цена Simple Smile

Дали ще важи за онлайн пазаруване?

# 550
  • София

Дали ще важи за онлайн пазаруване?
Важи

# 551
Да, намаленията важат и за онлайн магазина.

# 552
Може ли някой по-запознат да помогне къде евентуално да следя за слушалки Airpods pro 2?

# 553
Аз търся намалени барбарони.

# 554
  • Melmak
Миналата година изпуснах златна рибка. Можете ли да ми кажете какви бяха намаленията и на определени марки ли бяха?

Общи условия

Активация на акаунт