Black Friday/Черен петък – 2024 г.

• 235 836
  • 2 360
  •   1
Отговори
# 1 845
Копие на парфюм на К. Агилера звучи доста смешно. Всичко си е ок в Нотино. Вижте колко магазина имат и в колко държави са позиционирани. Аман от подобни писаници! Хората Chanel купуват от там, някой за Агилера тръгнал да пише.

# 1 846
Имам поръчка от Емаг, която съм отказала. Тя все пак си тръгна към мен и пътува. Вече е в склад на куриер. Може ли да ме посъветвате как да постъпя!
Поръчката е предплатена. Има ли шанс да ми върнат парите , ако не я приема?
Фирмата до колкото видях е полска.
Не приемай поръчката. Проблемът е на Емаг, че не са придвижили отказа. Трябва да ти върнат парите.

# 1 847
Копие на парфюм на К. Агилера звучи доста смешно. Всичко си е ок в Нотино. Вижте колко магазина имат и в колко държави са позиционирани. Аман от подобни писаници! Хората Chanel купуват от там, някой за Агилера тръгнал да пише.
И аз не вярвах, защото преди от там много пъти съм купувала Керастаз и не е имало проблем с продуктите. За първи път ми се случва такова нещо да попадна на толкова лош продукт, буквално ми се разпадна покритието на тубичката в ръцете.

# 1 848
Мохито имат ли някакви отстъпки онлайн?
Регистрирах се с надеждата, че ще ми изпратят код като нов клиент, но явно нещо греша. Някой запознат ли е с хода на отстъпките, вкл. и за Черен петък?

# 1 849
Моят сешоар Dyson airwrap от Нотино е оригинален- във връзка истинността на  продуктите от там.
Как го проверихте?
Има си код, който регистрирах на официалният сайт на Dyson🤷
Може ли линк към официалния сайт?
Dyson.com

# 1 850
Днес получих покана за вземате от офис и на третата част на  пръчката ми  от Емаг, перилни препарати и козметика.
Доставката от Златна рибка също ще пристигне утре, един ден по-рано от предписанието, най- вероятно защото утре ще дойде Спиди с друга моя пратка и веднага са видяли в системата,  че имам още за взимане 😆
 Похвала за H & M от мен..
Много бързо става всичко в сайта им, и ниската сума за БД, е наистина ниска и супер 🥰
И естествено не може всичко да е "шест".
Все още никакво движение на поръчката ми от Зора..от 18.11
Днеска им писах имейл, ще продължа да чакам, нямам избор  🫤

# 1 851
New Yorker- Zara някой разбра ли дали ще имат някакво намаление

Сефора имат -25% на парфюми -30% - на спирали; продукти за коса и козметика

# 1 852
  • Ланкър, планините Овнерог
Sofi_to, пиши на Зора, но са си написали в сайта, че доставят в срок 10-15 работни дни, т.е. и 3 седмици може да е. Преди 2г толкова чакахме доставка, а техен магазин има на макс 1км от нас.

# 1 853
Благодаря ти,  за информацията,  не съм обърнала внимание на срока за доставка .
И при нас магазина е сравнително близо, може би затова си мисля, че трябваше да получа поръчката си вече 😆

# 1 854
Pinko, за Зара четох в темата за пазаруване от там, че стартират този четвъртък в приложението и на сайта, а в петък и по магазините. Не знам обаче каква ще е отстъпката.

За Зора, според мен, няма значение колко ви е близо магазина, а колко поръчки имат за изпълнение.

# 1 855
  • София, Манастирски ливади
От Зора чакам една фурна от 17.11. На запитване ми отговориха, че срокът за доставка е удължен и да си чакам. В момента в сайта доставката е 10 работни дни за София за текущата промоция.

# 1 856
Плюс това, пратките обикновено се пращат от склад, а не от магазина Simple Smile

# 1 857
Има ли кодове за отстъпка в Douglas?
Искам да подаря ваучер , дали ще има някаква отстъпка при такава покупка?

# 1 858
# 1 859
Някой да е поръчвал спално бельо от този сайт?

https://spalniata.com/products/%D0%BB%D1%83%D0%BA%D1%81%D0%BE%D0 … D0%BE%D0%B7%D0%B8

Има голямо намаление на доста модели памучен сатен, чак е странно да е такава цената, доста съмнително.

Аз поръчах от някаква група от фейса за 46 лв и са страхотни, има много хубави цветове, ако желаете ще ви пратя на лични

Общи условия

Активация на акаунт