Правя ноктопластика но не се задържа

• 433
  • 3
  •   1
Отговори
Здравейте приятели
Имам въпрос пробвах какви ли не как гелове за ноктопластика
Падат след седмица..

# 1
Вероятно ноктите ти не позволяват такива интервенции. Радвай, се че са здрави и забрави за подобни "разкрасяващи" процедури. Мисля, че явлението се нарича "мазна нокътна плочка", която не задържа лакове и не носи на процедури. Аз съм с такива нокти и не мога да кажа, че подобни процедури ми липсват. Натурално са супер лъскави и подхранени и с един заздравител седят супер стилно. Съвсем не смятам, че това вид недостатък, за който трябва една жена да се коси. Една шарения по—малко. Simple Smile

# 2
На мен обикновени лакове ми държат 3 дни МАКС (+ база и топ) и всякакви марки от Диорски лакове, през Шанел,ОПИ и Мейбилин.
Чувам жени се лакират, изкарват по седмица, 10 дни и аз съм How? Open Mouth
Почти никога не нося стандартен лак и винаги ходя на гел. С гел ми държи солидни 20-на дни. Не обичам израстнали нокти и 20 дни ми е лимита преди ново лакиране.

И на мен са ми казвали,че имам "мазна" плочка.
Преди да започнеш с базата, си почиствай ноктите със спирт.

# 3
И на мен дълго ми обясняваха, че имам мазна нокътна плочка и затова има проблем със задържането на ГЕЛ лак. Накрая намерих добра маникюристка и от тогава нямам никакви проблеми. Сменете човека, при когото ходите или пробвайте различни. Има некомпетентни хора във всички сфери.

Общи условия

Активация на акаунт