Другото училище – знания за успех и щастие! Включете се в дискусията!

• 1 436
  • 10
  •   1
Отговори
Животът е дар, а времето предоставя нови възможности: обучения и консултации за личностно израстване, семейна хармония и интелектуално развитие на вашите деца.

Всяко семейство притежава своята уникалност и индивидуалност и е без аналог; то е определящо за реализацията на личността и развитието на децата. В днешния свят, изпълнен с информационни потоци от интернет и постоянни промени, успехът в обществото изисква ясни критерии и базисни знания.

„Другото училище“ предоставя иновативни знания за развитието на обществото и науката и реални информации, които ви помагат да постигнете хармония, истинско щастие и удовлетвореност. Чрез нашите консултации по реални проблеми ще придобиете възможността да вземате рационални решения. Нашите обучения са работилници за пренареждане и трансформация, които с допълнителни знания оздравяват и стабилизират вашата психика.

Партньорството в семейството започва със сексуално привличане, но трябва да се надгради с взаимност и осъзнатост. Разбирането, че партньорството е между двe търсещи себе си личности с обща посока за развитие на децата, е ключово, иначе конфликтите са неизбежни.

Методиката „Регресия на зачатието“ и други методи без внушения и манипулации ви свързват с вашия Аз и личностна програма. „Другото училище“ помага да се реализира вашият индивидуален модел, без да ви вкарва в матрици и временни заблуди.

Всички похвати са синтез от проблемите, които В. Ковачганев е срещнал в своя кабинет при работа с хората. Нашите книги са помощници в запознаването с проявлението на законите в живота и вътрешния свят на героите, базирани на реални личности.

Запишете час за консултация, включете се в обучение или прочетете някоя от книгите на В. Ковачганев. Така ще навлезете в света на другото знание, ще настъпи спокойствие и живот с разбиране и разум. Създайте хармония вкъщи с грижи към деца и родители, престанете да се лутате и израснете в обществото като личности.

Включете се в дискусията!
В коя сфера от живота си срещате най-големите предизвикателства?
Към кой от нашите семинари имате най-силен интерес и защо?

На 1 ноември двама от включилите се в дискусията ще спечелят билет за събитието „Влияние на родното семейство върху реализацията на личността и децата“ на 23 и 24 ноември 2024 г.

Моля, запознайте се с Общите условия на играта ТУК.

Последна редакция: пт, 25 окт 2024, 12:48 от Рaдост

# 1
Като родител на тийнейджър, най-големите предизвикателства виждам в управлението на времето и справянето със стреса. Имам най-силен интерес към семинара за емоционална интелигентност, защото вярвам, че той ще помогне на детето ми да разбира по-добре своите чувства и да се справя по-добре с предизвикателствата в тийнейджърските години.

# 2
 Най-големи предизвикателства срещам в доверяването на хората извън семейството.
Интересувам се от връзката съзнание-подсъзнание.

# 3
Като родител на тийнейджър, най-големите предизвикателства виждам в управлението на времето и справянето със стреса. Имам най-силен интерес към семинара за емоционална интелигентност, защото вярвам, че той ще помогне на детето ми да разбира по-добре своите чувства и да се справя по-добре с предизвикателствата в тийнейджърските години.

Тъй като сме в същата ситуация, си позволявам да цитирам мнението на zh_NaDetо  , тъй като се припокрива с моето. Също на което ми се иска да се наблегне (за което говорим в семейството), но е друго да го чуят и "отвън" - значението на ценностите, морала и т.н.и как на база на тях да отстояват себе си и избират приятели.

# 4
Най-голямо преидзвилателство като родител на тийнейджър срещам с мотивирането на дъщеря ми да бъде по-ангажирана с учебния процес и липсата на желание от нейна страна за социално общуване и излизане от вкъщи. Трудно се справя и с овладяването на стреса.

# 5
Привет и от мен! Като майка на тийнейджър и аз също срещам трудности с мотивацията за учене и организиране на времето!

# 6
  • offshore & overseas
Здравейте,
Благодаря за този изключително интересен конкурс и за шанса да спечелим билет за обучението/събитето „Влияние на родното семейство върху реализацията на личността и децата“, от който аз няма да мога да се възползвам, но все пак реших да се запиша в темата.
От години се занимавам активно със собственото си личностно израстване, но имам чувството, че буксувам, защото не постигам сериозен и траен напредък.
Няма област в живота ми, в която да нямам големи затруднения, но като че ли най-тежко е положението в създаденото от мен семейство, в отношенията вътре в семейството, между нас със съпруга ми и с децата.
Всички обучения, които училището предлага, представляват интерес за мен, защото това са теми, до които съм се докосвала многократно, но никога в дълбочина. Като че ли най-много „ми откликна“ темата „Влияние на семейните карми върху развитие и реализация на личната карма в материалния свят” и на второ място „Изграждане на директна връзка съзнание – подсъзнание“.
 Във връзка с първата тема, която по моето разбиране има нещо общо с метода на семейните констелации, ме интересува какви са въздействията, които са външни за нас, които са сякаш вплетени в нашето ДНК (т.нар. intergeneration trauma), на места (в т.ч. и в Библията) дефинирани даже като проклятие (до 9-о коляно, примерно). Никъде темата не е засегната по практичен начин и общо взето все оставам с усещането, че нещо липсва.
Относно втората тема за директната връзка съзнание – подсъзнание, всички знаем как съзнанието е само върха на айсберга, а подсъзнанието със своите програми дефакто дирижира живота ни. За мен е важно да се науча как да въздействам върху подсъзнанието си, за да мога да управлявам живота си, а не да се щурам без път и посока (такова усещане имам).

Последна редакция: пн, 28 окт 2024, 17:11 от Мяуче

# 7
  • София/Севлиево
Най-големите предизвикателства срещам във възпитанието и обучението на големият ми син, в момента тийн с много тежък пубертет,който е и аутист със синдром на Аспергер.

# 8
Те са две - отглеждане и възпитание на сина ни и контрол над емоциите.
Тези, които са подходящи за горните предизвикателства.

# 9
Като майка на тийн срещам трудности с мотивацията за учене ,организиране на времето, мързел, промени в настроението

# 10
Изтеглени са потребителите, които печелят билет за събитието „Влияние на родното семейство върху реализацията на личността и децата“ на 23 и 24 ноември 2024 г. Това са:

zh_NaDeto и Елислава

Честито!

Date Очакваме zh_NaDeto и Елислава да се свържат с нас до 04.11.2024 г. на e-mail: igra@bg-mamma.com като упоменaт, че са победители в играта на "Другото училище" и напишат потребителското си име, електронната поща, с която имат регистрация във форума, както и координати за получаване на наградата:

- три имена
- телефон за връзка

Благодарим на всички за участието!

Общи условия

Активация на акаунт