Възстановяване след горене на раничка

• 9 465
  • 3
  •   1
Отговори
Здравейте!
 Преди 7 дни ми обгориха раничка на шийката на матката, но от 2 дни се появи неприятна миризма и течение. Течението е такова каквото ми обясниха, че може да е, ноо миризмата ме притеснява.Убих се да чета по форуми и според някои е нормална, според други не. Преди процедурата са правени ДНК изследвания и мб. Две седмици преди процедурата слагах бетадин. Моля ако някой е бил в тази ситуация да сподели 🥹

# 1
Преди 3 години ми гориха раничка на мен и ме предупредиха, че ще има обилно течение с миризма. Така и беше, избягвах да извършвам всякакви силови действия, спорт и т.н. защото течението се засилваше. Също така и не излизах от нас много около 2 седмици, защото се чувствах супер некомфортно от самото течение и често през деня се подмивах.

Избягвай да ползваш ежедневни превръзки, за да не стане по-зле. Ако не изчезва миризмата изобщо - свържи се с гинеколога ти, за да ти направят изследвания.

При мен след около 2 седмици се успокои всичко и се върнах обратно към нормално ежедневие.

# 2
Охх, и аз имам раничка, но все се каня да я изгоря уж ми казват да не я, но моята е голяма около 1 лев, миналата година уж леко покрая  я изгорях, но не знамм...

# 3
Охх, и аз имам раничка, но все се каня да я изгоря уж ми казват да не я, но моята е голяма около 1 лев, миналата година уж леко покрая  я изгорях, но не знамм...

Ъпдейт: миризмата изчезна на 6-тия ден

Моята не искаха да я горят докато не стана ЦИН 2. Голямо бедстване беше - кюртаж, 2 биопсии, една камара антибиотици и тн. Не е голяма работа горенето - болка има 1 минута.

Общи условия

Активация на акаунт