Пазаруване от about you - тема 33

• 64 689
  • 739
  •   1
Отговори
# 75
Да се включа по казуса за затваряне на профили: когато те отказаха маса поръчки по незнайно какви критерии нямаше проблем, когато потребител откаже поръчка голяма драма. КЗП няма да ги коментирам, прокъсана работа.
За утре все още се надявам на намалене, миналата година точно края на октомври е било. За рулетката и друг път се е случвало да е активна до последно и на другия ден да замразят кодовете. Но ще видим утре по обяд Simple Smile

# 76
Е не всеки е Шерлок Холмс. То с ровене понякога излизат и по-добри цени другаде ...едва ли това им е тактиката. ...
И аз не разбирам радетелите за сайта...

# 77
  • Варна
Хм, в момента нямам рулетка, а сутринта май мярнах, че имам.

# 78
  • Бургас
Хм, в момента нямам рулетка, а сутринта май мярнах, че имам.

Аз още имам.

# 79
Рулетка и аз имам. Размерите си ги нацелвам по собствено усмотрение и само веднъж съм връщала.
Логиката на “не ви искаме да клиент вече” не я разбирам. Камо ли пък да предпазват други потребители от нелоялните. Не знам… не знам…

# 80
  • София
Много странна практика с това блокиране на профили, защото клиентът бил икономически неизгоден, за пръв път чувам.
Връщане и отказ на пратки всеки има, самите те са ме съветвали да откажа пратка, когато поръчам нещо по невнимание с грешен номер или когато изтече времето за отказ на поръчка през профила и вече са я придвижили.
Не виждам и връзка с поръчването с наложен платеж - отказът си е отказ и трябва да ти върнат парите, независимо как си платил.
Все си мисля, че ще се окаже някакво недоразумение, иначе ще трябва на всички да ни блокират профилите, то са непрекъснати поръчки, връщания, откази, поне при мен.
Ето сега поръчах два номера от едно яке за сина ми, защото не съм сигурна кое ще му стане, а не ми се занимава да връщам и поръчвам отново. А и не е ясно дали ще мога да поръчам, ако артикулът не се е изчерпал междувременно.

# 81
И на мен ми се вижда странно това поведение. Аз днес върнах чантата за рекламация. Нищо не съм поръчвала скоро,  пък и Нищо ме намалят

# 82
На мен ми блокираха 3 профила по ред защото отказах едни летни рокли при преглед в офиса. Цвета беше различен на живо. Затова.

# 83
Имам код за -20%, който изтича днес и за пръв път не намирам какво да купя. Цените са завишени и дори с кода излизат по- високи, отколкото при други намаления.

# 84
  • Somewhere far away
На мен ми блокираха 3 профила по ред защото отказах едни летни рокли при преглед в офиса. Цвета беше различен на живо. Затова.
е как сте ги гледали в офиса - нали нямат преглед?

# 85
Момичета, не бях чела тази тема досега. Притеснявам се като чета коментарите за блокиране на профили. Върнах две поръчки подред - едната беше яке Навахо, което изобщо не ми хареса. Другата беше два чифта черни гуменки Конвърс. Конвърса дойдоха 38 номер индонезийски и 39 номер виетнамски. Уж един и същи, а доста различни (като нюанс на черното, като изработка и форма). Върнах ги, защото едните ми бяха големи, а другите малки. В последствие видях, че досега винаги са ми изпращали 5.5 за номер 38 виетнамски (явно някакъв междинен номер). Сега чакам други Конкурс, дано ми станат...

# 86
  • Somewhere far away
и аз съм връщала неща- няма такова нещо като да са ми блокирали профила.

# 87
Преди две седмици и на мен Еконт ми предложиха преглед.

е как сте ги гледали в офиса - нали нямат преглед?

# 88
  • Somewhere far away
На мен не са ми предлагали досега затова се изненадвам.

# 89
  • Пловдив
Прегледът е до прозрачната опаковка.

Общи условия

Активация на акаунт