Фол тест на доктор Надежда Григорова

• 594
  • 10
  •   1
Отговори
Здравейте, днеска бях при доктор Надежда Григорова и ми направи Фол тест и показа паразити. Има ли някои да е ходил да са му открили нещо и да се е оправил. Защо няма никаква информация?

# 1
Как да има информация, като явно това е поредната мошеничка, която се подвизава в интернет?
Като започнем оттам, че няма никакво право да се нарича „д-р“, след като не е лекар...

Цитат
Доктор Надежда Григорова е химик, хомеопат и фармацевт.

То и химик не е, нито фармацевт.

Ама като ви бодат парите, плащайте за всякакви шарлатании.

# 2
Малката888,
Ако знаеш от колко години се въртят тези "картинки" в интернет да плашат хората. И пари изкарват някои с това.

Не се лъжи. Живей си живота спокойно и си харчи парите за по-смислени неща.

# 3
Как успяхте да запазите час?

# 4
Лесно запазих, но това е голяма измама.

# 5
Лесно запазих, но това е голяма измама.
Здравейте!
Моля кажете защо е измама. Утре имам записан час за сина ми, който има възпалително заболяване заради което пие страшно много, тежки лекарства и разчитам да поемем “по-мек” курс на лечение чрез Григорова.
Моля споделете мнение и опит.
Благодаря!

# 6
И аз не съм доволна голяма измама е.

# 7

Моля споделете защо е измама според вас? Разкажете малко повече за да не се подлъгват и други хора.

# 8

Моля споделете защо е измама според вас? Разкажете малко повече за да не се подлъгват и други хора.
юказва на всички, че имат паразити и ти дава билкови тинкнури, които са скъпи. Голям бизнес е това. Ходихте ли при доктор Григорова и какво Ви каза?

Последна редакция: сб, 30 ное 2024, 14:46 от Малката888

# 9

юказва на всички, че имат паразити и ти дава билкови тинкнури, които са скъпи. Голям бизнес е това. Ходихте ли при доктор Григорова и какво Ви каза?
Coccidia canis и Helicobacter
Напълно възможно е. Малкия ми има възпаление на червата и нещо го причинява. Пълна е с часове за една година напред. Направи ми впечатление, че след нас имаше и редовен пациент. Ако не помага едва ли ще има хора които да се връщат. Отделно от това, всички в средите на хомеопатите и алтернативното лечение я имат за доайена на алтернативната диагностика и медицина.

# 10
Защо да е измама!? Аз също съм ходила на такъв тест, показа ми че имам паразити, и така си беше, защото след не дълго време аз сама ги видях. Апаратурата е много надеждна, вече друг е въпросът колко е компетентен и съвестен специалистът, който стои за нея.

Общи условия

Активация на акаунт