🌴 Островът на 100-те гривни - премиера - тема 7 (27.10 - 03.11)

• 48 191
  • 1 570
  •   1
Отговори
# 1 290
Писна ми от клишетата на Гуру Жоро. Разбрахме, че е чел книги за личностно развитие, но не с цел осъзнаване, а посредством наизустяване и последващо цитиране.

Последна редакция: чт, 31 окт 2024, 21:46 от Krascho7

# 1 291
  • София
Бистра има много високо самочувствие за себе си, Ванеса да се учела от нея и да взимала пример. Ненавиждам такива хвърчащи в облаците женички. Много са причините да не харесвам мая и бистра, но това високомерие ми е най-голямата причина.

Ето това е! Толкова се чудех защо не ми харесва тази ми ти Бистра. Баси самочувствието. А пак падна Hands Metal

# 1 292
Абе....на тая Дама що задникът й цЕл е на показ....някак не ми е дамско Thinking

# 1 293
  • Варна
Аз съм назад, стискам палци на Ванеса.
Аааууу, великата Бистра се опитва да преписва...не я понасям.

# 1 294
Абе....на тая Дама що задникът й цЕл е на показ....някак не ми е дамско Thinking
Точно влизах това да пиша. На великата майка не и ли е неудобно цяла Б-я да и гледа задника в детайли?!

# 1 295
  • България
Умирам, да не сме в салона за красота!

# 1 296
  • София

Мая пак си е забравила сутиена..

Мчи как! Майчето е на пазара. Всичко е на тезгяха - готви, пере, грижи се за мъжа-провайдър, масажчета, тва-онова. Много ясно, че и силикона ни се бута в очите. То си каза момичето "Около нас може да има само богати мъже, хаха" Добре, че е майтапа, да си кажем истината, нали Wink

# 1 297
  • София
Не искам Тренерът да спасява никого. Всички я измислиха тая тъпотия, пък сега другите ни лук яли, ни лук мирисали.

# 1 298
Това гологъзото пак рИве.

# 1 299
  • Другата България
Какъв “шок и ужас“, каква “изненада“!!!
Никой от нас не можеше да предположи, че Лора ще загуби от Марина.
Така както и никой не можеше да предположи, че тренера ще се самопредлага /дано не, дано не, дано не..../

# 1 300
Марина от толкова рев вдигна нивото на Филипинско море 🤪

# 1 301
Тренера хем му се иска,хем не му стиска.

# 1 302
На тренера хич не му се тръгва. И то заради Лора.
Ванеса много точно изрази отношението на всички ни към Лора....

# 1 303
Лора мачкащата много високопарно говори, ама дали наистина ще си поеме отговорността или ще се възползва от вината на Емо?

# 1 304
ee Саното прецака Емо

Общи условия

Активация на акаунт