🌴 Островът на 100-те гривни - премиера - тема 7 (27.10 - 03.11)

• 48 880
  • 1 570
  •   1
Отговори
# 630
  • Другата България
Аз се поразрових, защото не бях сигурна.
Оказа се, че правилно помня, бащата на Писова всъщност е един от осъдените за убийството на Чората през 2005 година. В Благоевград, 5 служители на МВР бяха осъдени тогава.

Иван води на Венци?????
Егати и късмета има това момче, какво става с въжето на Венци???

# 631

Още не се е определил

# 632
според мен въжето на Венци бе по-дълбоко закопано

# 633
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
Аз не разбрах сега какво печели спечелилият от тази игра.  Всички гривни ли?

# 634
Не е до късмет, а до акъл, че въжето е разположено от страната на масите с топчетата.

# 635
Ааа, казаха, мерси 😂

# 636
  • Другата България
Нула интрига.
Иван се лигави, абсолютно се лигави, и чака играта да свърши.
За малко се заблудих, че Иван може да победи.
Чирпанския супермен......Joy, айде нЕма нужда, Ванката просто си доизживява мечтата и приключението.
Докогато - дотогава.

# 637
Много се радвам за Венци.
5-0 топчета

# 638
Може би Иван просто иска да си стои под радарите.

# 639
  • София
Много се радвам за Венци. Играе без интриги. Но прилича като на войник, приключил тежка битка. Горкият само за папкане мисли

# 640
Аз от самото начало няколко пъти казвам, че продукцията побутва тук- там. Още като ги видях всички събрани под навеса и ми стана ясно, че продукцията ги е побутнала. Биляна също. Ето доказателството:

Кирил в стори в ИГ казва, че този разговор от снощи не е по тяхна инициатива, а на продукцията и че са изрязани много неща. Разговорът е бил много по-дълъг. И каза, че за нищо не бил излъгал.

Георги със стори в ИГ

Сигурен съм, че са изрязани някои думи на Тренера, Берке и Биляна.
Не гледам в момента Острова. Ще си го пусна след 22ч

# 641
  • Другата България
Много се радвам за Венци. Играе без интриги. Но прилича като на войник, приключил тежка битка. Горкият само за папкане мисли
Да, заслужи си го момчето.
Но пак мисълта му за Влади, да направи така, че Влади да забогатее.....чиста душа е това момче.
Но няма място, на което да не е залепен, облепен, подлепен....сега има време за заслужена почивка.

# 642
Искам да видя Бистра и Мая да масажират Венци. Мая обеща.

# 643
  • София
Мая ми се струва, че често предлага такива услуги. Тя беше и тази, която пра на Киро гащите. Явно това й е стратегията

# 644
Аз не искам, въобще не ми се гледа сега и 10 минути масаж, и лигавенето на Мая. Вече ми е по-неприятна и от Бистра.

Общи условия

Активация на акаунт