🌴 Островът на 100-те гривни - премиера - тема 7 (27.10 - 03.11)

• 48 851
  • 1 570
  •   1
Отговори
# 750
  • Другата България
Никаква. Blush

# 751
както са тръгнали нещата в сериала, може и да видим великолепната тройка - Бистра Берке Кирил, като едно задружно семейство

# 752
Диляна обаче все повече се отпуска и все повече ми допада

# 753
Сега, майтапа настрана и всичката сладост, и еднорози - Иван е страхотен човек с разкошни изумрудени очи. Пожелавам му късмет в живота! Това момче излезе само с позитиви от "приключението".

# 754
Иван ще го запомним с добро. Много чист образ. подаде ръка на Биляна в предното предаване, сега спасява Берке.
Любопитно, че никой от приятелите не Берке не поиска да го спаси. Нито света Марина, кояго искаше да си ходи, нито Тренера, нито Пъзелиста, за Ам-гъл да не говорим.

Те не са му приятели...обаче.

Вачето мен ме кефи пък!!
Приятели в кавички. Берке ги имаше за приятели, за съюзници, водеше се по техния акъл, нападаше Биляна....ето сега ще види колко добри приятели са му Жоро, Кирил, Марина и Лорчето.

# 755
Еее, Емил не се представя особено добре в тази част 🫤

# 756
Ее така исках Венци да си хапне Sad

# 757
Киро ми е малко злодея,  който се мисли за добър.

# 758
Сега е момента Берке да покаже, че е мъж и да се отдели някъде с Биляна.
Боже какво ще му мисли? видя че "съюзниците" му не го защитиха, а момичето умира от любов по него.

# 759
Беркето даде победата на Биляна за да излъска образа си, а и се видя, че е слаб на игрите, не му се падаше от нея. Не изключвам и да е знаел за намерението на Иван. Защоооооооо, Ванка, ни го причиняваш това? Sob

Марина я оправадавам само ако кара тежка и подтисната следродилна депресия.

# 760
Марина се кара на детето..

# 761
леле , е не, няма как Марина и Лора да са толкова противни

# 762
опааа, Марина като цербер ми идва сега с този въпрос към Берке

# 763
Знаех си, че ще има някаква такава простотия. Просто нямаше как да разделят гълъбчетата.
Офертирали са някой в случая Ванката, с някаква стабилна сума, за да спаси единият Б ...
Наслаждавайте се на турските сериали..
Наистина не мога да ги понасям.

# 764
Маринчето да си ходи вече, че нещо много се вживя в ролята на майката орлица, заедно с другата жалка женица.

Това жена да не получи внимание….гледай какво става

Общи условия

Активация на акаунт