🌴 Островът на 100-те гривни - премиера - тема 7 (27.10 - 03.11)

• 48 765
  • 1 570
  •   1
Отговори
# 975
  • София
Марина и Мая ако може да излизат по-скоро. Има и други на опашката, но тези най-спешно.

# 976
оффф, пак ревем
а бе защо е нужно това с тия писма, послания, сополи и сълзи?

# 977
Може ли просто да скипнем Марина?!

# 978
Не можах да издържа. Марина ревеше заради децата. Отидох до тоалетната, върнах се...още дават Супермама, да обяснява колко страда за децата.

# 979
Дано си тръгне след тая игра

# 980
Напълно излишно.
Една майка си стои с децата, всичко друго е една поза и преекспониране, всекидневните отговорности към децата не са плажуването на Филипините.
Много добър подбор днес, дано да остане само Бистра, че вече не се трае.

# 981
Надявам се това показване на Мара в последните епизоди да е само защото скоро ще си ходи.

# 982
Между другото, и с втора група май сбъркаха лагер 2 - и там сложиха две жени от друг лагер срещу своята. Ванеса и Нина и те биха могли да си помагат по някакъв начин срещу Лора.
Тренерът малко оплете конците този път. Нищо чудно накрая Марина и Лора да се срещнат на елиминации.
На мен Мая и Лора най не ми допадат от тези групи, та бих се радвала някоя от тях да отпадне.

# 983
Ама...от шестимата отпада само един?

Тренерът няма грам тактическа мисъл, но този път Жоро Стратега не показа много ум. Шансовете на Марина намаляват в двойка срещу Бистра и Мая.

# 984
Да иска някой да се хванем на бас колко пъти ще реве майката на вселената до края на епизода? Аз залагам на още 2 пъти.

# 985
Дано си тръгне след тая игра
Не се надявай, дори и да е последна днес и утре пак да загуби, тренер Емил ще ѝ даде своите гривни, та не само няма да си тръгне, ами и богата ще стане.

# 986
Аз залагам на три

# 987
  • Другата България
Тъкмо това щях да пиша, не го измислиха този път, според мен точно това ще се случи.
Две от лагер 3 ще играят срещу Марина, и две от лагер 1 срещу Лора.
Накрая ще се срещнат Марина и Лора.
Затова супер мама фучеше в промото.
Което означава, че мис силикон ще остане, за мое /и не само/ съжаление.

# 988
Ама...от шестимата отпада само един?

Да, останалите на последните места от тройките се срещат на финална битка за отпадане

# 989
  • София
Аз затова и по-рано попитах колко е голямо малкото й дете. Моите когато бяха на тази вързаст, не ми е и хрумвало да доказвам колко топ майка съм, като отида на далечен остров за 1м. Не че някой път не ми е идвало да избягам, както на всяка нормална жена. Какъв пример?! Те имат нужда от нея сега и тя има нужда от тях, както се вижда.

Общи условия

Активация на акаунт