🌴 Островът на 100-те гривни - премиера - тема 7 (27.10 - 03.11)

• 47 762
  • 1 570
  •   1
Отговори
# 1 440
  • София
Бистра не е там за красота, освен че има перфектни крака, тя е професионален спортист.
Чак пък "професионален" спортист не е успяла да стане. Отказала се е много рано (най-вероятно заради височината си която изобщо не е подходяща за този спорт). Дори хора във самите среди на гимнастиката се затрудняват да си я спомнят, та смятайте колко е "златна" (да ама имитация на злато). Инак е толкова добра в битките, че досега без подсказване не е успяла още да нареди дори и един пъзел: и мога смело да предположа, че докрая няма и да успее. На едно друго място нямаше и една седмица да изкара.
Инак съм съгласен в сравнение с останалата женска част (като например единствената майка на две деца във вселената) си е направо цвете.

# 1 441
  • Другата България
Е как да не е, този с топчетата го нареди, че и на Мая помогна.
И ние гледаме де, не забравяй. Blush

# 1 442
Само на мен ли Бистра ми е много несимпатична, да не кажа грозновата? Нито нея, нито Мая харесвам, пък не знам какви златни и сребърни момичета са били. Кухото им самочувствие няма да коментирам. Миро ми е фаворит - още от началото си го харесвам като начин на игра, изглежда и добър като човек.
И на мен, споделяла съм на какво ми прилича. Учудвам се някой като я нарече красива.
Да, това за играта не е важно, но все пак.
И двете са ми изключително неприятни.

# 1 443
  • София
Е как да не е, този с топчетата го нареди, че и на Мая помогна.
И ние гледаме де, не забравяй. Blush
Аааа, и това ли се брои за "пъзел"? JoyJoyJoy

# 1 444
  • Другата България
Ми да. Blush
Те другите не бяха с кой знае по-трудна....сложност. Blush

Само първия, с който Миро влезе аз признавам за труден.

# 1 445
  • София
Тук им дават пъзели като за 5-годишни. Чак го смятам за подигравка, пък на някои и трудни може да им се струват.

Тренерът на мен ми е симпатичен, човекът просто се опитваше да се впише и да играе играта.

# 1 446
Само на мен ли Бистра ми е много несимпатична, да не кажа грозновата? Нито нея, нито Мая харесвам, пък не знам какви златни и сребърни момичета са били. Кухото им самочувствие няма да коментирам. Миро ми е фаворит - още от началото си го харесвам като начин на игра, изглежда и добър като човек.

То не те избират само по красота, а и по умения. Мая е европейска бронзова медалистка. Бистра има 19 медала, от които 5 - републикански. Явно са показали умения.
Не бих нарекъл самочувствието на Бистра "кухо". Участва в толкова битки, колкото никой друг на острова, показа че не е страхлива. Спечели толкова гривни колкото никоя друга жена. Да, има и загуби, нормално. Колкото повече се биеш, трупаш загуби.  Който не се бие няма никакви загуби.  
Бистра проведе истинска гладиаторска битак с мъж като Влади - 1,30 минути. През голяма част от времето на един крак. Имаше дъжд, вятър и какво ли не.

Иначе на мен лично ми е грозновата, но това е без значение. Впрочем по времето когато Бистра е била златно момиче, тя е била в пубертета и е изглеждала по съвсем различен начин.

За Мая съм съгласен, до момента не показа някакви умения, но пък има ум. Начерта си правилната стратегия, успя да изманипулира Бистра и да се скрие зад нея...значи е практична. Евала че си гони целите.

# 1 447
  • Варна
Венци много смешно обяснява как Тренерът ядял на пиршеството.Laughing

# 1 448
Тренерът лично за мен (мое мнение) е слабохарактерен.

Три пъти има право на избор, три пъти оставя други хора да му направят избора. Защо Жоро не се остави друг да му направи избора?   Обяви че ще си даде гривните, па после не ги даде. Смаян съм че мъж на неговите годиин и с неговия опит е толкова слабохарактерен. Видял е Марина веднъж в Максимал и оттогава "силна, та силна". Тя загуби пет от шест битки, но иначе е силна.

# 1 449
  • София
Ми да. Blush
Те другите не бяха с кой знае по-трудна....сложност. Blush

Само първия, с който Миро влезе аз признавам за труден.
А аз си признавам, че напоследък само отгоре-отгоре ги гледам епизодите, то след онези "членове" къде "докосвали" вече тотално го отписах сезона и обръщам внимание само на основните правила, че ако случайно все пак решат да им дадат втори сезон да имам поне малко база с информация, когато ми се наложи да помагам на бъдещи кандидати на кастингите

# 1 450
Тренерът на мен ми е симпатичен, човекът просто се опитваше да се впише и да играе играта.
Само дето изобщо не му е ясно какво точно трябва да прави и какво е стратегия. Иначе и на мен ми е симпатичен.

# 1 451
  • София
Той тук гледа да се вписва и вслушва в по-хитрите, в стратезите. Така и не разбрах защо целият отбор изготви тъпа стратегия, после му държаха сметка защо не я е спасил?

# 1 452
о

Бистра Старейшинска на 16 години (преди 10 години)

# 1 453
  • София
Лорде, бъркаш гимнастичките:
1. Мая е част от ансамбъла, участвала е 2008 на Олимпиада, но по това време този ансамбъл е далеч-далеч от водещите сили и просто са били туристи на големите форуми.
2. Биляна е била 3-та на Европейско за девойки, била е в разширения проекто национален отбор, но е отпаднала, защото другите са били по-доби (това е времето на Калейн, Владинова и прочие)
3. Бистра е била национална шампионка за девойки, но тези 19 медала са от вътрешни турнири в които участват по 5-6 момичета и горе долу там всяка печели някакъв медал. Аз на нея успях да изрова някакви записи на нейни участия: като цяло по-силов стил, технически е добре, но й давам нула за артистичност и грация. Още тогава е стърчала една глава над останалите

# 1 454
  • София
На мен Бистра ми е странно съчетание на масивна скелетна структура и масивно тяло като цяло и движения на пантера.
Много необичайна комбинация и ми харесва да я гледам на терен по тази причина. Художествената гимнастика ѝ е дала гъвкавост и грация, без които вероятно нямаше да е така женствена.

Обаче не знам дали мога да простя как си криеше храната и не делеше с другите. Никой друг златногривен не си е позволявал да я запази за себе си. Много грозно беше.

Общи условия

Активация на акаунт