Отговори
# 240
Ето да ни видите на 4 месеца как си играем с любимата играчка: http://snimka.bg/album.php?album_id=109717&photo=32
  Марийче, дано Дани да е вече по-спокоен  Peace! Нали вече стана на 4 месеца  Wink! Да ти е жив и здрав и все по малко болежки да го мъчат  Praynig!
  Честито и на всички месечковци от днес и от последните дни! Да са мнооооооого, много добрички и да растат все по-здрави!   bouquet

# 241
от днес започвам публикуването на мои стихове- любовна лирикаНякои са писани доста отдавна...ето първото, дано ви хареса!

Не искам да тръгна по утъпкани пътища
-пътеки да ровят, стъпки в нощта!
Аз съм безсмутна сред смъртно объркани.
АЗ съм момичешки, луда жена!

Поемам сама безумно уверена
Сигурна,жизнена като вулкан.
Затрупващ във огън и жупел поверия..
ЗАГЪРБИЛА цял живот разпилян!

...мале,,гледайте Миглена по БТВ..за пластичната хирургия! ooooh!

# 242
Добро утро  Hug
Карил, добре че Дани е по-добре вече, пък и ти звучиш различно  Heart Eyes Ще следя любовната ти лирика с интерес, както и останалите ти творби, разбира се  Grinning
И аз да се изфукам получих парфюм за празника вчера. Май повечето мъже това избират  Grinning

Въпреки мрачното време, пожелавам на всички ви слънчево настроение  Hug

# 243
Мина, Акт Хиб е за менингит, същата съставка се съдържа и в пентаксима. Затова е излишно да слагаш акт-а и педито ти го е върнала. Лека нощ! Peace
Съдържанието на Пентаксима е от 2 части - полиомелит и ДТК и отделно в едно мини бурканче Акт Хиб. То се прибавя към общата инжекция, но ние вчера не го сложихме. И моята педи каза, че Акт Хиб не е за мененгит. Та се чудя за какво е и дали да го слагаме допълнително newsm78

# 244
Здравейте, момичета!
В Стара Загора също е мрачно и аз много се чудя дали да излизаме на разходка  newsm78 Не е студено, но не пече слънчице ...а в 3ч. съм на фризьор smile3553 и сестра ми щеше да разхожда Теди в близката градинка 1stroller Сега незнам какво да правя, защото досега не съм й го оставяла, а незнам ако ги оставя вкъщи дали ще спи, както като е навън.
Габи, аз от самото начало къпя Теодор вечер...само времето е различно, но общо взето е между 20 и 21.30ч newsm37 След това хапва и заспива Simple Smile
Мария, да ти е жив и здрав Дани и от днес нататък да е все така и още повече спокоен!Целувам ви и двамата! Heart Eyes
Честито и на останалите месечинковци! Tada

Момичета, снощи Теди ме изненада приятно. След като го изкъпахме и се нахрани, го сложих да спи, но младежа реши, че ще говори на играчките си Grinning Даже баща му дойде от хола, защото си помислил, че плаче  Crazy Явно детенце вече открива гласа си и му е интересно...тази сутрин пак си "говорихме" newsm44

Пожелавам ви ден, зареден с положителна енергия, много приятни емоции, смях и усмивки! lovekiss

P.S.Мацки, дайте съвет с какво да изчистя кипнало мляко Embarassed от керамичния плот на печката?!? Sad Аз досега го чистех с APTA, но в случая не помага... Tired

# 245
Здравейте, мами Simple Smile
Карил, радвам се за Дани!
Гадамер, какво значи, че са се активизирали зъбките? Че саж тръгнали ли? Аз имам съмнения напоследък също за това - много се плюнчи, чеше се с езичето по долните венчета..
За режима с къпането - вечер го къпем между 7.30 и 8.30. След това задължително цица и заспива. Така до 12-1, като го местим да си лягаме всички. По предложение на татито ще го цицам вече направо в спалнята след баня, че много се мръщи детенце като му се сменя паммпето по това време. Само не знам как ще го сменяме незабелязано?!..
Иначе аз все още се възстановявам от последното възпаление, но съм значително по-добре. И понеже не помня дли ви изфуках това кравешкото мазило - е, има страхотен ефект!!! Пак благодарности на Крео Simple Smile

# 246
Дени4ка, не продават ли стъргалки за керамичен плот в магазините за печки? Аз ползвам такава- прилича леко на чистачка за стъкло с много остър железен накрайник (малко като резачка за балатум)

Пишете ни и нас в каръшкия 8ми март- Данни като се разпищя без никаква причина вчера- нищо не можеше да го успокои повече от час- и ние се изстреляхме към педито- уплаших се защото си загуби гласа и дишаше като маратонец- и сърцето му чак усещах как тупа- лупа... Е там вече не пищя, ами оглеждаше с голям интерес картинките в чакалнята и анимационното по телевизора... Доктора каза, че гърло, уши, гърди са му ок, и че сигурно е било коремче- да продължавам с Mylicon-a и ни предписа Ранитидин (Зантак му викат тук) за киселини?!? Уфф ами това е... надявам се да не се повтаря тоя момент вече и желая на всички малки бебоци да са ок!!!!

Последна редакция: пт, 09 мар 2007, 11:07 от sofkobofko

# 247
Здравейте мами!  Simple Smile

Карил, чак сега успявам да седна да пиша, за да ти кажа колко силно се надявам Дани да е добре и ти да се успокоиш  Praynig Вчера не успях да ти го напиша, но много си мислех за вас и днес като прочетох, че сте били на лекар и детенце снощи е поспало се успокоих малко.Много се измъчихте и двамата, но дано това вече да е повратна точка и той да стане по-спокоен.Нали днес става на 4 месеца  Simple Smile Да ти е много здравичък и мнооооого да слушка!
[b]Деничка[/b], това че не е слънчево не е проблем за разходката.Теа съм я извеждала дори и при сняг, с дъждобрана естествено.Важно е да е добре облечено и завито детенцето.В количката е много по-топло отколкото навън.Така че смело!  Peace

Моят подарък вчера трябваше да е слънчеви очила, които си бях харесала, но са ми ги купили  Sad Опитах да си харсам други, но не можах, понеже на мен много трудно ми пасват очила на лицето.Имаше едни подхождащи ми, но не ми хареса цената( 560 лв.  #Crazy) Та може би по-късно ще си получа подаръка... когато си го избера  Wink

Страхотно изглеждате на снимките, мацки, много ме е яд, че не можах да дойда, ама какво да се прави  Confused

По случай празника вчера и моето детенце беше решило да ме подлуди  Rolling Eyes Ейййййй, голям рев беше, направо не спря.Хапне, оставя я да си играе и рееееев  Tired На два пъти заспива изтощена от реване.Ама и аз я оставих да се понареве по едно време, защото иначе цял дан щях да го изкарам в къщи и по пижама.Дори не бях хапвала до 16.00 ч.Ама и баба много я разглези, защото при всяко леко разкривяване, дори да не се е разплакала, я взима на ръце.

Сега като се събуди се храним и хайде на разходка

Приятен ден на всички!

# 248
  • на странно място ......
Здравейте мамета,
karil много се радвам че Дани се е пооправил да почине горката му майчица, като те гладах онзи ден бях те съжалила колко нерви хвърляш по това детенце мъничко, сладичко, ревливичко  baby_neutral
Дени4ka аз почиствам керамичния плот с препарат на Dr.Beckmann за керамични плотове точно, а загорялото мляко се почиства перфектно, мисля че го продават в големите вериги супермаркети аз от Метро го купувам
mina77 Акт Хиб не е за менингит, а за вируси от типа на менингита и различни респираторни инфикции, чрез него един вид се намалява риска от вирусни заболявания до 6годишна възраст, така ми обясни нашето Джи Пи.
За режима с къпането установих че  ние не се къпем всеки ден точно защото аз като реша да я изкъпя и тя вземе че заспи и така до 12-1 а тогава шанс за къпане никакъв. Но когато успея да я задържа будна я къпя към 19.30-20.00 часа, не си мислете че я държа мръсна по цяла седмица/ само по две седмици/  Mr. Green

Хайде това е от нас целувки от нас с Дилянка калпазанка  baby_neutral

# 249
Честити месечинки на празнуващите бебоци!  bouquet  bouquet  bouquet

Карил, да ти е жив и здрав Дани, да расте все такъв чаровник, и от днес нататък да забрави що е рев... Two Hearts  smile3505 Two Hearts Препоръчаха ми педиатър Параланова от поликлинаката в Сухата река, ти чувала ли си я? Имала два кабинета - в единия преглеждала възрастни, в другия - само бебета. Ще разпитам още за нея - доста от съседите ми я хвалят. Ще ти кажа каквото разбера, ако категорично не си решила за джипито през юни.

Гадамер, какво прави моят роден и любим град? Много е красив с тая зеленина, с чистия въздух, пък и улиците са чисти, абе, пълен контраст със София. Мисля да отида към април-май в Сливен, пък и през лятото, да погостува Михаил на баба и дядо. Като казваш, че вчера сте били на консултация там - при кого ходихте? Сигурно на частно, щото нали Ема си има педиатър тук, в София? newsm78
Лайтблу, и майка ми много разглези Михаил през първия месец, докато беше тук да ми помага. За щяло и нещяло бебокът беше в ръцете й. Затова не ми се ще, като започна работа, да й го давам в Сливен, че ще стане мазало... #Crazy

Мина, понеже виждам, че още са ти писали за Акт Хиб-а, да поясня - за вируси, които причиняват и менингит, но същото се съдържа и в пентаксима, така че отделно няма нужда да дублираш ваксината. ако си беше взела тетраксим, например, същата ваксина е, но без Акт хиб, тогава трябваше да я сложиш отделно, но сега няма смисъл...

А пък за успокоение на всички майчета с ревящи бебоци вчера - и аз се присъединявам, понеже иначе кроткият Михаил се съдра от рев и нерви! и беше общо-взето мрънкало през целия ден! Отидохме в радиото да честити малкият мъж 8-ми март на колежките - той им се засмя пет минути, че като ревна....набързо го изнесох, че хората работят.... baby_neutral

Последна редакция: пт, 09 мар 2007, 11:46 от masha

# 250
Здравейте момичета!
Пиша набързо, че нямам много време! Честити празник на патерица   bouquet
Хвърлих много бегъл поглед на писаното от вас и се радвам, че Дани е по-добре!!!!!
Аз имах много перипети тази седмица. Първо бях без количка за 4 дни!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Сега имам ДВЕ - лятна и джипката. Лястната ни е подарък от едни семейни приятели, на тях вече не им е нужна.
А онзи ден Андрей по път за работа... уф! Един го засича, Андрей му свирнал и си продължил. След малко видял че онзи кара зад него и иска да го блъсне. Спрял. Онзи излязал от жигулето си с метален прът!!!! И Андрей излязъл, отбил му удъра, ама се подхлъзнал на чакъла и паднал и онова ГАДНО КОПЕЛЕНЦЕ го ударил в ГЛАВАТА С ЖЕЛЯЗОТО!!!!! Та в Пирогов, полиция.... тревоги! Добре че нещата се развили пред работата на Андрей, та един негов колега е записал номера на колата на мизерника! Преживях голям кошмар! Бях в АДА! Надявам се да успеем да го осъдим. Андрей го разпозна на снимки. Келеша 81-ви набор! Чесно ви казвам мога да гледам как умира и НЯМА да ми стане жал! Бих му се смяла дори! Моля се на Господ с Андрей всичко да е наред и да няма последствия  Praynig
Момичета внимавайте! По улиците бродят психопати! Вече не е необходимо дори да кажеш нещо на някого, могат да те пребият ей така!!!  #Cussing out
Това е от мен. Отивам да храня малкия със зеленчуково пюренце!
Дианабадки, среща ще си спретнем нова - за другата седмица

# 251
  Благодаря ви,момичета за отговорите HugХм....освен в ранния следобед да се къпем,по друго време,засега,ни е невъзможно ConfusedТя много рано заспива.... smile3524Ще видим по-нататък как ще е Wink
  ЧЕСТИТИ МЕСЕЧИНКИ НА ХУБАВИТЕ НИ БЕБЧЕТА Heart EyesДА СА ЖИВИ И ЗДРАВИ,ДА РАСТАТ БЕЗ БОЛЕЖКИ И ПРИТЕСНЕНИЯ ЗА МАМА И ЗА ТАТКО Hug
   Карил,вече съм по-спокойна за теб и твоя юнак HugПрез 5 мин. влизам във форума,за да видя дали не си писала Wink
   Lightblue,и аз си бях харесала слънчеви очила,и вчера следобяд вече ги нямаше newsm45-а просто нямам нерви да си търся други...то,не стига,че с триста зора си харесам някои,които що-годе ми отиват... Cry/не че грешката е в очилата Mr. Green/.
   Дени,пробвай да почистиш с най-обикновен препарат "Зебра"-няма и 1 лв.,но чисти страхотно PeaceИ после да пуснеш снимка с новата прическа Wink
    Леле,Тали #Crazy-ти ме шашна-на едни дъх изчетох за премеждието и СЛАВА БОГУ,че Андрей е жив и здрав-как е той сега?!?Егати гамена откачен #Cussing outАко трябва юрид.помощ ,свиркай smile3508

# 252
Малееее, Тали, какво е това чудо, бе  #Crazy? За сетен път се убеждавам, че сме още мноооого далече от Европата, па ако ще и в 5 съюза да влезем...Дано всичко да е наред с Андрей  Praynig Тази случка ми напомня на мен какво ми се случи преди около месец. Бях излязла с децата и бях паркирала на един паркинг, където обаче има голямо движение, понеже е на пъпа на града. Та вървим си ние с количката и баткото към колата и насреща ми идва такси, аз съответно спирам да го изчакам да мине, че мястото е тясно, а тоя като спира и си отваря прозореца и почва да вика "Къде ги разхождаш тез деца, ма, овца с овца?"  Е, казвам ви, пощурях - как да си стигна до колата, не съм се научила да летя още и не се стърпях и му викам: "Овца ще викаш на жена си, айде, карай си по пътя и си гледай работата", а този ми вика :"Знаеш ли ако сляза долу, какво ще стане?", при което се намесва моят защитник, демек баткото и му вика: "Слез де, да ти разбия устата"  Laughing Оооох, смешно ми е сега, ама тогава направо се бях разтреперила, така ме изнерви този човечец - а беше и мъж на възраст, уж улегнал трябва да бъде  Sick

# 253
  • София
Здравейте мацки как сте днес? Ние се върнахме от консултация и вече сме 6850 гр. и 61 см. Сложихме и ваксината Инфанрикса, но аз докато се усетя сестрата я би в ръчичката, а не в крачето, където знам, че трябва да се бие и сега ми е много свитичко на душата. Моля ви кажете на някое бебче били ли са я в ръчичката и имало ли е проблем, че направо ще се изям. Така се бях паинрала, че не успях да реагирам и тя я сложи. Олеле много ме е страх успокойте ме. PraynigДано да няма реакция и кога да дам Панадола - сега или привечер? И компресчето кога да го направя?

# 254
Мони, споко, и нашия Инфанрикс ни го биха в ръчичката  Peace Слава богу, проблеми нямахме никакви. Панадол дадох чак преди лягане по съвет на Маша, а компрес въобще не съм слагала, нямаше нужда.

Общи условия

Активация на акаунт