Лакове за нокти - 171

• 39 405
  • 736
  •   1
Отговори
# 30
  • София
Препоръчайте ми хубава база,моля! 🌸
Последно довърших на Essie☺

# 31
Препоръчайте ми хубава база,моля! 🌸
Последно довърших на Essie☺
Аз ползвам тази: https://www.blackdiamonds.bg/top-i-baza/touch-me-protecting-base-coat-15ml
Колко е хубава, не мога да кажа - при здрави нокти всички вероятно си вършат работата. Пробвала съм всякакви, но тъй като купувам почти само тази марка лакове и топ, започнах да ползвам и базата. Съхне много бързо, както и самите лакове.

# 32
  • София
Благодаря,Кубратова! 🌸Не познавам марката,но предполагам е добър клас.

# 33
Благодаря,Кубратова! 🌸Не познавам марката,но предполагам е добър клас.
Ами аз от няколко години преминах само на нея, допада ми. Преди това ползвах Месауда, Фаби и Зоя - не са лоши всички, но сякаш на тази марка са най-трайни при мен, бързо съхне (голям плюс) и блясъкът е задоволителен.
Уж нямаше да влизам в тази тема, нито да я следя, че миналата година изхвърлих над 300 лака и съм се ограничила докъм 100 (както казваше снахата,  толкова събира травъл несесерът ми), ама крастата си е краста и ей ме на, тук Simple Smile
Прекрасни маникюри, момичета! Носете, докато сте млади и имате мерак!

# 34
Да сме млади,млади колко да сме млади...?! Има тук и от миналия век.Blush

# 35
  • София

Есенни експерименти по изгрев.
Essie Smoking hot, Zoya Guilty 18k, Flormar Mattifying touch.

# 36
  • В полите на Пирин планина
Много стилно, Пампита... 💖

Да сме млади,млади колко да сме млади...?! Има тук и от миналия век.Blush

Точно, точно... Но пък лакирането не си го давам. 😎

# 37
Препоръчвам базата на AURA. Само нея ползвам, също съхне бързо и не ми е правила проблем с никой от лаковете. Бюджетна е, но е повече от чудесна за цената си.

Последна редакция: чт, 31 окт 2024, 11:24 от •mimoza•

# 38
Утре е първи, да видим намаленията какви ще са, аз се надявам на нещо от Аура. Ей така 1-2 лака само, за да се зарадвам сама себе си. Joy

# 39
  • София
Препоръчвам базата на AURA. Само нея ползвам, също съхне бързо и не ми е правила проблем с никой от лаковете. Бюджетна е, но е повече от чудесна за цената си.
Може ли да ми покажеш коя е? 🌸

# 40
Може ли да ми покажеш коя е? 🌸
Аз друга не познавам. Купувам я от Ивис или Лили.

# 41
  • София
Мерсси! Бюджетна и ще се пробва ☺

# 42
# 43
Само минавам да кажа, че Синсей са пуснали едни червени сака с лъскаво. Пасват идеално с пясъчния коледен лак Heart Eyes

# 44
Само минавам да кажа, че Синсей са пуснали едни червени сака с лъскаво. Пасват идеално с пясъчния коледен лак Heart Eyes
Подстрекател! Ей тъй, само минаваш Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт