Лакове за нокти - 171

• 39 408
  • 736
  •   1
Отговори
# 720
  • Варна
Белият на Бел не е лош.

# 721
Благодаря за съветите!
Няма ли да е прекалено да сложа - 1 слой база, 2 слоя бял за подложка, 2 слоя основен лак, 1 слой финиш? В момента е същото, само че белият е само 1 слой. Ползвам и спрей за бързо съхнене, но сега на сутринта пак виждам линии отбелязани за съжаление.

# 722
  • волно калдъръмче
Белият, ако е за подложка, може само на един пласт. Основният - един или два. Бледорозов с частички ли е?

# 723
Essence glossy jelly 01 summer splash + китайче

Скрит текст:

# 724
Алегриq, не крем е. Не особено плътен за съжаление. На снимките преди да го купя седеше добре, докато вчера не го пробвах. Сам на 2 слоя беше още прозрачен. Сега заглеждам още един, вече с частички, че ме е яд че не поръчах и него. Макар да са прозрачни, нежните цветове ми допадат.
На тъмно за сега само това се вижда:

Последна редакция: чт, 30 яну 2025, 09:08 от Lale_Lili

# 725
  • Стара Загора
Аз бях много доволна от белия крем на Фармаси, но дали още тази марка я има по магазините не знам. Друг любим ми е на Avon Snow White, но и те много често сякаш сменят асортимента. Имам също на SNB мисля Белчо се казва, та него е по-вероятно да го има. Редовната му цена обаче е малко висока
https://snb.bg/p/snb-lak-za-nokti-belcho-15-ml

Сещам се за OPI Alpine snow ❄, но аз техните лакове не ги харесвам предвид ниската трайност при мен.

Предполагам че на Флормар няма да е лош белия крем, ако имат такъв от серията с белите остри капачки. Имам няколко крема от нея и съм много доволна.

Иначе днес стават точно 7 дни откакто съм с розовия пастел на Нотино и поизрастна, с леко ожулени връхчета е, но без особени забележки. Освен това много красив цвят се оказа! 😍 За сега не виждам да имат бял крем сред палитрата им.

Последна редакция: чт, 30 яну 2025, 09:19 от iv4enceto_91

# 726
  • В полите на Пирин планина
Essie Blanc е много покривен. Има го в Лили. Когато е на промоция е към 10-11 лева.

# 727
Lady Brinne, много полезна информация имайки в предвид че смятам да направя още една поръчка от Лили. На снимките този Blanc ми изглеждаше мръсно бял, така че ще го погледна щом съветваш за него. Благодаря!

# 728
  • Ст Загора
Бял на Бруклин 03

# 729
Има едни Виктория от Джъмбо. Белият много ми харесва

# 730
  • София
Има едни Виктория от Джъмбо. Белият много ми харесва
Подкрепям, аз също за него щях да пиша.

# 731
  • В полите на Пирин планина
Lady Brinne, много полезна информация имайки в предвид че смятам да направя още една поръчка от Лили. На снимките този Blanc ми изглеждаше мръсно бял, така че ще го погледна щом съветваш за него. Благодаря!

Съвсем бял си е.

Ето моя стара снимка, но е с декорация:

# 732
  • Измир
Аз препоръчвам Пастел 03 и 04, единият е млечно бял, другия е като бяла боя наситен, плътен.
Навият ми She 320

# 733
  • Ст Загора
от Тему.

Другите два

Последна редакция: чт, 30 яну 2025, 14:40 от nasito8988

# 734
Прекрасни са .Може ли линк от тези другите два? Благодаря!

Общи условия

Активация на акаунт