Отговори
# 720
Май снимат разбъркано, вчера/снощи каквото са снимали, може например и края на епизода да е.
Феро бързо да намира време и да й казва на тая, няма така да се разберем с него 😁

# 721
Може и Сейран да е помолила Феро да не разкарва така от раз леля си!
Подлудиха ни тия! 🥲

# 722
Белче, мани тази работа бе Grinning Да не е от раз, от втория път Frowning1
Галиба и от втория няма да стане Stuck Out Tongue Winking Eye

# 723
Попадна ми информация, но не знам колко е вярна, че и Джем/Синан също е бил на снимките в работилницата. Сетът там уж е приключим и ще се снима в имението. Аз ще чакам фраговете преди да си правя заключения.

# 724
Нали Сейранчето много я хареса, одобри я за Феро! 🙃
Не знам какво да си мисля, омръзна ми от кривата муцуна на тейзето!
Белче, мани тази работа бе Grinning Да не е от раз, от втория път Frowning1
Галиба и от втория няма да стане Stuck Out Tongue Winking Eye

# 725
Здравейте  Hug  Hug  Hug
Вал  мерси за милите думи  Kissing Heart  Накара ме да се почувствам като класик на който му цитират мислите  Simple Smile Благодаря ти за което Hug  Simple Smile
Момичета мерси за всичко споделено  Heart
Ферит,Сейран и каката в хана ,опааааа ще бъде интересна ситуацията Thinking  И Ферит си е  с пръстена ,това е още по-интересно  защо така се е получило.  Thinking  Кой знае може и със Синан да е свързано това ,че Ферит не се е разделил с Дияр ,а може и нашите двама сладури да са решили да не и казват ей така пред всички ,че ще има раздяла.Като ги знам и двамата какви са добри души ,особено Сейран като нищо може и това да е.Но най-важното е ,че СейФер са заедно в хана и ще творят,другото всичко ще се нареди по един или по друг начин.Дано и Мемо да е там ,голямо е сладурче този персонаж ,харесвам го много повече и от Дияр и от Синан взети заедно.

Миналото и бъдещето на Корхан Heart

Последна редакция: нд, 03 ное 2024, 15:32 от Eny87

# 726
Хм, сега пък има коментари, че Пакил не е била на снимките в хана. Аз по клипчетата май не я видях.

# 727
  • София
Рейтингите паднаха заради социалните послания от миналата серия, предадени чрез герой, който 99 процента от хората не харесват. Още повече, че адвокатката две серии си затваряше очите за насилието над Сейран и изведнъж стана много благородна. Затова го отнесе 81-ва серия, супер незаслужено. 82-ра ако не покажат във фраговете, че Ферит й бие шута на тази, ще си сърбат попарата.
Сейран за да остане явно той й е казал, че ще развали годежа. Снощи до 4 са снимали само двамата, през деня също снимаха на пердета.
И аз четох, че и Джем е на сета в хана.

Последна редакция: нд, 03 ное 2024, 16:49 от MysteryG

# 728
Май снимат разбъркано, вчера/снощи каквото са снимали, може например и края на епизода да е.
Феро бързо да намира време и да й казва на тая, няма така да се разберем с него 😁

Лошото е, че ни залъгват с фраговете, които са със СейФер, а после ги показват за общо двайсетина минути, от които петнадесет обикновено към края на серията, а в останалото време кака и другия пълнеж. 🥴 После чакат рейтинг.

# 729
Така е, но последният епизод бе добър. Това ми дава крехка надежда. А и признавам си, много ми липсваше Мемо и начина по който деликатно и някак по детски долавяше какво се върти в главата и на Ферит, и на Сейран. ❤️

# 730
Дано Синан нещо да е направил, кака нали говори по телефона с Фейза. (Очаква се Сейран да стои в стаята за вечеря, Синан сигурно го знае (от кака) и може да е нахлул.) И това да е отменило отказа на Ферит, като пак е хукнал да спасява Сейран. Дядото на кака ще лудне отново. Дано такава да е причината. Ако Ферит е потвърдил сватбата, край с рейтинга, връщане може и да няма, ще си вкарат автогол.

Нали с учител по актьорско майсторство имаше снимки в имението на Синан, преди време и може би сега ще ги вмъкнат.

# 731
Мисля, че преди да се отървем от Кака, първо ще има интимна сцена, халвета, на Ферит и Сейран. Рейтингът е друга песен, ще се вдига от тук нататък.

Последна редакция: нд, 03 ное 2024, 18:12 от Ninka555

# 732
Абе ще му отрежем пръста на Ферит и готово. Положителното е ,че Нагиш отива при баща си в караваната. Шофьорите им се грижат един за друг и така ,храна им носят 😘🤍

# 733
Дано Синан нещо да е направил, кака нали говори по телефона с Фейза. (Очаква се Сейран да стои в стаята за вечеря, Синан сигурно го знае (от кака) и може да е нахлул.) И това да е отменило отказа на Ферит, като пак е хукнал да спасява Сейран. Дядото на кака ще лудне отново. Дано такава да е причината. Ако Ферит е потвърдил сватбата, край с рейтинга, връщане може и да няма, ще си вкарат автогол.

Нали с учител по актьорско майсторство имаше снимки в имението на Синан, преди време и може би сега ще ги вмъкнат.

Нали Синан имаше снимки в имението в сряда, тогава може да са заснели първата сцена от епизода и Ферит да не е имал време

# 734
Здравейте,момичета.Знаех си ,че кака няма да я разкарат от раз.И на мен ми е интересно какви ще са мотивите на Ферит и при двете ситуации, решение за раздяла и изчакване на подходящ момент да се съобщи или нерешителност да сложи край.И Сейран ще е интересна.Ще видим този пръстен дали ще се свали окончателно или ще се премести на другата ръка.Ако проблема със Синан се разреши,никой няма да спре кака да постави ултиматумиге си,даже и зорко да съблюдава заминаването на Сейран от имението.Нищо неочаквано за мен,да видим Пинокио какво е приготвил

Общи условия

Активация на акаунт