И като се има и предвид ,че допреди няколко епизода ние бяхме абсолютно залезли и вече започна да се говори и за ранен финал направо даже мисля ,че се развиваме в позитивна насока и всичко ще се оправи.

И какво ако Абидин взeме имението това ще върне ли майка му и баща му и дали изобщо той ще го иска.До сега Ферит каквото му предложи не го прие,от Ифош чека не прие еми иска човека явно кръв да се лее.И чия да е тази кръв ,на кой от Корхан живота ще бъде заимнозаменим с живота на майката и таткото на Аби.Може да се изчака да се роди първото дете на Ферит и Сейран и да го дадат като кръвнина на Аби,дали тогава той ще се почуввства удовлетворен и ще му свърши мъката и озлоблението към Корхан.Много ще ми е интересен на мен този сюжет да видя как ще го развият сценаристите.Най-много Аби и Суна да вземат имението ,но да останат там сами без никой от Корхан или Шанлъ да остане с тях и тогава ей ви на имение ,ама хора няма ,няма кой да мразиш няма на кой да отмъщаваш ,ама си имаш пък имение айде да ти е честито. 

Препоръчани теми