Отговори
# 675
Nature Low Brightness

Последна редакция: нд, 03 ное 2024, 00:21 от teya123

# 676
  • София
Афра и Мерт още снимат в стаята на СейФер. Шофьорът на Афра си е тръгнал, само колата на Мерт е останала.

# 677
Еве, сцената, която ни подари е предизвикала голям фурор в Х, Инстаграм, Ютуб сигурно в другите мрежи! ❤🔥

# 678
Афра и Мерт още снимат в стаята на СейФер. Шофьорът на Афра си е тръгнал, само колата на Мерт е останала.

Сигурно снимат халвета. 😜

# 679
Еве една роза и едно сърце от мен,И едно благодаря за превода 🤍🌹

# 680
Афито ще да има гостенка!

# 681
Добре ,че са АфРам ,да внасят хубави емоции в нас феновете.

# 682
Добър вечер момичета !  Hug  Hug  Hug
Много ми хареса новата серия,но за съжаление рейтинга не се  е повишил .Ако се продължава обаче  с линията на събиране на СейФер и разделяне с новите им половинки  предполагам , че и нещата с рейтинга ще се пооправят.  Hands Pray  И като се има и предвид ,че допреди няколко епизода ние бяхме абсолютно залезли и вече започна да се говори и за ранен финал направо даже мисля ,че се развиваме в позитивна насока и всичко ще се оправи. Hands Pray  Simple Smile
Еве  мерси за превода на последната  сцена  Kissing Heart
Страхотна сцена и прекрасни СейФер ,а Афра и Мерт пресъздадоха чувствата им по един чудесен  начин. Hands Clap  
След цяла една серия и още сумати предишни серии в които Ферит и Сейран се надпреварваха да играят игрички ,да симулират щастие и любов с новите си половинки ,да игнорират чувствата си един към друг и да ги наричат със всякакви други имена ,но не и с истинското им име ,а именно любов, най-накрая Ферит зададе истински важния въпрос и след пореден опит на Сейран да увърта и да се прави на разсеяна и неразбрала слава богу тя даде честния си отговор .Сега вече картите са на масата ,чувствата и на двамата са ясно изразени и е ред на Ферит да видим какво ще направи.А той според мен  след разговора с дядо си беше или напълно уверен или на кантар и знаеше какво точно трябва да  направи. Халис много хубаво го посъветва  да не изгуби и той като деде си 40 години.А въздишката и усмивката на Ферит бяха като на човек който чувства облекчение ,че чувствата които изпитва не са грешни и ,че  е на верен път .
Погледа на Ферит в последната сцена според мен е оцъклен и изражението му е застинало не защото е намислил пъклен план как да унижи Сейран или хем да има кака си хем и Сейран да има или още там не знам какви си други лоши мисли да му се въртят в главата  ,а е просто безкрайно учуден и предполагам и се надявам в следващия кадър който ще бъде вече в новата серия ние да видим един плачещ или усмихващ се Ферит ,а може и в двете състояния да е едновременно и да се втурне към Сейран да я нацелувала или да я помоли за малко време ,за да отиде и да се радели с кака си както е редно ,за да започнат на чисто отношенията си със Сейран. Hands Pray
Дано още с трейлъра в понеделник всички фенски съмнения за Ферит да се изчистят и да се спре с това ,че той бил като на пазар и си избирал ,че поставил на кантар Сейран и Дияр ,че все  му било тая с коя ще е важно е да има там някоя с която да се забавлява и още и още други ей такива  "позитивни " думи отнасящи се за Ферит.
За Дияр почвам и аз да имам съмнения вече за нея.В последния епизод беше доста подозрителна с разговора си с тази Фейза и като прибавим и  в миналата серия пак разговор със същата Фейза в болницата и след това се оказа ,че Синан е избягал и в добавка и много едно такова странното изражение на Дияр на вратата като изпрати Сейран .Тя първо уж затвори вратата и после пак я отвори да види дали Сейран тръгва.Много нещо почва да е подозрителна или просто това е търсен ефект ,за да се държи аудиторията в напрежение.Но сякаш на мене вече ми се иска Дияр да се окаже лоша ,защото така чувството за вина на Сейран и на Ферит спрямо нея ще се изпари.И така както Сейран се откъсна окончателно от Синан и не изпитва нито обич нито съчувствие нито каквото и да е друго позитивно чувство към Синана така дано да стане и с Ферит защото тази обвързаност и на двамата към новите им половинки им пречеше да видят реалните си чувства един към друг.Ето Сейран вече излезе от мъглата като видя на какво е способен този неин Синан който тя само допреди няколко серии наричаше любими и го изкарваше най-важния и човек и този който и е помогнал най-много.Сега е ред на Ферит дано и той да излезе от зависимостта си към каката ,да спре да се чувства виновен и ,че и дължи нещо ,за да могат двамата със Сейран на ново да си изградят живота заедно.и дано този път както и самия Ферит каза да бъде много по хубаво от преди. Hands Pray
Суна в първия епизод от новия сезон каза на Ферит да се върне към Сейран едва когато тя самата се върне към него и ето този момент дойде.Ферит попита най-важния и истински въпрос  и Сейран честно му   отговори и сега вече те двамата ще отворят новата глава на техните взаимоотношения .  Hands Pray   Tada  Flowers Four Leaf Clover  Heart

Последна редакция: нд, 03 ное 2024, 00:01 от Eny87

# 683
Да кажем, че отношенията на СейФер се оправят. Как ще постъпи Сейран с имението. Тя е добра душа и обича сестра си и, за да е щастлива сигурно ще й даде имението. Но какво ще стане с обитателите? Суна е злопаметна и сигурно ще ги изгони. Къде ще отидат, сигурно ли ще бъде там. А Синан?

# 684
Суна дали се е замислила, че притежаването на имението върви в комплект с големи разходи? Кой ще й плаща охраната, готвачката, чистачките и другите сметки? Или освен имението ще иска и пари по перо "Друг ще ми плаща за всичко". 🤪 Мега нагла е тази госпожа.

# 685
https://www.instagram.com/reel/DB1rkpQM00v/?igsh=MWdidWxjMThic2Zmcw==
Тая какво говори пак,някой може ли да преведе?Бая ядосана изглежда в началото.

# 686
И на мен това ми е интересно за Суна как я мисли тая работа с имението.Как ще му плащат разходите с Абидин ,дали ще оставят Корхан там да живеят и дали самите Корхан ще пожелаят да останат ако Аби и Суна са новите собственици. Thinking
И как ще стане това лелята да каже на Сейран айде до днес беше твое имението  дай го сега на кака си или на Абидин Thinking И какво ако Абидин взeме имението това ще върне ли майка му и баща му и дали изобщо той ще го  иска.До сега Ферит каквото му предложи не го прие,от Ифош чека не прие еми иска човека явно кръв да се лее.И чия да е тази кръв ,на кой от Корхан живота ще бъде заимнозаменим с живота на майката и таткото на Аби.Може да се изчака да се роди първото дете на Ферит и Сейран и да го дадат като кръвнина на Аби,дали тогава той ще се почуввства удовлетворен и ще му свърши мъката и озлоблението към Корхан.Много ще ми е интересен на мен този сюжет да видя как ще го развият сценаристите.Най-много  Аби и Суна да вземат имението ,но да останат там сами без никой от Корхан или Шанлъ да остане с тях и тогава ей ви на имение ,ама хора няма ,няма кой да мразиш няма на кой да отмъщаваш ,ама си имаш пък имение айде да ти е честито. Angry
В "Истанбулската невеста" имаше подобен казус и там лошия който взе имението на края пак го върна но собствениците му ,но докато достигне до правилните изводи бая простотии натвори ,доста хора обиди и нарани.Дано тук при нас да не се случи така ,нооооо каквото решат сценаристите това ще е.

# 687
Суна мечтаеше да го управлява, но като напуснат всички, защото надали някой ще иска да остане там, кого ще управлява. Ще е много весело като го обикаля пустото имение. Няма и пари за слуги. Няма да имат пари и за храна. Те не работят. Сейран сега плаща за къщата си и ги храни. Но след тази история, отношенията им ще се развалят и кранчето ще се затвори.

# 688
Момичета,нали продават имението. Може вече да има купувач и да не могат да снимат там.Та  сигурно Суна ще го "продаде",а Ферит ще "наеме " онова което разглеждаха със Сейран. Още тогава той я попита  къде ще е мястото на Халис ага или нещо подобно.

# 689
  • Яко в Матрицата...
Добро утро, мацки Grinning

Фи, Юнус Емре e един от най-важните поети в старата турска литература, живял през 13 в., суфист... Наистина ми е трудно да превеждам такъв класик. Първото стихче дава престава, според мен, за какво става въпрос - погледни какво ми стори любовта. В стиховете на суфистите любимата всъщност е Бог (Аллах), пътят е пътят на просветлението и достигане до Бог, сливане с него. И в това стихотворение поетът изразява чувствата си по този път.

Общи условия

Активация на акаунт