Отговори
# 660
  • Ямбол
Еве благодаря за превода 💜

# 661
Страстите отново са на макс.На мен ми се струва,че най-големия "злодей" ще се окаже Диарията.Тази "Фейза" която и звъни точно и в болницата и в имението никак не е случайна.Забелязвате ли,че когато другите си говорят по телефона се чуват и двете страни само разговорите на кака с въпросната Фейза са кратки,с недомлъвки и никога двустранни? Даже в сцената с "шоколада" Диарията беше притеснена,че Фейза е звъннала когато Ферит е край нея.Относно "алергията от антепски фъстъци" нито за миг не си помислих,че е в буквалния смисъл. Кака има алергия само от един единствен "антепски фъстък".В следващия епизод имам усещането,че тази вечеря ще е точно развръзката на събитията.Или Синан ще се промъкне в стаята на Сейран,но ще се натъкне и на Ферит,/това ако все още Джем не е напуснал сериала,както се говори/,или ще звъннат на Ферит,че са го хванали и той веднага ще хукне към участъка и Синан ще му разкрие за участието на Диярията.Ако Джем е напуснал сериала,най-вероятно ще се обадят от полицията,да предупредят Ферит,че са го хванали и той е признал и за "кака". Според мен,"бягството" на Синан е организирано от Диярията  с уговорката да отвлече Сейран далеч от Ферит и тя да си върне отново контрола върху него.Да,тя е наясно,че Ферит не я обича и никога няма да я обича както Сейран,наясно е и с това,че тотално загуби и "зависимостта и контрола"над него.Наясно е,че докато Сейран е в живота му,не може да си ги върне.Точно Синан е човека,чрез когото може да "отстрани" Сейран от Ферит за да постигне целта си.Относно Ферит.Първо го поздравявам за "въздържанието" което с неимоверни усилия успя да постигне относно Сейран.Той не се съмнява в чувствата на Сейран,не се страхува и от изоставяне,нито пък иска и двете жени в живота си.Той искаше да "предаде урок" на Сейран,как поне малко да "заобича" себе си,да стане поне малко егоист и да не мисли постоянно "кой кого и какво заслужава",пренебрегвайки себе си,мечтите си,желанията си дори и живота си.Все още звучи оня въпрос на психиатрърката:"А вие,г-жо Сейран,обичате ли се?"Ако беше проявила малко "егоизъм"нямаше да изостави Ферит заради болестта си.Поне това ни го показаха.Поздравявам и Сейран,че успя ,за пръв път,да не се "съобрази" с чувствата на другите,а да поиска и малко щастие за себе си,осъзнавайки,че и любимия човек го иска и никой друг няма значение.

# 662
  • София
Два пъти вече гледам тази последна сцена, много благодаря, Еве Flowers RoseFlowers RoseFlowers Rose

Относно физиономията, както писах, радост, облекчение, но сега ми се стори, че изпита и съжаление, за цялото страдание последните две години.
Най-важното беше краят. Сейран отново диша.

# 663
Мога ли да попитам тези от вас, които имат повече наблюдения от мен над сериалите.. тази страст и вълнение и емоции на Ферит и Сейран се получава от невероятната им актьорска игра или защото в реалността са заедно?
Уникално ми въздействат като ги гледам и затова се чудих.

# 664
Момичета,наш Синанчо май наистина е аут от сериала защото е вкаран в друг сериал.Казва се Barda.Преводача ми го преведе "На бара"

# 665
Мога ли да попитам тези от вас, които имат повече наблюдения от мен над сериалите.. тази страст и вълнение и емоции на Ферит и Сейран се получава от невероятната им актьорска игра или защото в реалността са заедно?
Уникално ми въздействат като ги гледам и затова се чудих.
Когато един актъор има таланта да "запълни екрана" както се казва, в комбинация на личностния му темперамент,сетивност и харизма ,и когато и партньора му притежава същият вайб се получава това,което гледаме.Не е едностранен отговора.Има неща,които не могат да се обяснят-ще го кажа така "душата ми близнак",не се среща често.

# 666
Момичета,наш Синанчо май наистина е аут от сериала защото е вкаран в друг сериал.Казва се Barda.Преводача ми го преведе "На бара"
Все пак си мисля, че ще го видим поне в още 1 епизод.

# 667
Еве, благодаря ти за превода! 🌹

mimi65, това е игрален филм, чиято премиера ще е в края на месеца!

# 668
Еве и аз благодаря за превода Heart Уникална сцена,уникални Сейфер Heart
Момичето ни си изля душата,момчето ни също и прословутото му изражение за мен е:крехка радост,облекчение и малко загриженост.Поне това видях аз,а гледах него,поне 10 пъти..

# 669
Благодаря за страхотния превод 💗💗💗

# 670
Благодаря  за превода и размислите  ви.
 Интересно е да ви чета. Всеки  има своите предпочитания и начин на мислене, естествено.
Но мисля,че в  нашата история няма по-грешен или по-виновен от Сейран и Ферит.  
И двата  образа преминават през своите  емоции, силни, слаби моменти, грешки, гняв, психологични проблеми,  прибързани и грешни избори.
Като всеки човек имат  своите трески за дялане, ако бяха реални хора нямаше дори толкова много да ги избелят в грешките им, защото има невъзможни неща в реалния живот.

ПС. Погледа на Феро е като на малко коте,  което е изхвърлено, загубила надежда, разбира, че е желано. Естествено  има характерната за него манипулация, което не е ок,но му влизам в положението.

# 671

Между другото имаше инфо, че тази седмица Джем е работил с учител по актьорско майсторство при заснемането на сцените си. Похвално е за него, че взема мерки за подобряване на играта си, а Пелин може да вземе пример от него, особено за реването. 😄

# 672
Боже, Лилия, напомни ни, че кака не може да плаче на екран. А сега следват такива сцени. Боже, Боже, какво изпитание ни чака. Божие наказание ще изтърпим. Трябват мерки за следващата серия и солидна подготовка.

# 673
Точно пишех същото. 🤣

# 674
Цветовете на дрехите,с които бе Сейран в последната сцена-зелено и бяло.Зелено-доброта и прошка,бяло-чистота,невинност,свобода и ново начало.До там ме доведе тоя поглед на Ферит,да ровя като кокошка за символика белким намеря някакво успокоение.

Общи условия

Активация на акаунт