Отговори
# 645
Сега са го писали, Анабел. Кака с Гюлгюн била и ревяла. Явно не е казал, след разговора със Сейран нищо на годеницата си. Тц, тц.
Видеото може да е старо. Била ли е с този зелен костюм? Не я помня аз.

Милена, според твоя спойлер, Феро ще го женим ли за кака му?

Последна редакция: сб, 02 ное 2024, 18:28 от stasha_s

# 646
Сега са го писали, Анабел. Кака с Гюлгюн била и ревяла. Явно не е казал, след разговора със Сейран нищо на годеницата си. Тц, тц.

Ами онази сцена с куриера беше облечена в нещо подобно даже имаше същата прическа и затова се заблудих, но щом са писали така значи е вярно

# 647
Облечени в зелено олицетворява "войната" в тях, вътрешната им борба със себе си.

# 648
Не ми се ровеше в епизода, намерих някакво клипче. Тази сцена не беше ли след куриера? Друг костюм изглежда, по-тъмен.

# 649
Sikorski, съвсем наскоро на всеки твой пост, на който попадах, имах чувството, че съм го писала аз. Лайковете ми би трябвало да ти подскажат, колко се припознавах. Даже бях изкушена да ти споделя, че спокойно можеш да пишеш от името и на двете ни. Simple Smile
Миленка, приятелче мое! Heart Каквото и да напишеш, адресирано до мен, независимо къде, няма шанс да ме обидиш или разсърдиш. Познаваш ме до някъде, за да допуснеш обратното. Ти също не трябва да се обиждаш, ако все пак ти противореча. Все си мисля, че за толкова години съм успяла да се науча да правя родови и жанрови разлики на литературни творби, както и анализите ми да са съобразени с героите, с които разполагам. Прекрасно разбирам, че тук не става въпрос за Шекспирови герои и да ти кажа честно, далеч по- лесно ми е да направя анализ на Хамлет, отколкото на Ферит наш. Simple Smile
Ninka, споделено е удоволствието от четенето една друга, да знаеш. Всеки твой пост ми е като свеж полъх и знам, че ще попадна на нещо, което съм пропуснала. Heart
Ponky, благодаря много за този превод, но ще изчакам първо Рени да реши дали й се занимава. Аз изключително много харесвам нейните поетични преводи и ми се иска да боравя с текст, на който имам стопроцентово доверие.
Знаех, че не съм отговорила на някого, но сега вече цикълът е завършен. Simple Smile

# 650
  • София
Щом реве и говори с Гюлгюн, явно Ферит й е показал вратата. Сигурно е развалил годежа и кака сега ще се бори, трябва да й видим рогата.

# 651

Няма,няма...дано де

# 652
Сташе, със закъснение пускам обещаното

https://cloud.mail.ru/public/i3jj/cmtVxLrLM

# 653
Щом реве и говори с Гюлгюн, явно Ферит й е показал вратата. Сигурно е развалил годежа и кака сега ще се бори, трябва да й видим рогата.
Тя нали беше голяма защитничка на жените и Сейран Вече в 2 еп води някакви разговори и сега пред Ферит Явно не са с приятелката и , а с другия наш любимец 😀- психо мух

# 654
Еве, много, много благодаря ❤

Както четох из Х днес, това било една от най-великите сцени в историята на турските сериали.

И превод автоматичен

# 655
Е, тогава кака не ишин вар в ялъто днес?

# 656
Еве, много благодаря за превода  🌸Мисля че разбрах Ферит до някъде, гледайки с превод. Фи, музиката говори много, абсолютно си права. За мен звучи мистично, погребално, от оня свят. Все едно Ферит е погребал любовта им, преживял я е многократно, болезнено, и е решил да я остави в миналия живот. В друго време, в друг свят.
И Сейран сега го вика и връща пак там, на кръстопътя между два свята.
Сцената е много силна, още ме държи емоционално.

# 657
Еванджелин благодаря за превода

# 658
Аз също много благодаря за превода, Еванджелин.🌹 Сцената е много, много силна. Аз харесах музиката, текстът на песента също говори много. Всичко ясно ни показа, че Сейран и Ферит достигнаха ръба - или ще пропаднат в пропастта на собствените си страхове или ще се измъкнат заедно от нея. Аз вярвам във второто. Суна каза на Ферит, че трябва да изчака Сейран да се върне при него. Тя го направи. А Ферит се приближи към нея, давайки и отново ключа към сърцето си, което бе разбито след тяхната раздяла. Аз така тълкувам последната сцена. Причиниха си взаимно много болка, нараниха и други, макар да не искаха. Ферит бе прав - до тук в тази история никой не получи това, което заслужаваше, но заедно СейФер могат да променят това. Но трябва да говорят помежду си. Относно Диар - Единствената причина актрисата да не ме дразни в последния епизод бе, че нейната героиня бе единствено средство, чрез което да видим взаимодействието и реакциите на СейФер. Все още ми се иска сценаристите да и позволят да си тръгне с достойнство, макар да знам, че няма да го направят. Но както писахте и вие, дано поне по-добре за мотивират действията и. А за Синан - Не знам защо, но от вчера си мисля, че целта му вече ще е Ферит, а чрез него ще иска да стигне до Сейран.

# 659

Благодаря! 🌺

Общи условия

Активация на акаунт