За любителите на корейски и китайски сериали - Тема 13

• 21 431
  • 755
  •   1
Отговори
# 330
Хвърлих око и на първия епизод на Love Your Enemy (2024), понеже сюжетът е от "моите". Изглежда лек и забавен, малко от типа на Love Next Door. Засега ще го следя.

И аз изгледах първите два епизода, допадна ми. Сравнително скоро гледах Ju Ji Hoon в Jirisan (2021) и сега ми е любопитно да го гледам в романтична роля. На мен сюжета до момента много ми напоми Dr.Slump, който пък изгледах миналата седмица и държа да отбележа, че по инфантилни главни герои не бях виждала, чак на моменти ме хващаше срам от тях. Grin
Надявам се "враговете" да не са такива, а актьорите, които ги играят като ученици са много сладки.Grinning

Гледам и един по-стар сериал - The Lover (2015) - доста забавен и натуралистичен Bowtie

# 331
  • пак на Рив Гош
[След излизането на "Телефонът" отново се заговорило тези двамата дали имат роднинска връзка...Flushed Rolling Eyes Thinking Anguished Ю Йон Сок и SEHUN.
Абе, щом не ги спрягат за двойка, съм ОК Joy
Двамата са участвали заедно в няколко предавания преди 6-7-8 години, ако не ме лъже паметта.

Alya, аз съм още на половината на първия епизод на Love Your Enemy Grinning, ще го довършвам довечера. Но и аз мернах тийн-версията на Главните, бяха много симпатични.

# 332
  • вятърничава
След излизането на "Телефонът" отново се заговорило тези двамата дали имат роднинска връзка...Flushed Rolling Eyes Thinking Anguished Ю Йон Сок и SEHUN.
Нямат роднинска връзка, имат общ пластичен хирург Joy
Аз ще поизчакам, да приключа поне с Чи Чанг Ук. Да поразчистя малко.

Този сериал  The Lover (2015) го бях почнала преди време, но не помня защо не го довърших. Героите бяха съседи в една сграда, нали? И както се вижда и от постера живееха по двойки - нуна с гадже, семейство, момче с момче и другите не ги помня.

Последна редакция: пн, 25 ное 2024, 20:36 от bb6

# 333
  • Русе
Ееее, Роце, не така крайно бе, момиче?! Joy "Двойка"...мнееее. Повече ми харесва другото предположение на
bb6 за пластиката.

# 334
  • пак на Рив Гош
Joy Joy Joy

Между другото, това си го мислех, преди няколко дни, докато гледах Face Me - дали всеки пластичен хирург си има своя "почерк", примерно, всички носове да ги прави еднакво, или се съобразяват със спецификите на пациента. Макар че, ако всички падиенти на даден лекар искат челюстите им да са изпилени на един и същ ъгъл, за да са като на еди-кой-си актьор, нищо чудно после да си приличат Grinning.
Между другото, установих, че въпреки, че харесвам медицински сериали и по принцип "кървищата" не ме притесняват, доста по-трудно гледам пластичните операции, в сравнение с коремна хирургия, например. Някак си доста повече "съпреживявам" естетическите корекции.

# 335
Роца, а този гледа ли Surgeons (2017)https://mydramalist.com/20536-surgeons

За мен беше интересен,  занимава се с етични проблеми (макар че доста идват толкова много епизоди, наистина).

харесвам медицински сериали

# 336
JoyJoyJoy

Този сериал  The Lover (2015) го бях почнала преди време, но не помня защо не го довърших. Героите бяха съседи в една сграда, нали? И както се вижда и от постера живееха по двойки - нуна с гадже, семейство, момче с момче и другите не ги помня.

Да, това е сериала. Четвъртата двойка са мъж и жена, които живеят заедно от скоро, с намерение да се оженят (така ги представиха в началото Grin), но те имат най-малко екранно време и сигурно, затова не ги помниш. Хумора за някой може да е малко пиперлив/просташки, но аз се смея с глас на някои сцени. Преполовила съм го и определено ще го изгледам до край. Bowtie

Роца, а този сериал Face me интересен ли е? Виждам в него доста познати лица.

# 337
Наскоро пак гледахме Хрониките на Асдал и понеже още от първото гледане много ми хареса актрисата в ролята на момоанската предводителка Шабара я потърсих като информация и установих, че е японка. Има толкова слънчево излъчване, че само като се появи на екрана и ме кара да се усмихвам и да се радвам на моментите с нейната героиня. С удоволствие ще я гледам пак. Проблемът е, че не искам да гледам японски сериал/филм. Но допускам, че щом веднъж е участвала в корейска продукция може би има и други участия и то в по-главна роля. Попадали ли сте на нея в друг корейски сериал или филм, в които има повече екранно присъствие?

# 338
Рори за нея ли става въпрос Karata Erika ?

# 339
  • пак на Рив Гош
Prinx, не, не съм го гледала този. Досега съм гледала основно корейски по-медицински, китайски не, въпреки че имам поне един в списъка.

Alya, на мен Face Me ми е интересен - основно са криминални разследвания и лична драма, романс няма (поне засега). Аз го започнах заради И Мин Ки, когото доста харесвам, но ме увлече и си го следя с удоволствие.

# 340
Дани, да, тази е актрисата. Има много магнетично за мен излъчване от екрана.

# 341
В линка е и списъка с нейната филмография.

# 342
Rokuhodo Yotsuiro Biyori
Не го гледайте ако сте гладни, ако сте на диета … въобще не го гледайте.
Роца, благодаря 🤗 Страхотен е.

После видях твърде много youtube шорт за ястията, които готвиха и тази песен просто не ми излиза от главата  и сега си тананикам само Дада-дан-дан-дан-дан-хмхх-хм-хмх-хм-хм-дуру-ру-ру-ру и т.н. Имам чувството, че всички я ползват, но прочетох превода и разбрах защо. Защото пеят за храна, но някак си напомня за Хензел и Гретел.

# 343
Ритъмът и музиката на песничката звучат като зимно-коледна детска песничка и ми изникват картини с деца под снега. А то било песничка за храна. Голям майтап. Ако е нещо от типа на "Зеленчуци, който не яде, той голям не ще да порасте .... " мога да приема и че се пее за храна.

# 344
Изгледани  и в процес
Gangnam B-Side (2024) - 9
Day and Night - 8,5
Day and Night 2 за сега около 8 върви
Awaken (2020) -  8, иначе беше интереса история, държи докрай
The Forensic Examiner Song Ci (2023) за сега върви към - 8, останаха още 2-3 епизода да изгледам
When the Phone Rings за сега без оценка

Общи условия

Активация на акаунт