За любителите на корейски и китайски сериали - Тема 13

• 20 195
  • 755
  •   1
Отговори
# 750
Моят списък и при корейците, и при китайците е 20+ Но ще се спра само на трима, каквито са условията Simple Smile Уточнявам, че списъкът ми е изцяло по красота, по талант изглежда малко по-различно Simple Smile Сега пускам само китайците, като кажете ще пусна и корейците Simple Smile
1. Zhang Ling He

2. Ding Yu Xi

3. Wang Xing Yue

И още няколко, които според настроението ми може да заемат второто и третото място Simple Smile
Zhang Wan Yi - гласът му е номер едно за мен Heart

Li Hong Yi

Chen Zhe Yuan

Liu Xue Yi

# 751
  • вятърничава
Избери тоя с полата и ботушите. Мъжете биха му хвърлили око. Между другото последните двама са си симпатяги на снимките. Те биха се вписали чудесно на мястото на И Джун Ги в сериала за който говорех.
Последните двама можеш да ги гледаш в комбина и на боксовия ринг един срещу друг в сериала Bloodhounds. Този с полата беше доста кръвожаден принц в Queen Woo(2024 )
Скрит текст:

Те са актьори и трябва да могат да играят всичко.
И Джун Ги тренира от малък и сега бойни изкуства (3-ти дан таекуондо, 1-ви дан хапкидо, 1-ви дан Taekkyeon),не ги разбирам аз,но ще му се обадя да дойде да те ступа ако продължаваш да го обиждаш на грозен!

# 752
И още едно видео на този с полата от мен:

Lee Soo Hyuk е много магнетичен. Носи се една такава аура около него, когато се появи на екрана (поне по мое мнение Relieved). Гласът му също допринася, защото е много нисък и плътен. Висок и харизматичен мъж Heart Справя се невероятно в ролите на злодей, но се надявам през новата година да го видим в повече главни и различни роли, защото определено има огромен талант. Бих го гледала във всичко хи-хи! Stuck Out Tongue Closed Eyes

А ето и някои по-различни негови снимки. По принцип е и модел. В ежедневието си далеч не се облича с поли.
Скрит текст:

Последна редакция: ср, 08 яну 2025, 19:06 от starzy

# 753
  • България
Lee Soo Hyuk е уж временният ми първи в списъка с корейци и така шеста година.
При китайците е проветриво, там много красиви, много талантливи.
Повечето от списъка на Vanillа вече са ми били на първо място, плюс още други.
И при мен красиви и талантливи не заемат едни и същи места, но пък е задължително да са и красиви, и талантливи според моите предпочитания, за да ги добавя в общия списък.

# 754
  • Русе
"Кръвожадният с полата" направи много интересна роля в "Утре", а в "Кралица Уу" само си затвърдих мнението, че е много добър артист. Има излъчване, различно, не типично за другите корейски бонбони.
От китайските предпочитания защо не срещнах името на Tan Jian Ci? И  Allen Ren( Ren Jia Lun)? Първият има абсолютен тембър, а вторият също е много добър артист.

# 755
  • пак на Рив Гош
Новата тема е готова, дами и господа!

Само ще помоля някой да пусне отговор, за да мога да допълня анкетата с "нагледен материал" в отделен пост, да не натоварвам излишно първия.

Общи условия

Активация на акаунт