За любителите на корейски и китайски сериали - Тема 13

• 20 209
  • 755
  •   1
Отговори
# 735
Lawless Lawyer (2018). Отлично сериалче в стил Винченцо, само дето главният тук е по грозен  Като кинематографска стойност нищо особено. Комерсиална история(вземано от тук, от там) и слаб сценарий с много дупки , недоизпипан. Актьорската игра и режисурата са перфектни. Набарана е формулата да те държи в напрежение всеки епизод и да задържи интереса на зрителя. Саундтраците ми се сториха неподходящи за атмосферата ,която сериалът създава(лично мнение). Струваха ми се по-подходяши за сериал с комикс герой.Като цяло е от добрите сериали, които биха се харесали и на европейци и се гледат на един дъх. Главния не е някоя женска душица облечена в мъжки дрехи и не реве всеки път като му се скара баба или приятелката. С две думи хареса ми Simple Smile

# 736
  • Русе
И аз имам последен въпрос за "Телефона" : Нещо спомена ли се в сериала за майката на СаОн? Гледах на руски, може да съм пропуснала/ не разбрала нещо....

# 737
Отлично сериалче в стил Винченцо, само дето главният тук е по грозен  
yopen- Ли Джун Ки- повтаряй си това име и провери дали имаш валиден международен паспорт. На твое място след това изявление, че ГГ е по-грозен от Винченцо- аз бих емигрирала...Тук има много дами, които душа дават за този красавец...
Хубав ден!

# 738
yopen- Ли Джун Ки- повтаряй си това име и провери дали имаш валиден международен паспорт. На твое място след това изявление, че ГГ е по-грозен от Винченцо- аз бих емигрирала...Тук има много дами, които душа дават за този красавец...
Хубав ден!
За тая роля трябваше да е някой мъжкар 75-80кг поне , а не някоя торба с кокали и с увиснали панталони. Отделно аз в в лице не го харесвам тоя артист. Прекалено скулесто и остроъгълно лице има на фона на дръпнати очички. За главната няма спор, красавица си е. Изкарали са я от някое шоу за модели. Но важното е че са отлични артисти

# 739
  • вятърничава
Оф,yopen си е yopen! Ще подмина коментарите ти с презрение Sunglasses
Обаче той ми напомни,че и И Джун Ги ми е сред красавците,защото за мое щастие не си уголемявал очите, за разлика от други, а аз много харесвам точно този поглед. Та седя аз в размишление от дни и не мога да реша:
Скрит текст:
Как да избера кой е най-красив?Дали Лечителят или Хер Флик ог Гестапо или Telephone Wink

Те всички са красиви и манекени

Пропуснала съм да включа Пак Со Джун и Джуно и още 10-тина, дори не съм започнала с аджушитата и "бебетата". Затова не участвам в класации, нерешителна съм и ми е трудно да избирам.
Добре,че не се налага да правя класация и за японските ми красавци.Тези направо влизат цялата банда,слава богу снимали са ги заедно:

Не са бой банда,само банда ... банда поБОЙници Joy

Последна редакция: ср, 08 яну 2025, 14:44 от bb6

# 740
Аз също много харесвам И Джун Ги - и като актьор, и като външност. Има наистина уникални очи. Не мога да отрека, че са ми слабост Heart Eyes

А ето и някои от моите корейски красавци за анкетата Revolving Hearts
Скрит текст:
Lee Soo Hyuk

Jung Sung Il

Kim Min Kyu

Woo Do Hwan

Kim Young Kwang

# 741
  • Русе
Уорън не харесва И Джун Ги заради острото лице...Ами аз повечето корейци ( о, май тази раса изобщо) все така ги  виждам, с малки изключения. Само като си спомня, че в Китай имаше...колко...към 50 (?) племена, ако не бъркам, всяко със своя индивидуален типаж. Повечето все така ги виждам - 3-ъгълно лице или с остра брадичка. Може и да греша...
Но не греша в мнението си, че И Джун Ги изпипва всяка своя роля и е страхотен професионалист!
За съжаление не мога да участвам в анкетата, защото корейските ми любимци са дори повече от тези на Биби 6 , а при китайците - съм като лудото емотиконче и не мога да избера.

# 742
И аз не харесвам остри лица, нито при жените, нито при мъжете. Харесвам овални, като Мин Хо, или добре оформена челюст (на мъжете им отива - на жените не-толкова; примерно Хироюки Санада има такава - и много други, сетих се за него, заради Златните глобуси).

# 743
  • вятърничава
starzy, а този горе от аватара ти що не е в списъка?

# 744
  • България
За известно време и аз много харесвах И Джун Ги.
Обаче много операции, много нещо, стана странен като Винченцо.
И като актьор ми е един такъв еднакъв навсякъде, тотално е изскочил от списъците ми.
Отбелязах си за гледане Lawless Lawyer (2018), но се чудя дали ще изтърпя бившия си.
Като станат бивши са бивши. Joy
Обичам класации, все си пренареждам списъците, трябвало е да стана библиотекар, хем много книги, хем ред.

# 745
SmileSweat SmileLaughing Май само аз съм без фаворитизирани любимци.  Имам предпочитания според актьорската им игра в даден филм.
Сега видях, че един от многото актьори ,които харесвам, ще играе в нова историческа драма. Jang Hyuk
И другата новина от вчерашния анонс на Дисни+ ще има 2ри сезон на Магазин за убийци. Лично на мен не ми допадна въпреки добрата игра на Дони.

И нещо весело за към края на работния ден....

Забравих. 2в1 в събота ще гледаме ли 15 години CNBLUE  -  @official_CNBLUE live special?

Скрит текст:

Последна редакция: ср, 08 яну 2025, 16:57 от Danifin1

# 746
Роца, видя ли Лео в тази футуристична фотосесия?

# 747
bb6, защото си сложих ограничение само до петима. Иначе работата щеше да е страшна JoyJoyJoy Трябва да си упражнявам малко самоконтрол, че напоследък ми липсва всякакъв.

# 748
  • вятърничава
И, последно, за Telephone - защо бяха включили бойните сцени в последния епизод Joy - https://www.instagram.com/reel/DEcki80o_q1/?igsh=MWp4YTVpN2Q5ZWl0bQ==
(И текстът към поста много прилича на дискусията ни тук Joy)
Скрит текст:
Цитат
Докато гледах последния епизод на #WhenThePhoneRings, непрекъснато се питах какво е пушил писателят, преди да напише това, и се чудех дали гледам #DescendantsOfTheSun
Ние мислехме, че само пият (Misc Pill), а те и пушели JoyJoyJoyJoy
Много е трудно в този бизнес, самите те не издържат!

# 749
Та седя аз в размишление от дни и не мога да реша:
Скрит текст:
Как да избера кой е най-красив?Дали Лечителят или Хер Флик ог Гестапо или Telephone Wink

Те всички са красиви и манекени

Пропуснала съм да включа Пак Со Джун и Джуно и още 10-тина, дори не съм започнала с аджушитата и "бебетата". Затова не участвам в класации, нерешителна съм и ми е трудно да избирам.
Добре,че не се налага да правя класация и за японските ми красавци.Тези направо влизат цялата банда,слава богу снимали са ги заедно:

Не са бой банда,само банда ... банда поБОЙници Joy
Избери тоя с полата и ботушите. Мъжете биха му хвърлили око. Между другото последните двама са си симпатяги на снимките. Те биха се вписали чудесно на мястото на И Джун Ги в сериала за който говорех.

Общи условия

Активация на акаунт