Отговори
# 30
Здравейте, момичета!

Цитат
Кралят 👑
Винаги на върха на най-обсъжданите актьори в социалните мрежи 💥🧿 #MertRamazanDemir

# 31
Привет🤗

Афра в стори:

"Мисля, че ми липсва дългата ми руса коса🤔
Ще се върна към тази коса скоро🤔"

Ще видим отново героите, както в началото, в първия сезон. Всички пътища водят натам.

Хубав ден от мен🌹

# 32
Хм... или ще има нов скок във времето, за да е с дълга коса, или се връщаме на версията - кома... Странна работа...

# 33
Тази снимка не е ли от времето на Кардеш Чоджукларъ тогава беше руса така изцяло.Хммм…

# 34
Хм... или ще има нов скок във времето, за да е с дълга коса, или се връщаме на версията - кома... Странна работа...

По - добре скок във времето ,отколкото варианта с комата.

# 35
Вече и аз не знам кое е добре и кое не Феми...Достатъчно се оплеска всичко с излишни събития и претопляне на загоряла манджа.

Снимките от епизода са излезнали

Последна редакция: чт, 31 окт 2024, 14:27 от x BlackRose x the guardian team :)

# 36
Феми, от скокове ще стигнем в 2030-а скоро, макар че то и 2-3 месеца стигат. И ти си права, но така всички недомислици досега ще се изчистят.

Не съм си мислила, като прави Диди темата за Мерт, че ще стигнем до 5, признавам си. А то не само стигнахме, но и интерес има - 5 Потребители и 136 Гости преглежда(т) тази тема. Много се радвам и се надявам така да е и занапред, само Мерт да е жив и здрав и да ни радва с проекти.

# 37
Снеже , наистина и аз не мога да повярвам какво се случва
 ,но той го заслужава просто спечели всички ни във всяко положение и всяко отношение.
А четящите хора не ядем.

А откакто нямам Х разчитам на братята руснаци ама нищо не разбирам. Превод моля!

Скрит текст:
Пока Халис пытается разобраться в событиях, которые развивались в его отсутствие, Абидин решает не уходить, пока не получит то, на что имеет право.
В то время как Орхан стремится решить свои проблемы с Бетюль, Ифакат уже взяла бразды правления в свои руки. Сейран прилагает усилия, чтобы скрыть свои чувства и воспоминания о былых днях в особняке, но поведение Ферита делает это практически невозможным.
Пока продолжающаяся угроза со стороны Синана сближает Ферита и Сейран, Дияр потрясена окончательным решением своего деда. Сейран приходится сделать выбор между тем, что у неё на сердце, и тем, что она считает правильным. Сделав выбор, она обнаруживает, что стучится в дверь того, кого никогда бы не ожидала. Хотя Ферит сейчас чувствует себя в ловушке больше, чем когда-либо, он понимает, чего хочет, с помощью Халиса. Устав плыть против течения, он бросит вызов Сейран, что будет иметь неожиданные последствия.

# 38
Озет на 81 епизод

Докато Халис се опитва да осмисли събитията, които са се разиграли в негово отсъствие, Абидин решава да не си тръгва, докато не получи това, което му се полага. В това време Орхан се опитва да разреши проблемите си с Бетюл, а Ифакат вече е поела юздите на властта в свои ръце. Сейран полага усилия да прикрие чувствата и спомените си от старите дни в имението, но поведението на Ферит прави това почти невъзможно.
Докато продължаващата заплаха от Синан сближава Ферит и Сейран, Дияр е шокирана от окончателното решение на дядо си. Сейран трябва да направи избор между това, което е в сърцето й и това, което смята за правилно. Направила своя избор, тя открива, че чука на вратата на човек, когото не е очаквала. Въпреки че сега Ферит се чувства в капан повече от всякога, той осъзнава какво иска с помощта на Халис. Уморен да плува срещу течението, той ще предизвика Сейран, което ще има неочаквани последици.

# 39
Мале значи наистина спойлера с виждането на целувката ще е правилен.Какви други последствия може да има?

Надписа Game Over го няма.

# 40
Не съм си мислила, като прави Диди темата за Мерт, че ще стигнем до 5, признавам си. А то не само стигнахме, но и интерес има - 5 Потребители и 136 Гости преглежда(т) тази тема. Много се радвам и се надявам така да е и занапред, само Мерт да е жив и здрав и да ни радва с проекти.
Снежи, аз за първи път виждам тема с толкова много гости, които я преглеждат.
Една вечер бяха 220 - реших, че това не е възможно и компютъра ми се е объркал.
Ама то от известно време все са си над 100. В момента са 157.
Поздравления, момичета!
Продължавайте със същата страст и открито да споделяте всичко, свързано с Мерт!
Този актьор заслужава цялата любов на феновете.

# 41
Новости от Емре. Синът му Кузей има рожден ден да е жив и здрав и всичко най-хубаво да му се случва.

Честит рожден ден, сине🙏 🎂 Изненадах моя Кузей с торта при тенис дебюта му на рождения му ден, но истинският празник е утре, за да може да замени традицията. Прегръщайте се, бъдете силни, подкрепяйте се взаимно с брат си през целия си живот. Обичам ви толкова много. ❤️🧿

Архиви на Мерти

Мерт зад кадър на 80 еп в болницата

https://vk.com/video-129463937_456247312

Спойлери

Скрит текст:
💥💥💥 Новенькие спойлеры к сериалу «Зимородок»! 💥💥💥

Кая вернётся под конец сезона со своей мамой Нюкет. Возращение будет по просьбе Халиса Аги. Также один из источников пишет, что персонаж Абидин уйдет из проекта, потому что Абидина убьют по приказу Халиса, ведь Абидин представляет опасность для него.

Дияр оказывается знала семью Синана, до знакомства с Сейран. Ферит будет ревновать Сейран (поступит новое предложение о работе). Между Дияр и Сейран может произойти ссора.

Поцелуй Сейран и Ферита не состоится, потому что его прервет Дияр. Она войдёт в комнату в тот самый момент и будет сильно удивлена такому положению дел.

Теперь девушка перестанет быть понимающей и откроет свое истинное лицо. Но не спешим радоваться, нас ждёт очередной ультиматум, который она выставит перед Феритом. На этот раз все может резко измениться, поблажек для Ферита не будет...

Следует помнить, что спойлеры могут быть неточными и не гарантировать развитие сюжета.

Емруллах чакал 15 рейтинг след утрешния епизод и да сме готвили кърпи и конфети ще гърмят не даже фоеверки. Абе уж ние бяхме пенсио клуба тюх язък.

Вече така го чета валлах

#mood

# 42
# 43
https://www.instagram.com/reel/DBzJhoKs2DP/?utm_source=ig_web_copy_link

Мерти заловен да излиза от Galata Port -
Актьора се отдалечи без да отговори на въпросите на журналистите ни.

Скрит текст:
Информация Wink за мястото.

https://istanbultouristpass.com/bg/galataport-istanbul

Последна редакция: чт, 31 окт 2024, 21:24 от x BlackRose x the guardian team :)

# 44
Еми, Диди, Flowers Hibiscus Flowers Hibiscus

Ако съм на тези журналисти, няма да го пусна това, камо ли да го анонсирам. Все едно някой да ми каже здрасти и да напиша статия.

Общи условия

Активация на акаунт