Стойности на ЧХГ - Тема 20

• 28 612
  • 737
  •   1
Отговори
# 45
Цвети, мина ли преглед?
Мислим те и се вълнуваме с теб!!!
Ще си имаме бебче в 4 реална седмица се водя а не от последната менструация ходих при друг лекар и веднага се видя на коремния ехограф хубаво сакче.Много благодаря на всяка една от вас,че бе до мен в този труден и дълъг период в чакане...

Ехааа , ех че хубаво....
Браво , живи и здрави да сте...

Сложиха ми дори стелкичка да го покажа на тези който не са виждали сакчето хаха

# 46
Цвети, мина ли преглед?
Ще си имаме бебче в 4 реална седмица се водя а не от последната менструация ходих при друг лекар и веднага се видя на коремния ехограф хубаво сакче.Много благодаря на всяка една от вас,че бе до мен в този труден и дълъг период в чакане...

Ехааа , ех че хубаво....

Със сигурност за проследяване намери лекар с добра и модерна апаратура, за да можеш да се наслаждаваш на бебока ясно и отчетливо 😀

# 47
Цвети, мина ли преглед?

Ехааа , ех че хубаво....

Със сигурност за проследяване намери лекар с добра и модерна апаратура, за да можеш да се наслаждаваш на бебока ясно и отчетливо 😀
Днес доктора го видя на коремен и с такава лекота...беше възмутен,че до сега са ме държали под такова силно напрежение ... каза,а ако те прегледам с вагиналния ще се види още по ясно... момичета наистина внимавайте кой ви гледа... моя живот се съкрати от 2 седмици в напрежение безсънни нощи .. часове в чакане на резултат от чхг и мислене ...

# 48
Аз лично в началните седмици предпочитах с вагинален, защото е по ясен и обстоен прегледа, но нищо на следващия преглед пожелавам да чуеш сърчице...

# 49
Здравейте бих искала да попитам. В събота ЧХГ беше 177 , днес в сряда е 1028 дали се покачва нормално ?

# 50
  • село в ямболско
Хоуп мн добре!

# 51
Лекарят ми каза , че има сакче , но все още ембрион не вижда . Първи ден на последна менструация 2 октомври по изчисление на лекаря съм в 5 седмица и е нормално да не се вижда. Вие как мислите?

# 52
  • село в ямболско
Рано е да..

# 53
Лекарят ми каза , че има сакче , но все още ембрион не вижда . Първи ден на последна менструация 2 октомври по изчисление на лекаря съм в 5 седмица и е нормално да не се вижда. Вие как мислите?

При мен ембрио с пулс се видя в 7г.с, в 5 г.с беше само сокче и жълтъчно мехурче.
Спокойно, всички ще е наред, кога е следващия преглед?

# 54

При мен ембрио с пулс се видя в 7г.с, в 5 г.с беше само сокче и жълтъчно мехурче.
Спокойно, всички ще е наред, кога е следващия преглед?
В понеделник е следващият ми преглед. Това е втората ми бременност и първата завърши с мисед аборт тогава бях в Германия , сега се прибрах за един месец и разказах на лекаря историята си и той реши да пусне тромбофилия и тсх .

# 55
Здравейте и от мен. Това е моя резултат, трансфер на 31.10 на 5дневен ембрион минал ПИД. Мисля, че е безнадеждно, има ли смисъл да продължавам с лекарствата?

# 56
Здравейте и от мен. Това е моя резултат, трансфер на 31.10 на 5дневен ембрион минал ПИД. Мисля, че е безнадеждно, има ли смисъл да продължавам с лекарствата?

За съжаление е нисък резултат, консултирайте се с лекаря си

# 57
Момичета на 1ви ми беше трансфера, има ли шанс днес да е започнало да се покачва тепърва чхг? Sad

# 58
  • село в ямболско
Love dog има шанс

# 59
Здравейте, след 12 дни закъснение и положителен тест си пуснах и кръвен тест + прогестерон. Имам време до прегледа, според вас добре ли е и има ли място за притеснение?

Общи условия

Активация на акаунт