Стойности на ЧХГ - Тема 20

• 32 017
  • 737
  •   1
Отговори
# 630
Излезе ми резултата
13 ден Чхг 136
Не знам как да го тълкувам. От онзи ден 56.6 ми се струва добре...

# 631
Здравейте на всички. ПМ беше на 10.03, цикъла ми е на 25 дни.
Овулация около 22.03. Бях на гинеколог преди ден, видя удебелена лигавица. Потвърди, че съм имала овулация. От 5 дни ме боли корема, сякаш ще ми дойде, а днес имах съвсем леко зацапване, което е нетипично за мен. Всъщност зацапване съм имала веднъж, когато бях бременна с първото ми дете. Болят ме гърдите и са подути. Доктора ми каза да пусна кръвен на 02.04, но не издържах и пуснах ЧХГ сутринта. Отрицателен е. 0.100 стойност. Според вас има ли надежда да съм бременна или всичко е приключило този месец?

# 632
  • На изток от Ада
Камба няма бременност съжалявам!

# 633
  • Телиш/Плевен
Kamba13, при овулация на 22 март, е прекалено рано за тест. Послушай доктора и направи на 2 април. Успех! Heart

# 634
След инсеминация съм, като в деня на инсеминацията имах и един фоликул, който не се беше спукал. На 13 ти ден ЧГХ- 5.9, на 15 ден ЧГХ - 10.8 Хем расте сравнително добре, хем е много ниско. Лекарите ми казват да чакаме и да направя тест пак след 1  седмица. И аз не знам какво очаквам да ми кажете, знам вариантите - късна овулация,  извънматочна или нещо е станало, ама няма да го бъде . Това чакане е направо мъчително . Има ли някоя дама, при която такъв нисък резултат е довел до успешна бременност?

Освен това на 1 седмица след инсеминацията на детето ми правеха рентген и бях вътре, не я държах, но стоях отстрани без оловна престилка. Не съм споделила с лекаря ми защото точно сега сякаш няма значение, но и това ме побърква - чета разнопосочна информация по темата, дали това е опасно или не…

# 635
  • Благоевград
След инсеминация съм, като в деня на инсеминацията имах и един фоликул, който не се беше спукал. На 13 ти ден ЧГХ- 5.9, на 15 ден ЧГХ - 10.8 Хем расте сравнително добре, хем е много ниско. Лекарите ми казват да чакаме и да направя тест пак след 1  седмица. И аз не знам какво очаквам да ми кажете, знам вариантите - късна овулация,  извънматочна или нещо е станало, ама няма да го бъде . Това чакане е направо мъчително . Има ли някоя дама, при която такъв нисък резултат е довел до успешна бременност?

Освен това на 1 седмица след инсеминацията на детето ми правеха рентген и бях вътре, не я държах, но стоях отстрани без оловна престилка. Не съм споделила с лекаря ми защото точно сега сякаш няма значение, но и това ме побърква - чета разнопосочна информация по темата, дали това е опасно или не…

Ако междувременно сте продължили с контактите след инсеминация, напълно възможно е да е от другия фоликул, който се е спукал по-късно. Пуснете чхг още 2 пъти през 48 часа. Ако се удвоява, значи всичко е наред.

# 636
Привет на всички, които с трепет висят в тази тема! Присъединявам се към вас със следните резултати на чхг:
18ти ден след ову: 207
20ти ден след ову: 347
Ако издребявам до часове, разликата между тестовете е 45 часа, удвояването се случва на 60 часа, което уж е в норма.

Ако някой има опит с бавно радтящо чхг, нека разкаже как се е стекла бременността...

# 637
  • На изток от Ада
juniper пусни трето чхг. И спази и часовете на 48ч

# 638
  • Благоевград
3 часа не оказват кой знае какво значение. Нормата да расте чхг е от 48 до 72 часа. Пускай пак така през ден още 2 пъти, за да видиш как се удвоява.

# 639
Здравейте дами!
В петък 04.04 пуснах ЧХГ, което излезе със стойност 40 (този ден трябваше да ми дойде, с редовна менструация съм)
Днес повторих изследването и резултата е 142. Пуснах и Прогестерон, който излезе 56.8. Спрямо последната менструация се водя в 4 седмица и 2 дни, влиза в стойностите, но в долната граница.
Може ли по-опитните от вас да споделят опит и мнение? Благодаря!

# 640
Здравейте дами!
В петък 04.04 пуснах ЧХГ, което излезе със стойност 40 (този ден трябваше да ми дойде, с редовна менструация съм)
Днес повторих изследването и резултата е 142. Пуснах и Прогестерон, който излезе 56.8. Спрямо последната менструация се водя в 4 седмица и 2 дни, влиза в стойностите, но в долната граница.
Може ли по-опитните от вас да споделят опит и мнение? Благодаря!

Спокойно с подобно чхг бях и аз, 64 първо, после 197 и трето пускане през 2дни 519 и спрях…
Всичко е в норми…

# 641
Здравейте,
Излезе моя резултат. Последния цикъл е на 10.03.

Чхг 97.3
Прогестерон 81.1

Коя гс се води това и нисък ли е ЧХГ?
Много се притеснявам, моля за отговор.

# 642
Здравейте,
Излезе моя резултат. Последния цикъл е на 10.03.

Чхг 97.3
Прогестерон 81.1

Коя гс се води това и нисък ли е ЧХГ?
Много се притеснявам, моля за отговор.

Добре е, спокойно !

# 643
Дами, здравейте! Аз съм тук, бременна за трети път в рамките на 15 месеца. Писала съм тук, може би някои дами помнят историята.
Първият път - кухо яйце и медикаментозен аборт февруари 2024--та. Последва бременност юни 2024-та, която за съжаление приключи като извънматочна и премахване на едната тръба.
Оттогава сме в Надежда  при Чапанова (страхотна е, невероятна!) и са ни направени а б с о л ю т н о  всички изследвания. Всичко ни беше наред, освен уреоплазма (според нея не е от това извънматочната), която излекувахме. Мъжът ми е с много добра спермограма и ДНК фрагментация, освен морфология 2-3%, която очевидно наистина няма значение. На мен обаче ми излезе от техните имунни тестове, които така и не разбрах, не перфектен резултат, заради което и ми направиха PBMC + съм на 0.5% Програф. След тези процедури + овулация от правилната страна, където има тръбичка, която с цветна снимка е проходима, макар и "малко трудно" + лека стимулация - забременях по естествен път.
Стискайте палци : )
Но както можете да се досетите - след този ад в рамките на малко повече от година, два аборта, една операция, цветна снимка и сигурно 100+ (без да преувеличавам) взимания на кръв и други манипулации - съм опъната на максимум.
Дойде ми на 2 март. Овулацията ми традиционно късна и е или на 19, 20 или 21 март (на 18-ти бяхме на преглед за следене на овулация и д-р. Чапанова ни каза да действаме, защото ще бъде всеки момент в рамките на 3 дни). Така че трябва да съм 4+5 или 4+6 седмица.
ЧХГ-то е 625. Как ви се струва? Притеснявам се да не е ниско, защото сме изживявали вече този "бета ад"

# 644
  • Sofia
Правили ли сте втори тест да видите удвояването как върви? Ако не може би най-добра представа ще придобиете, ако всичко с него е наред предполагам, че няма да има проблем.

Общи условия

Активация на акаунт