Червила, глосове, балсами и моливи за устни – 2

• 46 438
  • 737
  •   1
Отговори
# 600
  • София
Скрит текст:
Аз много харесвам тинта на мейбълин и откакто го купих съм с него всеки ден. Преди това ползвах и supper stay, което купувам от години.
Взех си и NYX lip iv което също много харесвам, гланца хидратира устните ми невероятно.
Не съм привърженик на олио или гланц за устни особено, защото косата ми все залепва за тях  и си цапам лицето като отместя някой кичур.
Гледах, че сте коментирали червилата на Fenty , но понеже няма сефора в моя град, видях, че в сайта на makeup продават от тяхната марка - някой поръчвал ли е от сайта? Доволни ли сте?

Поръчвала съм доста неща от там, доволна съм и идват бързо.
Последно си взех два молива за устни на Gosh, прекрасни са.

# 601
+1 за балма и аз го ползвам като първа стъпка в разгримирането!

# 602
  • София
Аз харесвам как стоят на устните някои матови, но чувството, все едно съм намазана с киреч, ми е адски неприятно. Класацията по гадост и сухота водят ето тези на Мейбълийн:

От гланцовете харесвам онези със стъклен блясък, но нелепнещи.
Олееее, това е най-ужасното нещо, което съм пробвала и не знам как е толкова популярно. Усещането е все едно съм се намазала с някакво лепило, пълен ужас! Има някакъв “хак” все пак - нанася се, попива се със салфетка и така се маха лепкавият слой. Използвах така това, което имах, но не бих повторила.. Няма да му “бая” на едно червило, та да става за употреба Simple Smile

# 603
Аз пък не съм доволна от винил инк, ММ ми взе веднъж, остави, че цвета нямаше общо с външната опаковка, ми се усещаше ужасно  и малко по-късно стоеше много гнусно. Плюс лепкащото 🤣 та жал ми беше ама викам милу, нема да го бъде🤣 хвърлих го на второто ползване.

# 604
И на мен не ми допадна особено, доста бързо се изтрива. За него гледах, че първо трябва да го разклатиш продължително и тогава да нанесеш.

Аз пък не съм доволна от винил инк, ММ ми взе веднъж, остави, че цвета нямаше общо с външната опаковка, ми се усещаше ужасно  и малко по-късно стоеше много гнусно. Плюс лепкащото 🤣 та жал ми беше ама викам милу, нема да го бъде🤣 хвърлих го на второто ползване.

# 605
И на мен не ми допадна особено, доста бързо се изтрива. За него гледах, че първо трябва да го разклатиш продължително и тогава да нанесеш.

Клатено е, просто съм пас, аз не обичам лепкаво дори и да не се пренася.

# 606
  • София
Като стана дума за течни матови червила, любимци са ми на Flormar и Mon Reve - супер дълготрайни, не изсушават устните и се премахват само с мокра кърпичка. Харесвам и на Tom Ford, както и на Chanel Ink Fusion, но незнайно защо ги спряха и сега има само Ink, които не са напълно матови, а малко трансферират...

# 607
Имам един лип буустер на phyris. Ползвам го от септември.. обаче онзи ден видях, че срока е заминал преди три месеца😂 ползвате ли такива продукти? По принцип е доста малка опаковката и в началото си викам лелее тива дали ще стигне за месец 😆 аз го ползвам почти всеки ден, понякога греба стабилно и още и половината не съм минала.
Та се чудя да продължа ли или да хвърлям.
Впрочем, 10/10 е за мен лип буустера.

# 608
  • София
Аз от глосовете единствено максимайзъра на Диор мога да търпя. Харесва ми ароматът и лекото изтръпване на устните. Между другото новите глосчета на Лореал много наподобяват. Хубави са и са доста по-изгодни Simple Smile

# 609
Може ли снимка на тези глосчета на Лореал, иначе и аз много харесвам Dior, само цената им не ми допада

# 610
  • София
Може ли снимка на тези глосчета на Лореал, иначе и аз много харесвам Dior, само цената им не ми допада
Ето тези са:
Аз имам два цвята - 101 и 510, но сега съм хвърлила око и на 601

Има ги в Лили и ДМ Simple Smile

# 611
Благодаря, май съм ги гледала в тик ток, ще взема и аз да ги изпробвам. Лошото е само това, че съм се зарила с неща за устни. Напоследък съм луднала по ланеж...

# 612
  • Някъде там
Ето тези са:
Аз имам два цвята - 101 и 510, но сега съм хвърлила око и на 601

Има ги в Лили и ДМ Simple Smile
Да, този глос  не е лош. В състава му има потенцилани изсушаващи съставки, но до сега не ми е докарало сухота на устните. Използвам го почти всеки ден. От всички цветове най-много ми допада 101.

# 613
И аз него загледах, че ще се купува е ясно😉

# 614
Аз си поръчах в номер 201 Milky Nu и ако ми допадне, ще видя 101 и 510

Общи условия

Активация на акаунт