Червила, глосове, балсами и моливи за устни – 2

• 44 955
  • 737
  •   1
Отговори
# 660
Ланеж са моите любими продукти както за устни така и за лице. Обожавам ги, имам абсолютно всичко и така съм се запасила.. просто действат много добре на мойте устни и кожа. Тонера ми е любим, поръчвам си от един корейски сайт, чакам си ги 5 седмици и така, обожавам ги.

# 661
В студено време ми се напукват устните, единственото което ми помогна е балсама с карите на Локситан.
Laneige не ми допадат,не обичам мазното и мокро усещане.

# 662
Аз за студеното време имам една чанта пълна с аптечни балсами, ползвам тях и на детето от тях давам. Но на мен устните не са ми голяма грижа, аз слагам балсам нон стоп, няма зима, няма лято, и вкъщи и навън без балсам не седя и 5 мин. И всяка вечер си лягам с маска на устните или балсам.

# 663
  • Sofia
Ако изляза навън без балсам или червило, задължително се прибирам с изпръхнали, зачервени и болезнени устни. Във всяка чанта и кола имам по едно Eucerin lip active стик.
Купих си маска на Ланеж, още не съм забелязала действието и.

# 664
  • София
Аз Ланеж бях ползвала много отдавна преди още да стане толкова популярен - този в синята кутийка. Бяха ми го донесли някъде от чужбина и бях страшно впечатлена. После си го купих от Сефора тук и изобщо не ми хареса. Не знам дали си внушавам, но имаше разлика Simple Smile

# 665
И аз като Karen✌🏻

Маската на Ланеж не ми беше достатъчно хидратираща, reve de miel и Aquaphor на Eucerin ми понасят най-добре.

# 666
  • Вестерос
Aз нямам проблем с на нивеа балсамите.
Взех едно онзи ден на Мейбълин мат течно. Няма махане, как сваляте такива упорити течни червила?

# 667
Аз от тези аптечните имам всички Адерма, Биодерма, Юсерин, СРВ, Нукс, Авен..многоо донесох от Франция една торба. Като там бяха по 3.99 евро комплекта. А тука по 20лв, даже имаше и такива по 2.99 за две бройки не помня вече кое колко, ама разлика имаше.

# 668
  • София
Взех едно онзи ден на Мейбълин мат течно. Няма махане, как сваляте такива упорити течни червила?

С двуфазната мицеларна вода на Garnier. С друго не мога.
Мен никоя маска не ми действа като Vaselin. Сега се чудя дали да не захвърля и пилингите и да ползвам захар.

# 669
Или захаросан мед

# 670
С този балсам

# 671
Да  попитам и аз си взех това zero  обаче незнам как да го ползвам само за сваляне на грим ли е? Измива ли се? Как се  ползва? Сега като го видях и се сетих че имам.

# 672
Освен за сваляне на грим, аз ползвам и когато имам само нанесена слънцезащита. Да, след това лицето се почиства с гел/пяна, каквото по принцип си ползвате.

# 673
Балсама на балеа за махане на грим няма нужда от допълнително измиване с гел/пяна. Освен ако не желаеш, де. Но не остава мазен филм и добре ми почиства спиралата/червило и фдт и прочее. Измива се доста лесно. Аз мразя мазно и лигаво усещане по лицето, на риск го взех, като мислех, че след като се отмие остава мазно, но не. Супер е и е бюджетно.

# 674
Аз и след Zero-то не се мия с гел. Само с вода го измивам. Не ми е мазно после.

Общи условия

Активация на акаунт