Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 152 - ноември 2024)

• 124 858
  • 1 662
  •   1
Отговори
# 1 395
Влизам да се похваля - майка ми е с подарък от Jamieson.Не са и звъняли все още,няма и имейл.
А аз преди няколко дни си взех раницата за лаптоп от Ardes.

# 1 396
Готово. Странно ми е как така рисуват бележки. Нали повечето организатори ги искат?! Но явно има и такива, които не го правят и дават поле на изява на измамници. Много нагли хора има.
Аз обаче ще си регистрирам бележката. Вина нямам, че не пише каква е водата. Като правят игра с конкретна верига трябва да си ги оправят тези неща предварително. Все пак купувайки няма как да знам какво ще излезе на бележката.

Снимайте бележката с водата.

# 1 397
И аз установих, че от касата на самообслужване ( Лидл Борово) не ми изписва името на водата - имам две такива бележки и съм ги снимала върху стековете. Като купувам вода гледам да мина на нормална каса, но тази седмица не съм толкова активна.

# 1 398
Здравейте по повод Велинград алкалиля - при мен беше същото и просто регистрирах бележката и им писах във формата за контакт. Отговориха ми че ще ми зачетат участията, след като съм ги информирала за случая. Също така държат да е оригинала а не от приложението бележката снимана Simple Smile

# 1 399
Долче Густо все пак ще проверят бележките,мама има мейл от тях,а не е в списъка с печеливши,т.е изтеглена е като резерва.С Кола и Фантастико ми писна да се разправям,прехвърлят ме,от телефон на мейл.Теглененето се качва,когато им падне,а от 19.11 слушалките си останаха 20,при обявени в правилата 33 бр.Ами не се прави така...

# 1 400
Отностно Велинград
Здравейте,

Запознати сме с изписването на продуктите в някои обекти на Лидъл. Може да регистрирате спокойно бележката си.

Поздрави,

# 1 401
Сега, като видях поста на White Angel, влязох да видя в колата нещата. Аз виждам 17 късметлии със слушалки миналата седмица. Дано тази седмица да раздадат разликата. Със сигурност проблемът не е в недостиг на участници, защото мъжът ми играе за тях, а не е изтеглен в миналите тегления.

# 1 402
Може ли сайт към играта на Милка с одеяла?

# 1 403
Благодаря ви за съветите за Велинград. Ще снимам бележката с водата и за всеки случай ще им пиша. Hug

Сладуранке, честит рожден ден! Желая ти много здраве, щастливи мигове с любимите хора и късмет в игрите. BlushFlowers Four Leaf Clover

# 1 404
Сега, като видях поста на White Angel, влязох да видя в колата нещата. Аз виждам 17 късметлии със слушалки миналата седмица. Дано тази седмица да раздадат разликата. Със сигурност проблемът не е в недостиг на участници, защото мъжът ми играе за тях, а не е изтеглен в миналите тегления.
Слушалките не става за нищо поне според мен даже не успяха да се свържат с ксиоми

# 1 405
Стартира новата интерактивна игра във форума!

"Лов на коледни подаръци"

Всяка седмица ще има нови подаръци и изненади Gift

# 1 406
Благодаря на Rally16,  и ето резултата
Скрит текст:

# 1 407
Слушалките не става за нищо поне според мен даже не успяха да се свържат с ксиоми
Дори и така да е, въпросът е принципен. Като са обявили дадена бройка и има записали се, редно е да ги раздадат.
Допълвам: познат със Самсунг ги е свързал без проблем.

Последна редакция: ср, 27 ное 2024, 12:03 от megi_zdr

# 1 408
В Малива играете ли!? Има само двама печеливши от вчера....

# 1 409
  • София
Може ли сайт към играта на Милка с одеяла?

Общи условия

Активация на акаунт