Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 152 - ноември 2024)

• 125 131
  • 1 662
  •   1
Отговори
# 720
Включвам се, за да споделя, че ми пристигна наградата от играта на Доместос, Циф и т.н
Скрит текст:

# 721
Имам ваучер на глово за подаряване ...който иска да пише.

Подарен

Последна редакция: пт, 15 ное 2024, 07:23 от DENICA3

# 722
Подарявам код за XBOX Game Pass и за Глово за 6 лева. За Glovo подарен,остана за Game Pass

Свободен ли е кода все още?

# 723
Не се ли говореше да се съберат номерата,за които питаме на кой са някъде?Не помня в тази тема ли беше. Днес ми е звънял +35924916724 ,включва се гласова поща когато видях много по-късно.Да е от някоя игра? Grinning

# 724
Подарявам код за XBOX Game Pass и за Глово за 6 лева. За Glovo подарен,остана за Game Pass

Свободен ли е кода все още?

Аз имам проблем с иползването на такъв код, дава някаква грешка...

# 725
  • Велико Търново
И аз подарявам код за XBOX Game Pass.

# 726
Ако някой има излишен код за Глово,ще бъда много благодарна

# 727
Здравейте!
Сваровски ли е сърчицето или не? ☺️
Няма сертификат! Много прилича на Сваровски!

# 728
Няма никакъв печат. Аз незнам дали изобщо е сребро. В предишна тема никой беше споменал, че пишело цена 10 лв към пратката. Иначе е красиво, силно се надявам да не потъмнее бързо.
Здравейте!
Сваровски ли е сърчицето или не? ☺
Няма сертификат! Много прилича на Сваровски!

# 729
Аз съм с книга от Филаделфия Simple Smile И трите касови бележки ли ще ми искат за получаване?

# 730
Аз съм с книга от Филаделфия Simple Smile И трите касови бележки ли ще ми искат за получаване?
Не,само бележката , с която е спечелена-наградата е моментна, предполагам веднага след регистрацията сте получили и съобщение , че печелите.

# 731
Честито! Тази, с която е спечелена книгата. Освен това точки от нея не се начисляват. Така пише в правилата на играта.

# 732
  • Б
В играта на Голден Роуз се виждам, че печеля.  Как се свързват се печелившите ? Засега нямам съобщение или обаждане.

# 733
  • В Космоса
Успях да се включа в Либрес и ДМ, скромно с една бележка.

Тя да не свърши играта?Anguished Може ли линк, ако не е. Аз си го бях запазила, но от вчера не ми работи и не мога да регна бележката...

# 734
  • Телиш/Плевен
Тя да не свърши играта?Anguished Може ли линк, ако не е. Аз си го бях запазила, но от вчера не ми работи и не мога да регна бележката...
Hug
За покупки от dm

За покупки от други магазини (изброени са в правилата)

Общи условия

Активация на акаунт