Звездни Компромати - Ноември'24

• 288 154
  • 2 903
  •   1
Отговори
# 2 775
Красавец е Васил, синът му също.
Как не остарява добре Клаудия? Прекрасно остарява. Жената не е мръднала нито в лице, нито в тяло. За мен е най-добре остаряващият супермодел от тяхното време.
Две нейни снимки от последните две седмици.
Скрит текст:

Последна редакция: сб, 30 ное 2024, 09:07 от Анонимен

# 2 776
Тези дали няма да се съберат един ден!?
Тя ще си го прибере пак, помнете ми думата.

# 2 777
  • Пловдив
И какво от това? Аз я харесвам Дженифър Гарнър. Не е особено драматична, малко the girl next door. Три деца му е родила, той си беше алкохолик и тогава.

# 2 778
И какво от това? Аз я харесвам Дженифър Гарнър. Не е особено драматична, малко the girl next door. Три деца му е родила, той си беше алкохолик и тогава.
И аз ги искам заедно. Смятам, че този път ще им се получи!

# 2 779
  • До морето
Аз пък не - ужасно грозно я обиди, като каза, че заради безизходицата в брака си се бил пропил. Никога не бих се занимавала с него извън ангажиментите покрай децата.

Иначе не я харесвам, цял живот й гледам горната устна и виждам мустак.

# 2 780
Ми не е кой знае каква актриса, Дженифър Г., типична пренавита позитивна американка, всеки жест - подчертан, всяка фраза - съвестно артикулирана, досадничка е малко. От тия “позитивни” хора дето и 10г да живееш с тях, пак не им разбираш усмивката изкуствена ли е или не.

# 2 781
Аз я харесвам Джен много, винаги е усмихната и има много топло изръчване. Пълната противоположност на студената и самовлюбена ДжейЛо. Чак не знам как Бен си помисли, че щом с Джен не му провървя, точно ДжейЛо ще го направи щастлив..

# 2 782
Аз я харесвам Гарнър, но действително не е кой знае каква актриса. Ако не беше брака ѝ с Бен, вероятно щеше отдавна да е забравена. Него също го харесвам, макар че е ясно, че е доста проблемен партньор. Тая история с Лопес беше забавно намигване към една отминала ера, но беше ясно, че няма да провърви. Дано с Гарнър имат достатъчно нормални отношения в името на децата.

# 2 783
  • София
Дженката си има гадже, къде ще си го прибира тоя непрокопсаник, моля ви се.
https://www.eonline.com/news/1409797/jennifer-garner-and-boyfrie … are-public-outing
Добри отношения заради децата и стига й толкова Simple Smile

# 2 784
Тя Гарнърова само седи и чака Афлеков да го натирят ,че да си го прибере заради децата....WTF 🤣

# 2 785
Какво значение има, че жената на Безос пак се омъжила и развела? Не схващам никаква логика. Тя също е мега заможна и ще си живее както иска. Кой е бил визионера и т.н. - двамата заедно до голяма степен са разработили бизнеса, били са партньори доста години.
Има значение за това, че не е известна с бизнес, а последното й “постижение”, с което човек се сеща за нея, е, че бърза да се омъжи пак и бързо се разведе. Като кажеш Амазон, никой не мисли чакай да питам Макензи как се прави бизнес 😂

Интервюто в “Тази събота и неделя”, Тервел Пулев и жена. На въпроса “Кое те впечатли в нея?” Тервел “Ами много силно ме обичаше, беше много отдадена на мене, буквално 24/7” 😂😂😂 ужас.

Последна редакция: сб, 30 ное 2024, 11:06 от Linda*kiss

# 2 786
  • До морето
*ах тая любов! Още една безхарактерна, дето търпи мъжа й да я прави да резил пред цялата държава.

# 2 787
  • Glasgow
Аз мислех, че са се разделили след последната му забежка

# 2 788
Тя какво работи, че ще го остави? А и като разказваше за “любовта им”, навяваше асоциация на “лепка”. Една минорна енергия има, млада жена, пък невчесана, никакво старание за екран, представям си у тях си как е… То не че Тервел е цвете. Абе намерили са се. На такива като Тервел, точно такива жени са им идеални.

А анонсът на предаването “Любовта им - по-силна отвсякога” хахахаха.

Последна редакция: сб, 30 ное 2024, 13:00 от Linda*kiss

# 2 789
  • Glasgow
Не беше ли професионална спортистка?

Общи условия

Активация на акаунт