Звездни Компромати - Ноември'24

• 287 962
  • 2 903
  •   1
Отговори
# 2 895
Много е слаб, ако качи някое килце че живне. Харесвам го аз, но открай време проявява лош вкус за жени

# 2 896
Прилича му на Милко Калайджиев, но с по-малък мустак. Не знам защо, понеже няма много физическа прилика.

# 2 897
Отвратителен ми е Шон Пен. Мики Рурк също.

# 2 898
Отвратителен ми е Шон Пен. Мики Рурк също.
Не го разглеждай през женската призма за мъж. В един филм поне -  "Реката на тайните", да речем, вгледай се в таланта му на артист, той е чудовищно въздействащ. А като сценарист, режисьор и прочие интелектуален труд дори няма смисъл да пиша.
Но за жалост  първото инай-силно възприятие за хората е визуалното.

# 2 899
  • София
И на мен ми се стори бременна , може и роклята да лъже.

Много ги харесвах като двойка с Шарлийз. Чак не мога да си се начудя  понеже аз двойки, в който жената е по- висока от мъжа, не възприемам.

# 2 900
  • София
Въобще не си отиват като двойка с тази. Все едно са двама абсолютно случайно събрани за снимка.

# 2 901
За мен Мики Рурк като млад е един от най-красивите мъже на планетата. Не може де го стигнат по красота делоновци, брадпитчовци и т.н. в моите очи:
Скрит текст:

Скрит текст:

Можеше да остарее много секси, но човекът е с психични отклонения явно и се обезобрази. Случаят с него винаги повдига в мен философския въпрос за кораба на Тезей. Ако някой тотално си смени физиономията, същия човек ли е? Приятелката му с кой точно Мики Рурк е, кой точно образ е избрала, с когото да бъде?

# 2 902
  • Пловдив
Аз така Вал Килмър много харесвам като млад. Знам, че имаше здравословни проблеми, но още преди това се беше запуснал. Някой знае ли защо изпада от А-листа на актьорите? Няколко много силни години и след това само второстепенни роли.

# 2 903
  • Rock & Roll feeling ...
Навън не е особено снежно, но поне началото на декемврийската ни тема е Simple Smile Nature Snowflake Coffee

Вземете си Коледното Настроение и Заповядайте в Новата Тема https://bg-mamma.com/?topic=1712606.new#new

Общи условия

Активация на акаунт