Звездни Компромати - Ноември'24

• 289 633
  • 2 903
  •   1
Отговори
# 2 880
Sean Penn и гадже
Скрит текст:

# 2 881
Елвира след 2 години ще е пълнолетна и ще може да се отдели, ако желае.
След 2 години ще е късно за кариера в художествената гимнастика. А и дете, възпитано от такава майка, ще има трайни проблеми. Много е лесно майката да го манипулира, казвайки че са пожертвали всичко за кариерата й, и че тя им е длъжна...Екстраполирам си, но цялата им работа е много много сбъркана и ми е жал за девойката.

# 2 882
Шон Пен е като изсъхнала стафидка до това момиче. Разликата им като гледам е поне 40 години, голяма любов е със сигурност!

П.п. 34 години разлика, Шон Пен бил на 64, мислех, че е поне на 70.

Последна редакция: нд, 01 дек 2024, 09:13 от Tess d`Urberville

# 2 883
  • Sofia
Точно спаружен ми изглежда Шон Пен, а девойката е някак мъжествена спрямо него.

# 2 884
Изглежда по възрастен от годините си Шон Пен.

# 2 885
  • Пловдив
Елвира след 2 години ще е пълнолетна и ще може да се отдели, ако желае.
След 2 години ще е късно за кариера в художествената гимнастика. А и дете, възпитано от такава майка, ще има трайни проблеми. Много е лесно майката да го манипулира, казвайки че са пожертвали всичко за кариерата й, и че тя им е длъжна...Екстраполирам си, но цялата им работа е много много сбъркана и ми е жал за девойката.
От гледна точка на майката на Елвира - тя от 10 години залага всичко на един кон. Няма връщане назад. Елвира иска, не иска, мрази, обича - майка и ще натиска до край.

# 2 886
При Мон дьо някаква чалгаджийка Снежина. Пошла.

# 2 887
  • Sofia
Спомням си я,с някакъв Марко пееше навремето 😀
Чухте ли я когато говореше за убийството на мъжът ѝ?
Не го гледах,но ми се чу да споменава Карамански 🤔

# 2 888
Да. Директно обвини Карамански. Откъслечно хващах, но това го чух добре. А песните, с които се гордее, са с толкова противни имена.
И такава възхвала на мутрите скоро никой не беше правил. Сега ѝ било трудно със спонсорите, а преди шефът казвал само - Няма проблем, маце!

# 2 889
Шок Пен е един от гениите на Холивуд, дори и книги пише. Не разбирам избора на интелигентен човек на възраст да се хване с неопитно агнешко. Определено си промених мнението за него. Но от тази връзка печели тази девойка, която не се налага да жертва кой знае какво, той дядо ви Шон Пен я е успял в месеца веднъж да направи нещо като кекс, я не. Поне  врати на момичето се отварят в средите. А този сенилния си мисли, че още го бива.

# 2 890
Шон Пен е далеч от сенилен. Първо е още млад, а второ дори да изглежда външно като дъвкана стафида, той е в себе си сто процентов мъж с цялото самосъзнание за стойността, която има в историята на киното, но също и с типичното мъжко его, което винаги ще бъде ласкано от млада жена до него.
Като антидот срещу стареене.
Но тази поне можеше да е по-хубава.

# 2 891
Sean Penn и гадже
Скрит текст:

Уау каква скумрия!

Ама тя бременна???

# 2 892
Шон Пен още става за проекти, съвсем не ми е сенилен 😀

# 2 893
Шон Пен е като стар морски вълк. Кофти остарява.

# 2 894
Кофти, но по-красиво от Мики Рурк.

Общи условия

Активация на акаунт