Звездни Компромати - Ноември'24

• 288 055
  • 2 903
  •   1
Отговори
# 2 865
Е който се натиска с Лиана, му се ражда после пак дете. И с Благо беше същото.
На кадем им е! Joy Joy Joy

Бях видяла Лиана преди няколко години отблизо. Снажна, многоо слаба, но оформена. Приличаше обаче на труженичка, с едни много високи платформи и кожени дрехи. Неподходящо облечена за разходка в морската градина. Подходящо облечена за садо мазо филм.
Това е оксиморон.
Снажен значи як, широкоплещест, здраво набит.

# 2 866
Арменската Илиана Раева много прекроена, на пръв поглед се набива ринопластика и скули. Добре, че и огромна уста не си е монтирала.
Иначе, да прави са арменците, но да се бяха позаитересовали защо напуска Краснобаева и не само нейната гледна точка.

# 2 867
Алекс за първи път я чух днес като водеща - много й е трудно да чете аутокюто, интонацията й не отговаря на това, което чете и накъсва думите 😀 според мен дори и днес много се притеснява
Въпреки това, на мен ми е приятно да я гледам (и слушам), симпатична ми е и интересна като образ, предпочитам я пред професионални водещи с перфектна дикция... тя колкото е упорита и работлива, със сигурност може да се осъвършенства като водеща, ако това иска

Кошко и Деян - тя рекламира представление, той се появява зад нея и прави физиономии
Скрит текст:

Последна редакция: сб, 30 ное 2024, 21:11 от Little heart

# 2 868
Много добре се справя като водеща. Да, тази вечер заради финала е малко притеснена, но иначе води чудесно.

За пример само Мария Игнатова в рекламата на "Хепи", ами такова недъгаво "и настроение" казва с ужасна интонация...  Хем толкова години опит има...

# 2 869
  • София
Тесния ханш е типичен за момчешки тип фигура. На високия ръст на Александра разширяването в ханша придава женственост, чудесна е.

# 2 870
Всеки ханш по-малък от това - в реални сантиметри или пропорция, за мен  = мъжка фигура.

# 2 871
Е който се натиска с Лиана, му се ражда после пак дете. И с Благо беше същото.
На кадем им е! Joy Joy Joy

Бях видяла Лиана преди няколко години отблизо. Снажна, многоо слаба, но оформена. Приличаше обаче на труженичка, с едни много високи платформи и кожени дрехи. Неподходящо облечена за разходка в морската градина. Подходящо облечена за садо мазо филм.
Това е оксиморон.
Снажен значи як, широкоплещест, здраво набит.

Исках да кажа стройна.

# 2 872
Александра е ходила да се "обучава" как да води предаване, как да говори, как да се държи.Лично тя го е казвала.Евала.Много добре се подготвя.

# 2 873
Къде се правят такива обучения?

# 2 874

Тя беше казала при кого, ама не помня.

# 2 875
Спрямо явно не много снажния Башар Александра изглежда не само като кобила, ами като хановерска такава. И роклята от тази вечер е абсолютен потрес.
Иначе я харесвам Александра, че е положителна и работлива за разлика от бившия си мъж.

# 2 876
Александра ми харесва като водещ, но Башар ми е твърдо Не. Някой по-снажен и съвпадащ на нея като височина, а ако може и по усмивка щеше да е супер.

# 2 877
  • Sofia
Моето дете учеше в едно училище с детето на Тервел. Жена му е висока и хубава. Ако се нагласи, можеше да е топ-мадама.
Не знам защо си е избрала тази придружаваща роля, може и да й харесва така.

Иначе, дори аз, дето съм гледала 3 епизода на Биг Брадър през живота си, помня как бъркаше под хавлията на Лияна, много гадно беше това за женен мъж.

# 2 878
Шефката на арменската федерация за случките с Краснобаева… УжасТ някакъв…
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/19400143?fbclid=IwZXh0bgN … cRQJYY5kiA0KH_wpw
Тя даже не е искала физически да бъде в Армения, живеели в Русия и арменците плащали….
Не е федерация, а просто клуб по художествена гимнастика, при това без лиценз. Дори и да беше останала там, Елвира нямаше да може да участва в официални състезания.

Майката е неконтролируема и ако наистина е натискала дъщерята да прави нещо, което не иска и мрази, нищо чудно, че Елвира изпада в такива истерии. Дано успее някой да и помогне.

# 2 879

Тя беше казала при кого, ама не помня.

Деси Стоянова води такива, ако не се лъжа.

Общи условия

Активация на акаунт