Звездни Компромати - Ноември'24

• 288 128
  • 2 903
  •   1
Отговори
# 2 850
Е който се натиска с Лиана, му се ражда после пак дете. И с Благо беше същото.
На кадем им е! Joy Joy Joy

# 2 851
Шефката на арменската федерация за случките с Краснобаева… УжасТ някакъв…
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/19400143?fbclid=IwZXh0bgN … cRQJYY5kiA0KH_wpw
Тя даже не е искала физически да бъде в Армения, живеели в Русия и арменците плащали….

# 2 852
Дано ги съдят до дупка. Разиграват толкова много хора и федерации.

# 2 853
Алекс Богданска по Нова с рокля подчертаваща голямото разстояние между гърдите й ...

# 2 854
Шефката на арменската федерация за случките с Краснобаева… УжасТ някакъв…
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/19400143?fbclid=IwZXh0bgN … cRQJYY5kiA0KH_wpw
Тя даже не е искала физически да бъде в Армения, живеели в Русия и арменците плащали….

Хак да им е на арменците. Преговаряли са тайно зад гърба на българската федерация. Вместо да седнат да изяснят всичко, те подмолно са мислели, че отмъкват бъдеща шампионка и прецакват България. Каквото повикало-такова се обадило.

# 2 855
  • София
На мен ми се струва, че това дете издава пореден вик за помощ, но понеже майка му е супер противна, това остава на заден план.

# 2 856
Елвира след 2 години ще е пълнолетна и ще може да се отдели, ако желае.

# 2 857
Е който се натиска с Лиана, му се ражда после пак дете. И с Благо беше същото.
На кадем им е! Joy Joy Joy

Бях видяла Лиана преди няколко години отблизо. Снажна, многоо слаба, но оформена. Приличаше обаче на труженичка, с едни много високи платформи и кожени дрехи. Неподходящо облечена за разходка в морската градина. Подходящо облечена за садо мазо филм.

# 2 858
  • софия
Алекс Богданска по Нова с рокля подчертаваща голямото разстояние между гърдите й ...
И широк ханш.
Ужасна е роклята. Щом на Алекс седи така, не знам за каква фигура е.

# 2 859
Не съм подстрекател, но Александра има широк ханш Mr. Green Чисто пропорционално Wink

# 2 860
  • Враца
Не съм подстрекател, но Александра има широк ханш Mr. Green Чисто пропорционално Wink
Е, естествено! Това е така, защото е кобилеста Wink

# 2 861
Нищо широко няма Александра. Широко и е около врата, защото печели повече от добре.

# 2 862
Е, естествено! Това е така, защото е кобилеста Wink

Факт!

# 2 863
Не е кобилеста. Има едър кокал и ханшът й е широк.
Но прическата и грима са й много приятни!
Печели добре, защото е добра в това, което прави.

# 2 864
Тази рокля е за по-едър бюст.

Общи условия

Активация на акаунт