Звездни Компромати - Ноември'24

• 288 106
  • 2 903
  •   1
Отговори
# 2 835
Семеен мъж да приеме да разиграва такава сценка? Че и с бъркане под хавлия?
Нищо режисирано нямаше там, съвсем реално искаха да си го сложат.
Той като абсолютен мишок се държа след това. Много жалък.

# 2 836
Беше много гнусно как и бърка под хавлията и тя си стои, а жената му отвън ги гледа.

# 2 837
  • Glasgow
Ама той и каза, че то няма нищо там (семейство) и навън ще и обясни. Аз тогава още не знаех от личен опит, че те всички женени това дрънкат "ние сме само съквартиранти,  заради децата стоим заедно, не правим секс".

# 2 838
Към Тервел
Скрит текст:
винаги е имало едни нереалистични очаквания понеже е уж по-умният Пулев. Дипломиран юрист от СУ, плюс семеен с деца,
че и олимпийски шампион
Скрит текст:
на България. Ама не баш…
 В Вип Брадър ми беше направил много негативно отношение на арогантен и злоблив човек. Относно заигравката им с Лияна мисля, че беше в голяма степен продуцирана от сценаристите. То в няколко поредни сезона на Вип Брадър видяхме какви ли не глупости: Багата влюбен в Никол Станкулова, Преслава и Гъмов, сватбата на Петканови. Личеше си, че всичко е съшито с бели конци, а пък “виповете” си взимат тлъсти хонорари да го играят разни тъпи сюжети.

Тервел Пулев е бронзов медалист от Олимпиадата в Лондон 2012 г.

# 2 839
Тежък, майчински живот, Палома има нужда от вливане на витамини,
Скрит текст:

Физиономията на детегледачката е показателна Joy :

Hug

Чичко-дедко Close
Каква форма, лелеее
https://www.instagram.com/reel/DC9xvJTu0Qy

# 2 840
Нормално е да има бавачки , тя не го е крие.

# 2 841
Никъде не съм казала, че го крие Joy

# 2 842
Като споменахте за шорти и ББ се сетих за една друга гнусна изцепка, при която Киро Скалата бъркаше в дънките на една Виолета Здравкова и даже се и изплю в задните й части... Някой знае ли какво се случва с тази Здравкова, яко се беше разбръмчала навремето.

# 2 843
Маникюристка е

# 2 844
След Лияна тя забременя втори път.А вече след онази жена от Пловдив мъжа й ,дето ги разкости публично тогава забременя трети път.Ама то вижте и брат му .Сума ти години с Андреа и я замени рязко за друга,дето му роди деца от раз.Хората си търсят просто коя да им ражда деца.

А за Коцето виждала съм го с момиченца.Последното момиченце от Стара Загора направо си го изпорти.Не знам дали е спрял. Иначе Надя си работи.Собствена кантора май има.Мислех,че след адашката й Надя от Стз ще го остави.Ама.не се случи.Нали на сватбата им тя викаше,че ги прецакала другите момиче.Иначе го "отмъкна" от Райна.

# 2 845
Прецакала ги значи, ами...да и е честит! Просто не знам коя интелигентна жена ще трае това лигаво леке Константин.

# 2 846
На Палома сторитата от последните дни са колко много е болна/вирус или нещо, НО много горда как издържа по нощните заведения, вкл. как пуши наргиле с още хора, изключително безотговорна, към себе си и към другите

# 2 847
Аз от тази тема разбрах, че Надя на Константин си работи и гради кариера. Бях останала с впечатление, че е домакиня и харчи парите на Константин. И сега ми е още по - трудно да си представя какъв непукист трябва да си, че да си лягаш с този, знаейки как ходи по жени нон стоп. Още повече, че тя самата е и страшно красива и харизматична жена.

# 2 848
  • София
Може да играе в цирка "аз не спя със жена си, заедно сме заради децата". За съжаление, има много успешни жени, които все още го правят.

# 2 849
Гледах интервюто на Тервел и жена му, за мен беше загуба на ефирно време.
Тя е раждала, защото е искала да си почине една година от спорта (първото си дете) и защото е била контузена(това по отношение на второто раждане).

Общи условия

Активация на акаунт