Звездни Компромати - Ноември'24

• 288 095
  • 2 903
  •   1
Отговори
# 2 820
Беше адски гнусно това във Вип Брадър и той самия показа какъв малък смешник е ...
Тервел ми е като забит пирон и буля Тервелица ми е като забит пирон .

# 2 821
Искате да кажете, че е проектирал с Лиана.

# 2 822
  • София
Тервел не само се закачаше с Лиана, ама и в гащите и бъркаше. После жена му роди третото дете.
Оня ББ беше наистина "спайсиии".

# 2 823
Е който се натиска с Лиана, му се ражда после пак дете. И с Благо беше същото.

# 2 824
  • софия
И двамата пулеви са гнус, но има жени, които се кефят на маймунското им ниво.

# 2 825
  • До морето
Тервел не само се закачаше с Лиана, ама и в гащите и бъркаше. После жена му роди третото дете.

Даже не в гащите, ами на друго място бъркаше, ако трябва да сме съвсем точни  🙄
Много интересен прочит за изневерите имат и той, и оня другия бричкаджия, дето го коментирахме скоро от Островът на изкушението.. И той така с пръсти я оноди Златка, пък после беше абсолютно убеден, че изневяра не е имало.

# 2 826
  • Glasgow
Благо поне докато бяха заедно я показваше, тя го чака на летище, "моята Мария Магдалена" и прочее щуротии от мъж в начална фаза на "проекта". Тервел като разбра настроенията навън по повод "проекта" с Лиана беше като отровен няколко дни и я остави сама да обере негатива

# 2 827
На Тервел треньора май го стегна, нещо такова си спомням. Ама той какво е очаквал, да му се радват ли? Доста е примитивен и той, също като брат си.

# 2 828
Кой  образован,  изискан  ще се занимава с дейност млатене по кратуната. Лошото е ,че са пример за подражание   и изкуствено  значение им отдават, а   диплом се купува у нас. Предполагам и  другаде , но   диплим не добавя стойност на човека.

# 2 829
Към Тервел винаги е имало едни нереалистични очаквания понеже е уж по-умният Пулев. Дипломиран юрист от СУ, плюс семеен с деца, че и олимпийски шампион на България. Ама не баш…
В Вип Брадър ми беше направил много негативно отношение на арогантен и злоблив човек. Относно заигравката им с Лияна мисля, че беше в голяма степен продуцирана от сценаристите. То в няколко поредни сезона на Вип Брадър видяхме какви ли не глупости: Багата влюбен в Никол Станкулова, Преслава и Гъмов, сватбата на Петканови. Личеше си, че всичко е съшито с бели конци, а пък “виповете” си взимат тлъсти хонорари да го играят разни тъпи сюжети.

# 2 830
Точеше си лиги по Лияна

# 2 831
Точеше си лиги по Лияна
Не че тя не го провокираше с къси шорти, вечно хилене и фамилиарничене. Дето се казва, с боринка си го търсеше.

Последна редакция: сб, 30 ное 2024, 17:08 от Benichka56

# 2 832
  • Glasgow
Точеше лиги, а после супер стресиран беше като разбра, че е излъчвано, чак толкова добър актьор едва ли е

# 2 833
Дали пък е толкова тъп да си е мислил, че няма да се излъчи 😃

# 2 834
  • София
То винаги ще се намери някоя да си го търси. Не върви това оправдание.

Общи условия

Активация на акаунт