Звездни Компромати - Ноември'24

• 288 100
  • 2 903
  •   1
Отговори
# 2 805
Защото понякога отношенията всъщност гърмят след появата на децата. Поне това е моят личен опит.

А може и да са си винаги еднакви отношенията и за всички участници това е ОК? Ние няма как да знаем.

Давам пример с един ужасен за съжителство по моите представи мъж - фолк певеца Коцето. То са изневери, дискотеки, май и наркотици. Един ден не бих го изтраяла. Но ето хубавата му, млада жена от интелигентно семейство си е все с него. Не мисли за развод даже. Не я разбирам, ама това си е неин живот. Райна, като се опари от същия Коце, така и не намери по-подходящ и сега или ще ражда на 40+ години, или ще е без деца. Къде е истината?

# 2 806
  • До морето
Константин поне от приказки го докарва, така говори за това Наде неговото, че чак драго да ти стане.
А този гьон Тервел и тва не прави.

# 2 807
Разбира се, още една загадка - значи достатъчно е мъжът да е мил. любезен, да те хвали, тогава може да си прави каквото си иска, да бъде с други жени и т.н. Понеже те уважава ...?! Без думи съм, но и това е мнение, кой може да каже грешно или не Simple Smile

# 2 808
Скрит текст:
Защото понякога отношенията всъщност гърмят след появата на децата. Поне това е моят личен опит.

А може и да са си винаги еднакви отношенията и за всички участници това е ОК? Ние няма как да знаем.

Давам пример с един ужасен за съжителство по моите представи мъж - фолк певеца Коцето. То са изневери, дискотеки, май и наркотици. Един ден не бих го изтраяла. Но ето хубавата му, млада жена от интелигентно семейство си е все с него. Не мисли за развод даже. Не я разбирам, ама това си е неин живот. Райна, като се опари от същия Коце, така и не намери по-подходящ и сега или ще ражда на 40+ години, или ще е без деца. Къде е истината?
Да, всеки си решава. Ние коментираме. Аз затова казах, че тя в нейния си свят вероятно е постигнала приоритетното й - да е точно с Тервел. Междудругото, има жени, които въпреки броя на децата, не са толкова обърнати към децата, колкото към “картината на мечтите си от детството”, а наоколо може да е потоп. Сега, това вече са хипотези за отношение към деца (съвсем не твърдя нищо за  нейните отношения с децата), но останалото го виждаме в поведението й, излъчването й и самите думи и действия на Тервел.

А това, което казвате за Коцето и изневери, е така. Но неговото Наде просто няма същото измъчено излъчване. По стечение на обстоятелствата я познавам (като позната, не приятелка). Ами тя още преди Коцето беше известна, че харесваше вниманието и един вид да е звезда. А примерно Коцето е доста по-дащен в комплиментите. Винаги й се подмазва поне публично. И това може би я удовлетворява. Дава вид на повече топлина във връзката. Плюс това в началото беше видно той колко много я харесва, как я смята за стилна, от хубаво семейство, класна, културна. А не задето му била под ръка 24/7. Там пак има зулуми, обаче двойката стои съвсем различно.

Последна редакция: сб, 30 ное 2024, 13:31 от Linda*kiss

# 2 809
Коцето освен това и се грижи много добре за семейството си финансово - построи им голяма къща с всички удобства, ходят чат пат на екскурзии - това което се вижда в мрежите, сигурно прави повече без да го отразява 😀 има мъже с финансови възможности, но харчат за други неща....

# 2 810
Не знам дали е коментирано :
Филип Буков след раздялата :
https://-spam082-/article/2024112916535021445

Андрей признава, че жена му е преуморена и кара тежка бременност, но той не се ангажира много и не желае да присъства на раждането на второто си дете :
https://-spam082-/article/2024112913322472697

# 2 811
  • София
Като говорим за раздели, много се учудих за Киара Ферани. Уж я следя, ама явно не съвсем. Уж купиха къща с мъжа й, правиха я, а от Април не са заедно вече.

# 2 812
Като страничен наблюдател, не съм останала с впечатление, че Тервеловата жена е такъв фиксиращ тип човек, както се описва тук. Колко жени биха отишли да играят в чужда страна и биха си оставили малкото дете да го гледа само баща му? Дори и той да може да се справи... Странна ми е. Така, че напълно допускам да не й пречат неговите изневери, да има свое мислене за тях и да гледа по-студенокръвно на любовните отношения. Партньорството е приятелство, да се грижат заедно на децата и така. Има хора, които приемат половинката си себедопълваща и други, които се чувстват по завършени, имат си своя свят и не се събарят от кривите стъпки на половинката, не ги приемат толкова унизително, защото не се себеопределят с отношението на половинката , те си имат стойност, която не може да се омаловажи с нечие предателство, странни са ми, но вероятно живеят по-леко.

# 2 813
  • Бургас
Днес Иван е рожденик, а Андрей именик.
Андрей е публикувал много хубав поздрав с негов кратък разказ за приятелството им:
https://www.youtube.com/watch?v=O1OumKlOpYk

# 2 814
Като страничен наблюдател, не съм останала с впечатление, че Тервеловата жена е такъв фиксиращ тип човек, както се описва тук. Колко жени биха отишли да играят в чужда страна и биха си оставили малкото дете да го гледа само баща му? Дори и той да може да се справи... Странна ми е. Така, че напълно допускам да не й пречат неговите изневери, да има свое мислене за тях и да гледа по-студенокръвно на любовните отношения. Партньорството е приятелство, да се грижат заедно на децата и така. Има хора, които приемат половинката си себедопълваща и други, които се чувстват по завършени, имат си своя свят и не се събарят от кривите стъпки на половинката, не ги приемат толкова унизително, защото не се себеопределят с отношението на половинката , те си имат стойност, която не може да се омаловажи с нечие предателство, странни са ми, но вероятно живеят по-леко.
Тези, които искат да го ангажират, за да не изневерява 😂 шегувам се Simple Smile Аз за фиксация към децата не говоря (даже намекнах, че има вариант да не е). Говорех за фиксация към Тервел, защото и той в интервюто го представи, че тя го гонила, тя го навивала на връзка, тя много го обичала. А предвид как сме видели той да се държи с нея, тя седи плътно и мирно. Така изглежда.
Иначе интересен прочит за характерите. Не е лишен от логика. Аз само не разбирам такива завършени личности защо обаче стоят в двойка. Инак не ги и придирям да се “развеждат”. Просто гледаме сеир в едно предаване, което има претенции да говори за любов.

# 2 815
Има мъже които изневеряват (за да си четкат самочувствието), но вътрешно са толкова гузни, че се държат с жена си като към кралица и обръщат внимание на децата си. Предполагам Коцето е с такова поведение.

# 2 816
  • София
Коцето с белите вещества не знам до колко може да се отчете вкъщи или навън.

# 2 817
Знам, че много недолюбват Иван и Андрей, но не може да се отрече, че са много креативни във всичко, което са правили и правят и са едни от най-успешните шоумени. Да са живи и здрави!

# 2 818
  • София
Аз пък много му се зарадвах на Иван за искрения разказ за алкохолизма. Да е жив и здрав, да си гледа децата и внучета да види!

# 2 819
Тервел не само се закачаше с Лиана, ама и в гащите и бъркаше. После жена му роди третото дете.

Общи условия

Активация на акаунт