💫 Ханде Ерчел и Керем Бюрсин 💫 след "Друг човек" и "Ако обичаш силно" /Тема 41/

• 38 892
  • 737
  •   1
Отговори
# 150
Нова снимка на Ханде и Хакан от изложбата на Çağatay Odabaş

# 151
Много мило клипче на Ханде и Мави

https://x.com/portalhandebr/status/1854222106285998522

# 152

И как' Сийка да се изкаже... Smirk На мен лично новата изгора на Керем хич не ми харесва - нито като визия, нито като излъчване... Малко изкуствено ми стои. Но... щом той си я харесва, нямам против... Скептична съм дали ще се задържи с нея, но... времето ще покаже... Дано Керем този път ме обори. Relieved

# 153
Инфо:
Адба обяви кои са най-популярните мъжки актьори на екрана! (30 октомври-5 ноември).Керем тази седмица е на 5-та позиция.

Gift Heart

Sparkling Heart

# 154
# 155
Говорихме за всичко с Керем Бюрсин Simple Smile

Simple Smile

# 156
Под снимката пишеше:
"На днешната дата преди 6 години"

Колко бързо може да се промени всичко ...

# 157
Направо ги визуализирам тия двете кукли....много са сладки! Heart Eyes

# 158
Здравейте, прекрасни момичета!🌸

Ханде и Керем? За мен ... любовта им бе взрив. Страст. Жажда. Взаимно обожание, възхищение, обсебване. Енергия, с която заредиха и нас. Защото всички искаме да вярваме в силата и красотата на любовта. И извън леко повърностните: "той ме разсмива", "тя е много красива", мисля че бяха много впечатлени един от друг като характери и се отнасяха с изключително уважение към стремежите си. Колкото и да ги харесвах заедно, намирам решението да се разделят за правилно.
Оттогава се опитвам да живея без очаквания и без да навлизам надълбоко в ничии отношения.
Приемам двойката Ханде-Хакан от самото начало. (Доверявам се на искреността на Ханде.) В началото Хакан изглеждаше доста скован. Не знам дали е истина, но ме впечатли споделеното тук, че Хакан преследвал Ханде 11 месеца, преди тя да се реши на връзка. Личи му, че не харесва и се дразни от папарашкото внимание и нахалство. Сега е по-отпуснат и на снимките/показно или не/, и двамата излъчват щастие. Усмихват ме.

# 159
Стори от Ханде

И от Керем

# 160
s..v , много хубав пост. Съгласна съм с теб. Любов ли е било, те се знаят, важното е, че си го изживяха и не останаха с чуденето "а какво би било?" Изживяха го и го преодоляха очевидно, научиха си уроците и продължиха напред...
Винаги ще имам сантимент към двойката Ханде и Керем, най-вече заради хубавите емоции по онова време.  Heart

"Онзи, който не смее да докосне бодлите, не трябва да копнее за розата." Ан Бронте

# 161
  • Кърджали
Молитвата, която казва майката на Джем във филма, е молитва, думи, които майката на Керем му е казвала като е бил малък.
Първоначалната версия на филма е била с малко по-токсична връзка. При монтажа някои сцени са отпаднали, защото им е дошло малко повече токсично.
Малко акценти от поредното интервю с Керем покрай филма му, което пуснаха.

Според него е важно героите в историите да имат своите грешки, черни точки. Никой не е съвършен, все пак. И любовта не е съвършена. И в друго интервю го беше казал - във филма има неща, които него го вълнуват, които мисли, за които се чуди.
Казва, че не е много добър във флиртовете. И си го признава. Обичал да казва направо "Харесваш ми". Бил срамежлив.
Сцената на запознанството между Джем и Алара е нещо, което той нарича "мечта" - мечта за такова влюбване.
Още на първата година като започнала кариерата му в Турция, е изпратил един сценарий на един продуцент. Отговорът е бил "момче, тук е Турция", сценарият бил нещо по-лудо, искащо огромен бюджет, ала бала, научна фантастика. Сценарият още си му стои... Но и се научил че "това че имаш желание, не означава, че трябва да го направиш", научил се е да се допитва първо дали историята си струва.
Работата зад кадър много го привлича. Не мисли да се отказва от актьорството, но иска да се задълбочи повече и зад кадър.

Животът отминава бързо, но любовта може да е вечна.
Животът не се живее със съжаления, а за някои съжаления може да е късно.
Може би може да напише и нещо за смъртта.

# 162
Flowers Hibiscus Добро утро, прекрасни момичета! Flowers Hibiscus

Желая ви един успешен ден, изпълнен с много усмивки и добро настроение Wink

Gift Heart

Sparkling Heart

# 163
Добро утро и от мен.
Въпрос на деня: Любима сцена на Ханде пт сериал/филм.

Не ми е точно любима, защото ме кара да рева всеки път Grinning

# 164
Flowers Herb Добро утро и от мен.
Отговор 4 ЛЮБИМА СЦЕНА ...

Слънчев и успешен да е деня, Ви!

Общи условия

Активация на акаунт