💫 Ханде Ерчел и Керем Бюрсин 💫 след "Друг човек" и "Ако обичаш силно" /Тема 41/

• 39 002
  • 737
  •   1
Отговори
# 645
На снимките, които сте качили на Керем очите изглеждат по-зелени, въпреки, че по принцип май са сиви. Не вярвам, че ще изкарат дълго със Сабанджъ-та. Жени от нейния сой търсят стабилност, а Керем е по-хвърковат. Въпреки, че напоследък сякаш се е по променил (или поне, което показва публично).

Ханде много ми харесва напоследък без полуголите тоалети. Ако ще и да съм консерва.
Биге направо изби рибата. С тая тъмна коса. Кой знае фронтално погледнато как изпъкват очите й. Тя нали беше щастливо омъжена? Да не би вече да е щастливо разведена?

# 646
Здравейте, 🌞

Мелиса като брюнетка. Според мен с по-тъмен цвят на косата повече и отива, очите и изпъкват.

Дари ако не се лъжа преди година Биге имаше дългогодишна връзка с Арас Булут, но се разделиха и оттогава поне официално Биге е сама.

# 647
Ханде беше красива снощи.

Пропуснах рождения ѝ ден. Прекарала го е добре в компанията на любимия си човек. Там изненади за  мен лично  няма,  но това, което ме впечатли най-много е смислените каузи, за които са дарявали нейните фенове.

Последна редакция: вт, 26 ное 2024, 10:22 от Бл@гуна

# 648
Окото от снощното стори на Керем не било на Мелиса.

# 649
Биге беше много години с Арас, харесвам я още от едно време. Не е с типична красота, но има една доброта и зрялост в нея. Макар да играе често ролите на "лошата" в историята. Беше ми много кофти като се разделиха, но пък си се следят и до днес в Инстаграм, та предполагам са си останали с добрите спомени и отношения. Отнесе и тя много хейт из социалните мрежи...
За да не е спам в темата отклонението за Биге:

"Отговорът на Hande Erçel на въпроса за брака: Всичко е съдба/късмет."

# 650
Нова мини реклама на Turkcell с участието на Керем Wink
https://x.com/IrinaR21493/status/1861388369537782183

Yellow Heart

# 651
# 652
# 653
# 654
И Гамзе е била гост на събитието снощи.

Нистина ли това за зеленото око не се отнася за Мелиса, а за Мехтап, с която не е имал никакви отношения?

Последна редакция: вт, 26 ное 2024, 17:53 от Бл@гуна

# 655
Благи, не разчитай на това. Девойката сама се хвалеше като лайкваше постове каква чудесна двойка са с Керем. И Керем като я остави започна да го хейти, даже писа, че подарявал една и съща книга на всичките си гаджета.
Сторито на Керем е едно от двете, които е била пуснала Мехтап, няколко часа преди  Керем.
Нежност и изящество

Последна редакция: вт, 26 ное 2024, 18:29 от tina-latina

# 656
Фенки на певицата Биге Grinning

# 657
Ново:
Епизод 1 от Inside Kerem home Technogym вече е достъпна за гледане в YouTube  
#KeremBürsin My Technogym | В домашната фитнес зала Technogym на Керем Бюрсин

Simple Smile

# 658
Бърз лайк от Мелиса за Керем

# 659