💫 Ханде Ерчел и Керем Бюрсин 💫 след "Друг човек" и "Ако обичаш силно" /Тема 41/

• 38 322
  • 737
  •   1
Отговори
# 705

Диди, честита да си!
Желая преди всичко здраве, спокойствие, много красота и цвят в живота!

Здравейте, прекрасни момичета!🌸
Благодаря за новините!
Дилеми! 😘

# 706
  • Dupnica
Честит юбилей, Диди! Бъди здрава и щастлива!
Дилеми  Heart Flowers Hibiscus
На всички момичета сърдечно Благодаря! Flowers Hibiscus Animal Bee Sparkling Heart

# 707
# 708
Flowers Hibiscus Добро утро, прекрасни момичета! Flowers Hibiscus

Желая ви един успешен ден, изпълнен с много усмивки и добро настроение Wink

Gift Heart

Sparkling Heart

# 709
Здравейте, 🌞
Нова снимка от сета на Платоничния

Обвиняват Мелиса С. в плагиатство. Последният и пост бил взет от мотивационен сайт в Тик ток ( без да го цитира) и го е представила за неин.

Не знам как да сложа клипчето от Тик ток.
Хубав ден на всички! 😃

# 710
Добро утро. Animal Bee

Диди, честита да си! Flowers Hibiscus

Какво се върти:
ISDIN е мултинационална лаборатория с испански произход, присъстваща на пазара от 1975 г., специализирана в иновативни решения за грижа за кожата. През октомври 2024 г. отвори клон в Истанбул, Турция, с инвестициите на Sabancı College в партньорство със Sabancı Holding. Марката обещава да увеличи печалбите си на пазара и да осигури много доходност, като си сътрудничи с много известни турски лица.

Козметичната марка --> Сабанджъ -- > Керем
Комфликт на интереси, шуробаджанащина или и двете? Grinning

Ех, да бяха взели и Ханде. Щяха да убият рибата с такава реклама. Навсякъде щеше да се пише за тях.Joy

# 711
Ханде като получи награда в Ню Йорк го завъртяха като клюка в Туитър, че са я поканили за рекламно лице на марката, но е отказала и Айча е заела нейното място.

Не е искала да се намеква, че Хакан я е уредил с договор.

Все пак двете неща трябва да са отделно иначе току-виж всеки по пътя си.

Дано при Керем не стане така.

Обаче щеше да е много забавно ХанКер в обща реклама. На някои хора щяха да им побелеят косите 😎

# 712
Здравейте! Flowers Hibiscus

Диди, Честит празник! Flowers Hibiscus Здраве и късмет ти желая.

Изобщо не искам Ханде и Керем в реклама, особено пък да е свързана със Сабанджъ. На мен поне би ми изглеждало от една страна изключително лицемерно да се съгласят да снимат нещо заедно, а от друга направо за смях ще станат, че ще се навият на подобно нещо, предвид кои са половинките им. Да, години минаха, не трябва да се мразят, но не мисля, че някой от тях има желание за подобно нещо. Ако има някой, по-скоро ще е Керем, Ханде няма шанс да се съгласи.
И в случая сега с Керем, би било най-удачно да откаже. Марки ли няма за рекламиране?
Като се замисля и в проект не горя от желание да ги видя.

Тина, Керем не е лице на авиолиниите още от миналата година.

Последна редакция: пт, 29 ное 2024, 11:24 от midnight__sun

# 713
Лайк от Керем за Мелиса

След последните събития В Туитър - "лайква я защото му е гадже или защото му е новият шеф?"
Керем сам си вкарва автогол ( и аз напредвам с футболните термини покрай Слънцето и Миси)

# 714
# 715
Ден 45 от сета на #Platonik 🎬

Скрит текст:

Родителите на Керем последваха страницата на gate.27 ( на Мелиса Сабънджъ Simple Smile )
https://gate-27.com/tr/ekip/melisa-sabanci-tapan/

П.С.
Ще си посипвам главата с пепел ... Stuck Out Tongue Winking Eye
Публично се извинявам, защото си мислех, че Хакан е Nature Rainbow с това лайкване и пускане на сторита с мазила и кремчета със слънцезащитен фактор..., а то излезе, че били техни и човекът просто си ги е рекламирал.

# 716
Стори от страницата на Бамбашките в Инстаграм:

# 717
# 718
# 719
Стори от Ханде

Сабънджъ занимават ли се с чипсове и бисквити? 😎

Общи условия

Активация на акаунт