💫 Ханде Ерчел и Керем Бюрсин 💫 след "Друг човек" и "Ако обичаш силно" /Тема 41/

• 38 530
  • 737
  •   1
Отговори
# 15
  • София
https://x.com/i/status/1852683704298008975

новата реклама на Turkcell

# 16
Нови снимки на Ханде

# 17
Flowers Herb Още ... от Ню Йорк!

Ханде, явно обожава морски дарове ...

Ех, този мъж, който обича да угажда на любимата жена. Все така, Хаки...

Последна редакция: сб, 02 ное 2024, 17:11 от Yassy_N

# 18
Керем ново интервю ли има?

# 19
Мики, благодаря за новата тема. Flowers Hibiscus Не знам с какво ще я изпишем, понеже не се очаква нищо до премиерата на "Разглезен". Satisfied

То почти дойде време, декември е зад ъгъла. Grinning А и да не забравяме, че и  рожденичка си имаме този месец. Sunglasses

Какво ще пишем в темата? Животът е пълен с изненади, така че да очакваме неочакваното!
Понякога дори стига, както е казал Уолт Уитман „...  достатъчно е да бъда с тези, които харесвам
.Smile

Много хубаво! Heart Exl

Много са хубави последните снимки на Ханде. Някак по-естествени ми стоят, писна ми от пози. Grinning

# 20
Плакатът на “Разглезен”:

# 21
Постерът на Богаташа

Новина от последния час:
Мелиса Сабанджъ е накарала Керем да отследва Хадисе 😉

# 22
Сериозно ли Керем е отследвал Хадисе? Нали бяха "най-добри приятелчета" ... ???
Днес нямам време за новини, а какви работи са станали Stuck Out Tongue Winking Eye
Sparkling Heart

Stuck Out Tongue Winking Eye

# 23
Да, отследва я преди час някъде.
Другото, което се върти, но не знам дали е истина  защото не следвам нито Мелиса, нито Серенай е, че Мелиса С. е отследвала Серенай от хората, които следва в Инстаграм 🙄

# 24
Инфо:
Özgür Önurme, режисьорът на поредицата Reminder, последва Hande Erçel и Barış Arduç в Instagram.

Хакан доста е заякнал Stuck Out Tongue Winking Eye Без малко де не го позная Simple Smile

# 25
# 26
Wink
https://x.com/Juventinainside/status/1852725952641450214

Превод с Гугъл:
3 любими филма на Керем Бурсин.

„Искам да ви попитам за трите ви любими филма.

KB: Моите 3 любими филма са толкова дълъг списък, че ще се опитам да избера от тях, но зависи от настроението ми.

1. "Kramer vs. Kramer" е филм, който абсолютно обожавам. Има интересна тема, така че наистина харесвам този филм и те се представиха невероятно.

2. “Масло” - също наблюдава отношенията между режисьор и актьор на екрана. За мен беше голям урок, че такова представяне може да се постигне от един актьор, така че изгледах целия филм с отворена уста.

3. Лечителят Адамс е един от любимите ми филми на Робин Уилямс. Мисля, че това е невероятен сценарий за човечеството. След като гледах филма, наистина искам да правя добро и не искам да правя нищо друго.

Тогава нека поискаме бонус.Един бонус...
И така, харесвам The Prestige на Кристофър Нолан.
Това е любимият ми филм на Нолан.
Sparkling Heart

Yellow Heart
Мете Simple Smile

# 27
Само за последните 24 часа: и се притеснявате, че ще ни е скучно 😎
Стефани лайкна Керем
Керем отследва Хадисе
Мелиса Сабанджъ отследва Серенай

# 28
Здравейте момичета!!
Радвам се за новата тема!! Чакаме новини за филма та Ханде!!
И вести и клюки за новата двойка!!
Мелиса и Керем!!
Хубава вечер!!

# 29
Здравейте! Flowers Hibiscus

Да, отследва я преди час някъде.
Другото, което се върти, но не знам дали е истина  защото не следвам нито Мелиса, нито Серенай е, че Мелиса С. е отследвала Серенай от хората, които следва в Инстаграм 🙄
Видях го от профили, които слагат достоверна информация, което ме навежда на мисълта, че е вярно. За Серенай имам предвид.
Проверих за Хадисе и не я следва вече. Нали бяха големи аркадаши? Партита, честити му тя рождения ден, ходиха до Венеция... Странна работа. Те и за Мелиса С. писаха, че е отследвала преди време Ханде.

Това е първият турски филм, прожектиран широко в Европа, Русия, Централна Азия и Близкия изток.
Той ще дебютира на Американския филмов пазар в Лас Вегас през ноември
Продължават преговорите за скрининг в други страни.

Не мога да не отбележа, че Хакан е станал голям симпатяга. Това е ефектът на Ханде. Кара хората покрай нея да изглеждат по-добре. Мотивира го, не може до такова жена да се занемариш.

Общи условия

Активация на акаунт