💫 Ханде Ерчел и Керем Бюрсин 💫 след "Друг човек" и "Ако обичаш силно" /Тема 41/

• 38 528
  • 737
  •   1
Отговори
# 30
Лайк от Баръш за Ханде Simple Smile

от хората на Дисни +

Evrim Simple Smile

# 31
Слънце, приятелството е до време, любовта е вечна 😎

# 32
Добър вечер!
Наздраве от Ханде

Да ви е сладко

Очарователна Ханде

# 33
От Гюнфер:
Керем снима нещо - предполага се, че е реклама Simple Smile

Скрит текст:

Simple Smile
Синята пещера днес е на 5-то място

Simple Smile
Джем също лайкна последния пост на Ханде

П.С.
Честно казано много ме изненада това отследване на Хадисе. Все пак го уреди с "Лексус" и изведнъж ... Чао ...

# 34
Flowers HerbХаки ...

Мъжът, който прави щастлива Ханде!
https://www.youtube.com/shorts/nrMZfvSzgh8

# 35
Нашето момиче Ханде, става все по красива, явно Хакан и огажда много!!
Вече не се разправя с никой,  просто си живее живота и е много щастлива с Хакан!!

# 36
И на мен ми е чудно. Хадисе имаше рожден ден наскоро и беше събрала близки приятели. Направи ми впечатление, че Керем не присъстваше и си помислих, че е заради сета на "Платоничен", но вече не съм сигурна.

Чакаме още една реклама на Теchnogym. Керем снима в дома си. 

# 37
Şımarık/ "Разглезен" зареждане ...

Yellow Heart

# 38
# 39

Тогава нека поискаме бонус.Един бонус...
И така, харесвам The Prestige на Кристофър Нолан.
Това е любимият ми филм на Нолан.

На пръв прочит не се сещам за другите филми, но този съм го гледала и ми беше харесал. Blush Беше доста отдавна и вече не си спомням сюжета точно, но имаше някакъв обрат на финала и това ми беше харесало.

Хакан доста е заякнал Stuck Out Tongue Winking Eye Без малко де не го позная Simple Smile

На мен изобщо не ми заприлича на него така в гръб, и с тази шапка, изобщо не е в негов стил. Grinning Но щом казвате, че е той, вярвам ви. Grinning

# 40
От Бирсен

„Şımarık“, режисиран от Онур Юнлю, който излиза на 20 декември, привлича вниманието с необикновения си сюжет и силния актьорски състав. “Şımarık” е за Мете (Керем Бюрсин), безотговорния син на богат баща, който се озовава в Османската империя от 16 век в резултат на интересно наказание. Бащата на Мете (Ахмет Мумтаз Тайлан) налага извънредно наказание, за да спре изстъпленията на сина си, а Мете се бори да оцелее като младоженец в този нов свят. Мете, който не знае за мистериозните планове на героя Сами (Еркан Колчак Кьостендил), тръгва на съвсем различно пътешествие, когато Асена (Мелис Сезен) навлиза в живота му. Имена като Melisa Döngel, Cemal Hünal, Güven Kıraç, Ecem Özkaya, Evliya Aykan и Efekan Can също участват във филма, който съчетава темите за пътуване във времето и личностно развитие със забавен хумор. Тези колоритни герои, различни един от друг, придружават трансформационното пътуване на Мете.

# 41
Току-що видях, че са давали днес филма Престиж по БТВ Синема. Ако може да си връщате назад, може да си го пуснете. Аз го пуснах да си го припомня. Blush

# 42
  • София
Само за последните 24 часа: и се притеснявате, че ще ни е скучно 😎
Стефани лайкна Керем
Керем отследва Хадисе
Мелиса Сабанджъ отследва Серенай
Много ми е смешно и още по-странно това отследване при комшиите. Непрекъснато някой някого следва и отследва.
Тази Мелиса Сабанджъ ще се окаже много ревнива.  
Ако види този жест на колежката Деврим, да не го накара и нея да отследва. Нещо не започва добре връзката. Да не стане така накрая, че Керем нея да отследва.  

Малко фенски хумор...

Последна редакция: сб, 02 ное 2024, 23:47 от БлагаВест

# 43
Flowers Hibiscus Добро утро, прекрасни момичета! Flowers Hibiscus

Пожелавам ви един свеж, усмихнат и изпълнен с положителни емоции ден Simple Smile

Gift Heart

Sparkling Heart

# 44
Добро утро и прекрасна неделя на всички!! Нека се радваме и днес на хубавото време, а утре ще има захлаждане!! В момента гледам  "Почукай на вратата ми " БТВ stori!!
Приятно гледане, на който го гледат!!

Общи условия

Активация на акаунт