Мебели "Виденов" – 5

• 2 140
  • 20
  •   1
Отговори
  • Sofia
В настоящата тема можете да задавате въпроси и да споделяте мнения за мебели "Виденов".

Линкове към старите теми: 1, 2, 3, 4.

# 1
Някой има ли карта Виденов? Тя физическа или електронна е?
На сайта май няма как да се разбере дали има наличност от даден артикул във ''вашия'' магазин?

# 2
  • оттам, откъдето започва България
То в магазините на Виденов няма в наличност всичко, което предлагат. Поръчваш, чакаш и получаваш. Simple Smile
Имам предвид едрите артикули - дивани, шкафчета, портаманта и т.н.

# 3
  • Пеликания
Картата е виртуална. Като тръгнеш да се регистрирате ако имате ще Ви излезе, че вече има така регистрирана. В сайта има подробно описано за нея.
А за наличността под всеки артикул има дали този артикул е наличен и в кой магазин.

# 4
Ранобудна,трябват ми няколко големи неща,но исках да си ги взема от магазин ,защото онлайн няма как да участвам в играта им този месец доколкото разбрах Simple Smile

MarieSt , уж търсих инфо,но чак сега го намерих най-отдолу за картата. Иначе аз за мостри разбирам ,че нещо е сглобено и изложено да се види,а не че е налично,но нз.Както и да е,леглото ,което аз гледам няма написано къде има мостри Simple Smile

Мерси за отговорите.

# 5
  • Пеликания
Налично имат малки артикули, като холни маси и етажерки само, които да си вземете от магазина и декорация.
За играта не е ли просто да отидеш в магазина да поръчаш? Няма значение дали е налично за вземане или не.

# 6
Здравейте, има ли някой в групата, който да е закупил диван Рубен и да изкаже отзиви. Благодаря Ви!

# 7
  • София
Искам да ги похваля за експедитивността!
Налага ми се да направя рекламация на матрак с пружини и вградена конструкция, който се деформира за 11 месеца ползване. Мисля, че изначално продуктът не е качествен, но това е друга тема. Не е собствено производство.
Днес в 15.18 часа се свързах с кол центъра и още по време на разговора ми изпратиха СМС с мейл на който да изпратя снимка на дефекта и снимка на касовия бон.
В 15.29 часа изпратих мейла.
В 15.36 часа получих обаждане от Отдел Рекламации, че е приета и ще се обадят допълнително до 14 дни да уточнят кога да доставят нов.
Вярвам, че така се прави успешен бизнес.

# 8
Здравейте, някой ползвал ли е диван Тоскана и ако да може ли отзиви?

# 9
У дома сме с него. Какво точно те интересува?

# 10
У дома сме с него. Какво точно те интересува?
Как е като твърдост, дамаската изтърква ли се, здрав и устойчив ли е?

# 11
От м. декември 2022 г. го ползваме, т.е. не е от дълго време, за да съм категорична.
Според ММ е удобен, но той е и основният ползващ го. Казва, че има две места, на които се усещат дървените тачки отдолу. Smiley Аз нямам мнение, тъй като в редките случаи, когато го ползвам, ползвам лежанката.
Диванът е доста мек (имам предвид дунапрена), дамаската е тънка, но не се е протрила все още. Тъмно кафяв цвят избрахме и всяка светла прашинка се вижда. На сайта дамаската изглежда по-плътна. Плюс е, че калъфите на възглавниците са свалящи се и могат да се перат.
За спане става, но сме го ползвали епизодично, когато имаме гости. Площта за спане е много голяма.
Лично на мен ми харесва раклата и начинът на разпъване на механизма (много лесно).
Бихме го взели, ако е на най-ниска цена (като гледам, май тогавашната максимална цена сега е минималната ли? Thinking  И ние някъде към 1439 лв. дадохме, плюс такси за качване и сглобяване) Не знам дали сте забелязали, че Виденов периодично сменя цените на продуктите си, но никога не трябва да се купува на най-високата цена. Според мен тя е дадена като основа, след което да има спад от цената при промоция, а в действителност цената, на която следва да се купува, е най-ниската възможна.
Май доста писах. Sweat Smile

# 12
От м. декември 2022 г. го ползваме, т.е. не е от дълго време, за да съм категорична.
Според ММ е удобен, но той е и основният ползващ го. Казва, че има две места, на които се усещат дървените тачки отдолу. Smiley Аз нямам мнение, тъй като в редките случаи, когато го ползвам, ползвам лежанката.
Диванът е доста мек (имам предвид дунапрена), дамаската е тънка, но не се е протрила все още. Тъмно кафяв цвят избрахме и всяка светла прашинка се вижда. На сайта дамаската изглежда по-плътна. Плюс е, че калъфите на възглавниците са свалящи се и могат да се перат.
За спане става, но сме го ползвали епизодично, когато имаме гости. Площта за спане е много голяма.
Лично на мен ми харесва раклата и начинът на разпъване на механизма (много лесно).
Бихме го взели, ако е на най-ниска цена (като гледам, май тогавашната максимална цена сега е минималната ли? Thinking  И ние някъде към 1439 лв. дадохме, плюс такси за качване и сглобяване) Не знам дали сте забелязали, че Виденов периодично сменя цените на продуктите си, но никога не трябва да се купува на най-високата цена. Според мен тя е дадена като основа, след което да има спад от цената при промоция, а в действителност цената, на която следва да се купува, е най-ниската възможна.
Май доста писах. Sweat Smile
Благодаря за информацията! Харесахме го в нашият град го няма да го видим на живо и за това реших да разпитам.

# 13
Препоръчвам да го видите и да го пробвате на живо. Аз написах всичко, което се сещам. Сега съм полегнала на него, удобно ми е. Когато купувахме диван ходихме и в съседни градове, където има мостри, за да пробваме.

# 14
Здравейте, някой да има мнение за диван Финикс?

https://videnov.bg/raztegatelen-divan-finiks-3?_gl=1*xdoehv*_up* … afgxoCtl8QAvD_BwE

Ще се ползва понякога за спане, тя ме интересува най-вече дали е удобен за това. Имам ограничено място и този е от малкото които биха се сместили, но ако имате препоръка за подобен размер ще се радвам да споделите.

Последна редакция: пн, 02 юни 2025, 20:22 от FBID1058310664

Общи условия

Активация на акаунт