Онлайн магазин Тему (Temu) за България - 10 - ноември

• 40 264
  • 880
  •   1
Отговори
# 60
Обещах да дам отзиви за таблета, който очаквах, ето този https://share.temu.com/VHAuUmNyYwA
Гледам, че цената му доста се е повишила - от 167 лв, в момента е 255 лв. Вече писах и скриншот дадох , че с ваучерът от 60 лв. и от корекция в цената ми излезе 90 лв.
Пристигна много добре опакован, в целофан и хубава твърда кутия. Има си всички описани салтанати - калъф, който се ползва  и като стойка, защитен силиконов калъф, безжична клавиатура, мишка, зарядно и писалка. Синът ми от два дена го ползва, даже игри си инсталира и е много доволен. Доколкото успях да проверя всички дадени характеристики, като версия Андроид 14, РАМ, РОМ, 8-ядрен процесор си отговарят. Та засега сме доволни Simple Smile

Здравейте! Можете ли да кажете дали има блутут?
Да, мишката и клавиатурата се свързват с блутут.

# 61
Дали може да се върне зъбен душ? Не съм връщала досега. Причината е, че струята не е с достатъчно силно налягане, но трябва ли да прилагам снимки? Отдолу има иконки за снимко или видео, но не мога до разбера дали трябва да кача снимка.

Пишете на бота. Като дадете ревю на продукта, нищо няма да се случи. Не знам дали ползвано нещо може да се върне с тази причина. Все пак повече не може да се продаде на друг. Не е като да сте пробвали обувки и те да не Ви стават, но пишете. Бота ще Ви каже какво да правите.

# 62
Дали може да се върне зъбен душ? Не съм връщала досега. Причината е, че струята не е с достатъчно силно налягане, но трябва ли да прилагам снимки? Отдолу има иконки за снимко или видео, но не мога до разбера дали трябва да кача снимка.

Пишете на бота. Като дадете ревю на продукта, нищо няма да се случи. Не знам дали ползвано нещо може да се върне с тази причина. Все пак повече не може да се продаде на друг. Не е като да сте пробвали обувки и те да не Ви стават, но пишете. Бота ще Ви каже какво да правите.
Да. Гадничко е, обаче и мен ме е яд да давам немалко пари за неудовлетворяващ продукт.Аз не съм си го допирала до лигавицата, но те няма как да знаят това.

# 63
milanda , аз от скоро ползвам зъбен душ и съм супер доволна. Ето този:
. Пробва ли всички видове накрайници? С единият - най-тънкият, струята е много силна, направо имам чувство, че ще ми изкърти зъбите Simple Smile С удоволствие го ползвам по няколко пъти на ден, тъй като съм пародонтоза и имам разстояние между зъбите. Не съм и предполагала колко още за чистене има след миенето с четка и паста...
Може би пък твоя да се е случил дефектен...

Последна редакция: пн, 04 ное 2024, 23:38 от mimoza@b

# 64
Не е дефектен, само един накрайник имаше и го сравнявам с предишни, които съм имала. А пък съм имала много. Аз връщам не само душа. Три чифта ръкавици, които са s, обаче на мен ми трябват много по-малки.
Уред за стягане на тазовото дъно - не е удобен, врязва се в краката ми, а и има дефект, така че го връщам за дефект.
Ходих до BOXNOW и естествено, на Марко Тотев пратката не ми влезе в бокса, с няколко мм.Сега товарителницата ще ми важи ли все още, ако го преопаковам? Или трябва да моля за нова?

Последна редакция: вт, 05 ное 2024, 16:28 от milanda

# 65
  • София
Ако използваш като причина за връщането: "прдуктът не отговяря на очакванията" не е нужно да качваш снимки или клип. Поне при последното ми връщане беше така. Снимка иска задължително ако заявиш, че продукта е дефектен или не работи.
Пробвай да видиш какво ще стане. Аз подозирам, че ако си го поискат, ще го продадат на някой друг с намаление Joy

# 66
Не е дефектен, само един накрайник имаше и го сравнявам с предишни, които съм имала. А пък съм имала много. Аз връщам не само душа. Три чифта ръкавици, които са s, обаче на мен ми трябват много по-малки.
Уред за стягане на тазовото дъно - не е удобен, врязва се в краката ми, а и има дефект, така че го връщам за дефект.
Ходих до BOXNOW и естествено, на Марко Тотев пратката не му влезе в бокса, с няколко мм.Сега товарителницата ще ми важи ли все още, ако го преопаковам? Или трябва да моля за нова?

Май трябва нова товарителница. Но май трябва да откажете старото връщане и да се създаде ново. Не знам как се случва. Аз за това при последното връщане звъннах предварително да ми заредят по-голяма кутия. Сигурно и в по-малка щеше да стане, но не ми се рискуваше. Вече, ако е по-голяма пратката от най-голямата кутия - греда, защото не можем да сменим куриерската фирма.

# 67
Първо се отказва старото връщане. От профила в Тему, във Връщания. После се генерира ново връщане, с нова товарителница. И се уговаря с Бокс Нау голяма кутия.

# 68
https://share.temu.com/YLarBHAYYfA
Тези акрилни маркери на първо пробване са много добри. Само че са малко малки (самите маркери като размер, а не опаковката). Надявам се да не пресъхват бързо, защото поръчах още много цветове.

# 69
  • Лутаща се
Възможно ли е да не ми изпраща съобщение да заявя кредит защото редовно си изисквам корекция на цената?
Вече четири поредни дни ми пуска офертата с един продукт на 90% + 7 на 50% отстъпка от цената. Тази оферта никак не е изгодна! Проверих! Уж 50% намалени продукти, а редовната им цена е по-ниска. Спрях да се възползвам. Ще чакам другата оферта, с 200% отстъпка. Заплюла съм си безжична прахосмукачка и комплект тенджери. Да видим на каква цена ще излязат всъщност.

# 70
Те са си на същата цена - без отстъпка, само че ако поръчката е над 100 лв, ще се върнат 80, като кредит. 

# 71
Няма връзка корекцията на цена с офертите. Аз най-редовно си искам. Мисля, че като имаш много поръчки ти дават повече оферти. Аз имам 50, от май до октомври. Joy

# 72
Може ли да дадете линковете на зъбния душ, доволни и недоволни.

# 73
Колко време казахте, че са ви стояли  невзети последните поръчки, след като са освободени от митница? Да знам горе долу колко ще чакам.Grinning

# 74
На мен ми стояха не взети пратки от митница над 10 дни. Писах на бота и се задвижиха, като междувременно ми върнаха по 10лв на поръчка и накрая цялата сума за една от поръчките.

Общи условия

Активация на акаунт