Отговори
# 495
Говори за момичето в огледалото,избира Сейран.Мисля че ще се появи Синан накрая.

# 496

Халис: Приближи се, Ферит. Приближи се към огледалото. Да видим, коя от тях руши баланса ти.
Сейро: Забравил си телефона в стаята ми, та...
Феро: Какво искаш?
Сейро: Да не се жениш.
Феро: Няма да се получи между нас, Сейран. Тази връзка те разболяваше, почти умираше.
Сейро: Но не умрях.
Феро: Защо не дойде, след като оздравя? Откъде да знам, че след месец няма да ме оставиш и да заминеш?
Есме: Сейран! Моята дъщеря няма да бъде втора жена в този дом!
Есме: Мислим да заминем за Антеп.
Сейро: Защо мислиш за мен, Ферит? Дай ми честен отговор, ще остана. Защо мълчиш, Ферит? Кажи вече!
Халис: Погледна ли огледалото, дете?
Феро: Погледнах, дядо. Момичето, което видях в огледалото, в момента излиза от живота ми. Умолявам те, направи нещо, дядо!
Сейро: Ако имаш смелост, предизвиквам те.

Последна редакция: ср, 06 ное 2024, 19:43 от Еванджелин

# 497
Хубав е фрага много, аз имам вяра на деде ще оправи нещата.
Ама как Сейро се изтопанчи на вечерята да донесе телефона на Ферит, който си забравил в нейната стая. Joy

Много ми хареса тази визия на Сейро Heart

"В любовта и на война всичко е позволено." Simple Smile

# 498
Момичетаааа 🥳🥳🥳...Много се развълнувах наистина..  Ферит избра Сейран. Косата на Сейран е дълга...В 83 чакам Ферит да се събуди и да излезе от комата 🥰🥰🥰. Време е да се върнем в началото и сезона да започне най-сетне...

# 499
Ох, бе, Феро, кака ти до теб, бе, какво искаш от дядо си?

# 500
Момичетаааа 🥳🥳🥳...Много се развълнувах наистина..  Ферит избра Сейран. Косата на Сейран е дълга...В 83 чакам Ферит да се събуди и да излезе от комата 🥰🥰🥰. Време е да се върнем в началото и сезона да започне най-сетне...

Ох, бе Дичка! Така ме кефи ентусиазмът ти покрай тази кома, че вече и на мен ми се прииска да се събуждат (който и да е в кома).

# 501
Ферит видял в огледалото душата му кого иска, ама решение не е взел. Дядо му трябва да направи нещо... да върне Сейран. Стига де! Imp

# 502
Еве, благодаря за превода!

# 503
И от портата се пявява Синан, стреля по Сейран и Ферит се събужда. Колко хубаво би било.

# 504
Дали деде не се произнесе: Сейран върни се. Вие не сте разведени!
И затова се обръща Сейран. Иначе за какво да се радва Ферит.

# 505
  • Пловдив
Dichkata, от твоите уста в Божиите уши Blush
Такава красота изпуска ли се:heart_eyes:
Еве, HeartБлагодаря за превода:hibiscus:

# 506
Ох, съвсем забравих.... Еве❤️ за превода.

Рускините викат- Дайте ни Елидор 🤣🤣❤️❤️

# 507
Еве, благодаря ти за превода! 🌷
Трейлъра е супер и май поуспокои страстите от предния! 🔥
Потретвам! ❤🔥❤🔥❤🔥❤🔥❤🔥 Най-красивите! 🤍🧄🧿🪬♾
.

# 508
Сейран няма да си тръгне,това ни е ясно, може дядо да я спре ,все пак подписа и договор с бижутата и Ферит. Еве, благодаря за превода 🌹😘🤍

# 509
Бях забравила последното изречение, добавих го. Но то беше ясно.

Общи условия

Активация на акаунт